Fri frakt inom Sverige
 Snabba leveranser
 0706-280706 (07.30-15.30)
 kundtjanst@tikei.se
TiKei Mineral Cosmetics
JUST NU: Ögonskugga Cashmere Ögonskugga Cashmere 59 kr

TiKei Recensioner - Så här säger våra kunder!

Tikei mineralsmink

Vi tycker att den bästa beskrivningen av TiKei är den som kommer från kunderna.
Vi har under åren samlat ihop en massa recensioner från kunder som använder våra produkter. Nedan kan ni läsa en del av dem.
Ytterligare recensioner finns under varje produkt.

Recensioner

Namn: Therese Brink
Datum: 2018-03-10
TiKei
Beställde igår lite prover för att testa då jag länge funderat på detta märke. Tror jag kommer tycka bra om märkets alla produkter , men är osäker på om fondation kommer passa min hud typ då jag är super torr. Hoppas jag kommer kunna ha dessa produkter. Kommer jag inte kunna ha fondation så kommer jag älska ögonskuggorna . Är helt säker på att dessa ögonskuggor kommer falla mig helt i smak. Beställde en hel drös nu . Väntar ivrigt.

Skulle önska att vit ögonpenna skulle finnas till serien för då blir den helt komplett.

Kommer berätta allt om vad jag tyckte om dessa produkter.
Med vänliga hälsningar Therese Brink
Namn: Linda
Datum: 2018-02-27
TiKei
Precis fått hem stora provsetet, testat en gång och känner mig redan i extas :) härlig baby kabuki borste, snabb leverans så nu ska jag bara testa mig fram till rätt ton/färg för mig. SUPER NÖJD!!!!!
Namn: Ronja
Datum: 2018-02-09
TiKei
Väldigt fin teckning, däremot blir den kakig redan första lagret och ännu kakigare om man använt sig av primern innan. Testat både med och utan fuktkräm under men det blir kakig oavsett?
Annars är det en väldigt bra produkt.

Ögonskuggorna är toppen! Superfina och håller hela dagen.

TiKei's kommentar: Ofta beror kakighet på att man tar lite för mycket på borsten. Man behöver mindre än man tror och det är bättre att applicera flera lager om man vill ha mer täckning.
Att låta fuktkrämen gå in ordentligt är också viktigt för att undvika kakighet.
Namn: Sarah
Datum: 2018-01-11
TiKei
Mycket bra foundation och consealer för mig med acne. Vill gärna undvika flytande produkter så dessa produkter är perfekta för detta. Dessutom finns fantastiskt urval för oss med väldigt ljus hy, i vanliga fall är alla mineralprodukter alldeles för mörka för mig. Har även provat Kabuki borsten som är så otroligt mjuk, så fler borstar ska definitivt testas.
Namn: Maria Lundgren
Datum: 2018-01-09
TiKei
Jag är så nöjd! Halkade in på sidan för att jag ville kunna köpa prover och det kunde jag ju! Det känns att produkterna är naturliga och lätta på huden. Superbra ögonskuggor med täckande effekt utan att bli kakiga. Läppglanset är mjukt och smidigt och kladdar inte. Ett plus är produkterna inte ha det där lukten som vissa smink kan ha.

Skriv en recension


Bloggrecensioner

Här hittar du recensioner som våra kunder har lagt ut på sina bloggar.
Har du skrivit om våra produkter och vill få ditt inlägg länkat här?
Fyll i direktlänken till inlägget nedan så lägger vi in den!

2017-06-05 30 years of awesomeness: Recension av TiKei
2017-03-31 Trisiaa recenserar TiKei
2017-02-15 Mineralfoundation vs Flytande foundation
2017-02-06 Hannas sminkning med TiKei
2017-01-06 MinOsynligaSkugga recenserar TiKei
2016-10-16 Bästa mineralpudret!
2016-10-16 Vanjas recension av TiKei foundation
2016-02-21 Mattis: Täck dina finnar & dina Imperfections med Tikei
2015-06-03 Matilda: Första intrycket - tikei foundation
2015-05-27 Emmas recension av TiKei
2015-05-20 Joamfolis recension av TiKei
2015-04-11 YOUTUBE: Bas med TiKei
2015-04-10 Från röd känslig hy till normal hy med mineralsmink
2015-02-03 YOUTUBE - First Impression - Maja
2015-01-30 YOUTUBE - Hur fungerar det? - Amanda
2014-11-25 Natalies review av TiKei
2014-10-08 YOUTUBE: Helens foundationguide
2013-10-08 Matildas perfekta bas med TiKei minerals
2012-01-11 Beautify Diz recenserar TiKei
2011-07-18 Lulillan testar TiKei Mineralfoundation
Connect with us