Fri frakt inom Sverige
 Snabba leveranser
 0706-280706 (07.30-15.30)
 kundtjanst@tikei.se
TiKei Mineral Cosmetics
JUST NU: Rouge Gaze Rouge Gaze 89 kr

TiKei Recensioner - Så här säger våra kunder!

Tikei mineralsmink

Vi tycker att den bästa beskrivningen av TiKei är den som kommer från kunderna.
Vi har under åren samlat ihop en massa recensioner från kunder som använder våra produkter. Nedan kan ni läsa en del av dem.
Ytterligare recensioner finns under varje produkt.

Recensioner

Namn: Elsa
Datum: 2017-04-01
TiKei
Det bästa jag har testat! jag känner inte att jag har smink på mig och det är så naturligt. Alla som har känslig hud borde testa det här!!
Namn: Annelie
Datum: 2017-03-15
TiKei
Bästa minrealprodukter jag prövat! Jag har väldigt känslig och problemhy så vill gärna täcka så mycket som möjligt av huden och har inte känt innan att mineralprodukter gör det men dessa produkter är verkligen guld, täcker jätte bra fast det känns "lätt" på huden!! Känns redan bättre för min stackars hud.. Men vilken borste man använder är avgörande tycker jag så satsa på en borste som hör till dessa produkter!
Namn: Johanna H
Datum: 2016-12-29
TiKei
Jag har använt Tikei i ett par år nu och upphör aldrig att förvånas över hur bra resultat jag får! Sminket täcker finnar och orenheter utan att det känns som att man är sminkad, och så sitter det perfekt hela dagen (även om det regnar). Det bästa är att det både skyddar hyn från yttre påfrestningar och läker ev inflammationer snabbare, nu för tiden sminkar jag mig mest för att huden behöver det och inte så mycket för att se bättre ut.

Alla som använder smink borde använda Tikei! Priset gör dessutom det hela ännu lite bättre.
Namn: Josephine
Datum: 2016-11-25
TiKei
Tikeis produkter är HELT FANTASTISKA!! Jag har sedan jag upptäckte Tikei för ca ett år sedan inte använt något annat.
Min hy är väldigt ljus och känslig. Använder foundation neutral 1 dagligen och den är helt perfekt. Finns en nyans för varje hudton! Tikeis sminkborstar är att rekommendera vid användande av deras produkter. Jag har varenda borste hemma.
Hög känsla för service och snabba leveranser! Älskar Tikei <3
Namn: FrökenKaka
Datum: 2016-11-04
TiKei
Helt fantastiska produkter! Jag har rosacea och har så svårt att hitta en foundation som inte innehåller parfym och andra ämnen som irriterar huden. Både Tikeis foundation och concealer täcker väldigt bra och det känns knappt att man har något smink på sig. Det vore jättebra om man hade kunnat lägga upp bilder här för att visa före- och efterbilder när man använt sminket, skillnaden är så stor!

Skriv en recension


Bloggrecensioner

Här hittar du recensioner som våra kunder har lagt ut på sina bloggar.
Har du skrivit om våra produkter och vill få ditt inlägg länkat här?
Fyll i direktlänken till inlägget nedan så lägger vi in den!

2017-06-05 30 years of awesomeness: Recension av TiKei
2017-03-31 Trisiaa recenserar TiKei
2017-02-15 Mineralfoundation vs Flytande foundation
2017-02-06 Hannas sminkning med TiKei
2017-01-06 MinOsynligaSkugga recenserar TiKei
2016-10-16 Bästa mineralpudret!
2016-10-16 Vanjas recension av TiKei foundation
2016-02-21 Mattis: Täck dina finnar & dina Imperfections med Tikei
2015-06-03 Matilda: Första intrycket - tikei foundation
2015-05-27 Emmas recension av TiKei
2015-05-20 Joamfolis recension av TiKei
2015-04-11 YOUTUBE: Bas med TiKei
2015-04-10 Från röd känslig hy till normal hy med mineralsmink
2015-02-03 YOUTUBE - First Impression - Maja
2015-01-30 YOUTUBE - Hur fungerar det? - Amanda
2014-11-25 Natalies review av TiKei
2014-10-08 YOUTUBE: Helens foundationguide
2013-10-08 Matildas perfekta bas med TiKei minerals
2012-01-11 Beautify Diz recenserar TiKei
2011-07-18 Lulillan testar TiKei Mineralfoundation
Connect with us