FRI FRAKT INOM SVERIGE
 SNABBA LEVERANSER
 0706-280706 (07.30-15.30)
 kundtjanst@tikei.se
TIKÉI Mineral Cosmetics

TIKÉI Recensioner - Så här säger våra kunder!


TIKÉI mineralsmink

Vi tycker att den bästa beskrivningen av TIKÉI är den som kommer från kunderna.
Vi har under åren samlat ihop en massa recensioner från kunder som använder våra produkter. Nedan kan ni läsa en del av dem.
Ytterligare recensioner finns under varje produkt.


Recensioner

Namn: Olivia
Datum: 2018-11-19
TIKÉI
Väldigt snabb leverans till England! Jag beställde först prover och fick dessa på tredje arbetsdagen. Fick sedan de riktiga produkterna redan på andra arbetsdagen trots att det står att frakt utomlands kan ta betydligt längre tid. Hittills är jag väldigt nöjd med min nya concealer och foundation. Tack vare att ni erbjuder prover och att det finns guider här på hemsidan gick det snabbt att hitta rätt nyans. Grymma produkter, bra priser och snabb frakt. Allt man vill ha helt enkelt. Tack!
Namn: Lisa
Datum: 2018-11-15
TIKÉI
Åter igen imponerad av detta företag!! Supersnabb leverans, prisvärda produkter och naturligt och bra smink som ger ett LIKA bra resultat som märkessmink! Har använt Tikei sedan 2014 och har ingen anledning att sluta! Heja dem!
Namn: Sara
Datum: 2018-11-02
TIKÉI
Jag tycker produkterna är fantastiska! Och borstarna är supersköna mot huden och går fint att tvätta.
Jag ska köpa en platt borste för att undvika att det dammar, sen blir jag nog helt nöjd. Det märks att huden mår bättre och mineral primer är snällare mot huden än andra primers som jag testat. Det var också kanon att köpa prover för att prova ut vilken nyans som passar mig bäst.
Namn: Sandra. H
Datum: 2018-10-26
TIKÉI
Ni har fantastiska produkter! Jag har handlat hos er de senaste typ 10 åren. Skulle aldrig falla mig in att byta märke. Jag har riktig problemhud med både acne och extra kännslig (får lätt eksem av foundations) och era produkter är de enda som funkar på mig utan problem. Jag har tipsat alla jag känner om er och de är alla lika jävla nöjda som mig! Tack för att ni finns!
Namn: Elin
Datum: 2018-10-10
TIKÉI
Tikei's foundation är helt magisk! Så lätt och ser så naturlig ut på ansiktet. Tillsammans med deras kabuki-borste är det högsta betyg!
Ögonskuggorna är också otroligt fina, har testat många och är lika imponerad av alla.
Snabb frakt, har alltid haft produkterna i brevlådan dagen efter. Och för att inte tala om priserna på produkterna, wow! Tack, Tikei!

Skriv en recension



Bloggrecensioner

Här hittar du recensioner som våra kunder har lagt ut på sina bloggar.
Har du skrivit om våra produkter och vill få ditt inlägg länkat här?
Fyll i direktlänken till inlägget nedan så lägger vi in den!

2017-06-05 30 years of awesomeness: Recension av TIKÉI
2017-03-31 Trisiaa recenserar TIKÉI
2017-02-15 Mineralfoundation vs Flytande foundation
2017-02-06 Hannas sminkning med TIKÉI
2017-01-06 MinOsynligaSkugga recenserar TIKÉI
2016-02-21 Mattis: Täck dina finnar & dina Imperfections med Tikei
2015-06-03 Matilda: Första intrycket - tikei foundation
2015-05-20 Joamfolis recension av TIKÉI
2015-04-11 YOUTUBE: Bas med TIKÉI
2015-04-10 Från röd känslig hy till normal hy med mineralsmink
2015-02-03 YOUTUBE - First Impression - Maja
2015-01-30 YOUTUBE - Hur fungerar det? - Amanda
2014-11-25 Natalies review av TIKÉI
2014-10-08 YOUTUBE: Helens foundationguide
2013-10-08 Matildas perfekta bas med TIKÉI minerals
2012-01-11 Beautify Diz recenserar TIKÉI
2011-07-18 Lulillan testar TIKÉI Mineralfoundation

Connect with us