Fri frakt inom Sverige
 Snabba leveranser
 0706-280706 (07.30-15.30)
 kundtjanst@tikei.se
TiKei Mineral Cosmetics
JUST NU: Lipgloss Las Vegas Lipgloss Las Vegas Återfuktande och vårdande 89 kr

TiKei Recensioner - Så här säger våra kunder!

Tikei mineralsmink

Vi tycker att den bästa beskrivningen av TiKei är den som kommer från kunderna.
Vi har under åren samlat ihop en massa recensioner från kunder som använder våra produkter. Nedan kan ni läsa en del av dem.
Ytterligare recensioner finns under varje produkt.

Recensioner

Namn: Matilda
Datum: 2017-04-05
TiKei
Om du funderar på att testa Tikei - tveka inte!

Efter att ha använt Tikei's produkter i närmare 3 år är det väl på sin plats att jag lämnar ett omdöme här. Bara att jag använt produkterna under såpass lång tid säger väl kanske allt?

Jag började med Tikei när min acne blomstrade som mest. Efter att ha testat vad som känns som tusentals olika foundations kom jag då slutligen till Tikei, och vilken lycka! Min känsliga, kliande, stickande hud reagerade inte det minsta på Tikei's produkter, och när jag tvättade bort sminket på kvällen kändes huden lugn och mindre rödblossig. Dessutom täckte sminket acnen bättre än något annat jag testat, även bättre än de extremt dyra flytande foundationen ifrån Sensai. Jag uppfattade det som att de inflammerade, irriterade finnarna läkte snabbare, åtminstone inte mindre snabbt, när jag använde foundation och concealer ifrån Tiken.

Kort därefter startade jag en Roaccutan-kur, och då blir huden enormt torr och flagig. Trots detta kunde jag använda Tikei's produkter utan problem, de gjorde fortfarande sitt jobb fantastiskt, om än med ett väldigt återfuktande lager med ansiktskräm under.

Tips! Under mina torraste perioder sprayade jag med ett ansiktsvatten över sminket, dels direkt efter att jag lagt på sminket, men också under dagen om jag kände mig torr. Detta gjorde att min foundation smälte in lite bättre i min då väldigt torra hud! Och med tanke på att foundationen sitter och täcker så bra blev det inte det minsta fläckigt eller prickigt av ansiktsvattnet.

Nu, när jag är fri från både acne och torr hud, fortsätter jag använda TIkei med glädje! Med ett tunt lager neutraliserar Tikei's foundation mina ilsket röda acne-ärr och andra ojämnheter, och jag får ofta komplimanger för min släta hud, vilket jag helt och hållet har att tacka Tikei för!

Så, som sagt, funderar du på att testa Tikei, tveka inte! Jag har testat otroligt många olika foundations, men aldrig hittat någon som ens kommit i närheten av Tikei's! Dessutom är servicen fantastiskt, frakten blixt-snabb (och gratis) och produkterna är billiga, prisvärda och sååå, så dryga! Jag kan inte nog hylla Tikei, ni är bäst!

Ps. Kosta på er den stora Kabuki-borsten! Den är en silkeslent mjuk dröm som gör appliceringen av foundation flawless!
Namn: Elsa
Datum: 2017-04-01
TiKei
Det bästa jag har testat! jag känner inte att jag har smink på mig och det är så naturligt. Alla som har känslig hud borde testa det här!!
Namn: Annelie
Datum: 2017-03-15
TiKei
Bästa minrealprodukter jag prövat! Jag har väldigt känslig och problemhy så vill gärna täcka så mycket som möjligt av huden och har inte känt innan att mineralprodukter gör det men dessa produkter är verkligen guld, täcker jätte bra fast det känns "lätt" på huden!! Känns redan bättre för min stackars hud.. Men vilken borste man använder är avgörande tycker jag så satsa på en borste som hör till dessa produkter!
Namn: Johanna H
Datum: 2016-12-29
TiKei
Jag har använt Tikei i ett par år nu och upphör aldrig att förvånas över hur bra resultat jag får! Sminket täcker finnar och orenheter utan att det känns som att man är sminkad, och så sitter det perfekt hela dagen (även om det regnar). Det bästa är att det både skyddar hyn från yttre påfrestningar och läker ev inflammationer snabbare, nu för tiden sminkar jag mig mest för att huden behöver det och inte så mycket för att se bättre ut.

Alla som använder smink borde använda Tikei! Priset gör dessutom det hela ännu lite bättre.
Namn: Josephine
Datum: 2016-11-25
TiKei
Tikeis produkter är HELT FANTASTISKA!! Jag har sedan jag upptäckte Tikei för ca ett år sedan inte använt något annat.
Min hy är väldigt ljus och känslig. Använder foundation neutral 1 dagligen och den är helt perfekt. Finns en nyans för varje hudton! Tikeis sminkborstar är att rekommendera vid användande av deras produkter. Jag har varenda borste hemma.
Hög känsla för service och snabba leveranser! Älskar Tikei <3

Skriv en recension


Bloggrecensioner

Här hittar du recensioner som våra kunder har lagt ut på sina bloggar.
Har du skrivit om våra produkter och vill få ditt inlägg länkat här?
Fyll i direktlänken till inlägget nedan så lägger vi in den!

2017-06-05 30 years of awesomeness: Recension av TiKei
2017-03-31 Trisiaa recenserar TiKei
2017-02-15 Mineralfoundation vs Flytande foundation
2017-02-06 Hannas sminkning med TiKei
2017-01-06 MinOsynligaSkugga recenserar TiKei
2016-10-16 Bästa mineralpudret!
2016-10-16 Vanjas recension av TiKei foundation
2016-02-21 Mattis: Täck dina finnar & dina Imperfections med Tikei
2015-06-03 Matilda: Första intrycket - tikei foundation
2015-05-27 Emmas recension av TiKei
2015-05-20 Joamfolis recension av TiKei
2015-04-11 YOUTUBE: Bas med TiKei
2015-04-10 Från röd känslig hy till normal hy med mineralsmink
2015-02-03 YOUTUBE - First Impression - Maja
2015-01-30 YOUTUBE - Hur fungerar det? - Amanda
2014-11-25 Natalies review av TiKei
2014-10-08 YOUTUBE: Helens foundationguide
2013-10-08 Matildas perfekta bas med TiKei minerals
2012-01-11 Beautify Diz recenserar TiKei
2011-07-18 Lulillan testar TiKei Mineralfoundation
Connect with us