Varukorg (0 kr)
FRI FRAKT
Till kassan
KUNDTJÄNST 0706-280706
TiKei Mineral Cosmetics

Recensioner
Charlotte
Så himla nöjd, supersnabb leverans! Toppen att man kan beställa billiga småprover så att man hittar rätt ny...
Läs mer
Matilda
Om du funderar på att testa Tikei - tveka inte!

Efter att ha använt Tikei's produkter i närmare 3 år &a...

Läs mer
Elsa
Det bästa jag har testat! jag känner inte att jag har smink på mig och det är så naturligt. Alla som har kä...
Läs mer
Annelie
Bästa minrealprodukter jag prövat! Jag har väldigt känslig och problemhy så vill gärna täcka så my...
Läs mer
Johanna H
Jag har använt Tikei i ett par år nu och upphör aldrig att förvånas över hur bra resultat jag får! Smi...
Läs mer

Om TiKei

TiKei Mineral Cosmetics

Allmänt om TiKei AB

TiKei startades 2006 och är beläget i Helsingborg, Skåne.
Företaget drivs av mig, Tina, och efterhand som det har växt så har jag även fått hjälp av min syster, Therese och Li. Det är oftast någon av oss ni kommer i kontakt med om ni mailar eller ringer.
Björn jobbar med rutiner, regelverk och kvalitet samt lite av varje (han är duktig på det mesta faktiskt!).
Monica jobbar med packning och tillverkning. Vi har även hjälp av Sofie som hoppar in när hon har ledigt från skolan.

Hur det startade

Som yngre hade jag en del finnar och det som fanns att tillgå då på 80- och 90-talet var Clearasil. Det blev inte ett dugg bättre av det (snarare mycket sämre, fattar inte att det säljs fortfarande...) och finnarna höll i sig långt efter tonåren (det vet ju alla att det ska försvinna då...hmm).

Eftersom jag såklart ville täcka över finnarna så började jag använda foundation och andra sminkprodukter som bara gjorde saken ännu värre. Inget fungerade.

Jag hörde talas om mineralsmink (efter många år!) och bestämde mig för att testa. Jag trodde ärligt talat inte att det skulle vara någon skillnad mot det andra sminket jag använde. Men jag blev förvånad! Dels såg det naturligare ut och dels så kändes det mycket bättre på huden. Finnarna försvann också nästan helt på kort tid.

Tyvärr innehöll produkten jag hade köpt Bismuth Oxychloride och efter några månader så började det klia när det blev varmt. Hyn blev också lite sämre igen och jag fattade inte alls vad som hade hänt. Jag började läsa runt på Internet och förstod att det var bismuthen som var problemet. Jag började leta efter andra märken, utan bismuth, men hittade inget som jag gillade till 100%.

Det var då jag beslöt mig för att försöka göra det själv. Det blev såklart inte så bra de första gångerna, men för varje försök så blev det bättre. Det tog några år innan jag hade hittat det absolut perfekta foundationreceptet. Det är den foundation vi nu erbjuder er! Jag hoppas att ni kommer att bli lika förtjusta i den som vi är!

Om produkterna

Allt mineralsmink som säljs på TiKei.se är tillverkat av oss. Vi köper inte in färdiga produkter från andra företag och packar om. På det sättet har vi full kontroll över alla ingredienser och Du kan alltid lita på att det Du köper håller hög standard.

Bakom produkterna ligger flera års testande och experimenterande för att få fram så bra produkter som möjligt. Experimenterandet och testandet pågår kontinuerligt och tanken är att hela tiden utöka sortimentet. Vi strävar alltid efter att produkterna skall vara så naturliga som möjligt.

Bismuth Oxychloride

Vi avstår från ingredienser som Bismuth Oxychloride som kan orsaka klåda och irritation hos vissa personer.

Titandioxid/Zinkoxid och nanopartiklar

Det har förekommit en del varningar och rapporter angående titandioxid och zinkoxid i form av nanopartiklar. Nanopartiklar har på senare tid misstänks kunna tränga in i huden och orsaka cancer. I solskyddskrämer tex, används ofta nanopartiklar eftersom man vill att krämen ska bli genomskinlig på huden. För att få den effekten krävs det att partiklarna är väldigt små.
Vi använder både Zinkoxid och Titandioxid i våra produkter men inte i form av nanopartiklar. I våra produkter är vi ute efter den vita färgen som Titandioxid och Zinkoxid ger och därmed är även partiklarna många gånger större än nanopartiklar, mer än 10 gånger så stora som den översta gränsen för en nanopartikel.

Vår ambition

Vår ambition är att kunna erbjuda mineralsmink med hög kvalitet till ett bra pris! Tanken är att alla ska kunna ta del av det fantastiska som mineralsmink faktiskt är!

Återförsäljare

Vi har valt att inte ha några återförsäljare utan all försäljning sker direkt från hemsidan. Detta gör att vi istället kan hålla bra priser och Du som kund slipper betala en massa mellanhänder!

Lagar och förordningar

Alla produkter som säljs på TiKei.se är tillverkade enligt GMP (Good Manufacturing Practice), vilket bland annat innebär att de är tillverkade i en ren miljö, att alla batcher är väl dokumenterade och spårbara och att full innehållsförteckning finns med på varje produkt.
Alla produkter på TiKei.se är registrerade hos Läkemedelsverket, vilket är ett krav om man tillverkar eller importerar och säljer kosmetika i Sverige.
Alla ingredienser som används är godkända för kosmetiskt bruk.

Djurtester

Självklart så är inga av produkterna som säljs på TiKei.se djurtestade. Detta tar vi helt avstånd ifrån!

Så här säger våra kunder!

Namn: Charlotte
Datum: 2017-05-15
 

Så himla nöjd, supersnabb leverans! Toppen att man kan beställa billiga småprover så att man hittar rätt nyans =)

Namn: Matilda
Datum: 2017-04-05
 

Om du funderar på att testa Tikei - tveka inte!

Efter att ha använt Tikei's produkter i närmare 3 år är det väl på sin plats att jag lämnar ett omdöme här. Bara att jag använt produkterna under såpass lång tid säger väl kanske allt?

Jag började med Tikei när min acne blomstrade som mest. Efter att ha testat vad som känns som tusentals olika foundations kom jag då slutligen till Tikei, och vilken lycka! Min känsliga, kliande, stickande hud reagerade inte det minsta på Tikei's produkter, och när jag tvättade bort sminket på kvällen kändes huden lugn och mindre rödblossig. Dessutom täckte sminket acnen bättre än något annat jag testat, även bättre än de extremt dyra flytande foundationen ifrån Sensai. Jag uppfattade det som att de inflammerade, irriterade finnarna läkte snabbare, åtminstone inte mindre snabbt, när jag använde foundation och concealer ifrån Tiken.

Kort därefter startade jag en Roaccutan-kur, och då blir huden enormt torr och flagig. Trots detta kunde jag använda Tikei's produkter utan problem, de gjorde fortfarande sitt jobb fantastiskt, om än med ett väldigt återfuktande lager med ansiktskräm under.

Tips! Under mina torraste perioder sprayade jag med ett ansiktsvatten över sminket, dels direkt efter att jag lagt på sminket, men också under dagen om jag kände mig torr. Detta gjorde att min foundation smälte in lite bättre i min då väldigt torra hud! Och med tanke på att foundationen sitter och täcker så bra blev det inte det minsta fläckigt eller prickigt av ansiktsvattnet.

Nu, när jag är fri från både acne och torr hud, fortsätter jag använda TIkei med glädje! Med ett tunt lager neutraliserar Tikei's foundation mina ilsket röda acne-ärr och andra ojämnheter, och jag får ofta komplimanger för min släta hud, vilket jag helt och hållet har att tacka Tikei för!

Så, som sagt, funderar du på att testa Tikei, tveka inte! Jag har testat otroligt många olika foundations, men aldrig hittat någon som ens kommit i närheten av Tikei's! Dessutom är servicen fantastiskt, frakten blixt-snabb (och gratis) och produkterna är billiga, prisvärda och sååå, så dryga! Jag kan inte nog hylla Tikei, ni är bäst!

Ps. Kosta på er den stora Kabuki-borsten! Den är en silkeslent mjuk dröm som gör appliceringen av foundation flawless!

Namn: Elsa
Datum: 2017-04-01
 

Det bästa jag har testat! jag känner inte att jag har smink på mig och det är så naturligt. Alla som har känslig hud borde testa det här!!

Namn: Annelie
Datum: 2017-03-15
 

Bästa minrealprodukter jag prövat! Jag har väldigt känslig och problemhy så vill gärna täcka så mycket som möjligt av huden och har inte känt innan att mineralprodukter gör det men dessa produkter är verkligen guld, täcker jätte bra fast det känns "lätt" på huden!! Känns redan bättre för min stackars hud.. Men vilken borste man använder är avgörande tycker jag så satsa på en borste som hör till dessa produkter!

Namn: Johanna H
Datum: 2016-12-29
 

Jag har använt Tikei i ett par år nu och upphör aldrig att förvånas över hur bra resultat jag får! Sminket täcker finnar och orenheter utan att det känns som att man är sminkad, och så sitter det perfekt hela dagen (även om det regnar). Det bästa är att det både skyddar hyn från yttre påfrestningar och läker ev inflammationer snabbare, nu för tiden sminkar jag mig mest för att huden behöver det och inte så mycket för att se bättre ut.

Alla som använder smink borde använda Tikei! Priset gör dessutom det hela ännu lite bättre.

Namn: Josephine
Datum: 2016-11-25
 

Tikeis produkter är HELT FANTASTISKA!! Jag har sedan jag upptäckte Tikei för ca ett år sedan inte använt något annat.
Min hy är väldigt ljus och känslig. Använder foundation neutral 1 dagligen och den är helt perfekt. Finns en nyans för varje hudton! Tikeis sminkborstar är att rekommendera vid användande av deras produkter. Jag har varenda borste hemma.
Hög känsla för service och snabba leveranser! Älskar Tikei <3

Namn: FrökenKaka
Datum: 2016-11-04
 

Helt fantastiska produkter! Jag har rosacea och har så svårt att hitta en foundation som inte innehåller parfym och andra ämnen som irriterar huden. Både Tikeis foundation och concealer täcker väldigt bra och det känns knappt att man har något smink på sig. Det vore jättebra om man hade kunnat lägga upp bilder här för att visa före- och efterbilder när man använt sminket, skillnaden är så stor!

Namn: Helena
Datum: 2016-11-02
 

Jag är så nöjd, köpte först en prov-kit för att hitta min nyans på foundation, samt test av primern och veil matt, och har nu fått levererat på brevlådan när jag beställde igår! Primer + foundation p4 + veil matt passar perfekt på mig, något blank i pannan efter en hel dag, men ska prova att ta lite mer primer och veil just i pannan. En kakubi borste bestälöde jag också och är mycket nöjd med den, sen är mycket mjukare och behagligare än bare minerals som jag haft innan. Tack!

Namn: Sara
Datum: 2016-09-21
 

Till de son undrar hur länge denna foundation håller: efter att ha åkt på en "manlig förkylning" så sitter concealern kvar även under näsan efter en hel dags snytande och torkande.........

Att min hy ser phoshopad ut är bara ett bonus- jag ser inte ut som jag känner mig........

Älskar!!!

Namn: Maria
Datum: 2016-09-12
 

Efter mycket tålmodig hjälp på telefon, och stor förståelse för min frustration över att det inte finns nyanser som passar en rödtott som jag, hittade jag precis rätt nyans. Lätt att applicera, såååå mjuka borstar, och mycket produkt för pengarna. Nu har jag en foundation som ger mig rätt blekhet, men som ändå låter fräknarna lysa igenom (R2).

Namn: Anna
Datum: 2016-08-16
 

Håller med de flesta här inne - mkt nöjd med både service och produkter! Otroligt snabb frakt (och gratis!), väldigt prisvärda produkter som finns i många nyanser. Er foundation ser inte "kakig" eller sminkad ut, den smälter in bra och bidrar inte till att nya finnar uppstår. Täcker dock inte jättebra på mig, flera lager behövs.Väldigt nöjd med att det går att beställa prover, eftersom det kan vara svårt att hitta sin färg, och dessutom förändras ju hudtonen beroende på årstid. Tack!

Namn: Filippa
Datum: 2016-07-20
 

Tikei är verkligen ett helt fantastiskt sminkmärke! Ögonskuggorna är så pigmenterade, och håller i evighet. Foundation är verkligen värd pengarna, och ser naturlig ut på huden. Att allt sedan är veganskt gör det bara ännu bättre.

Namn: Josefin
Datum: 2016-07-15
 

Mycket bra produkter! Täcker bra och håller hela dagen. Man får inte den där känslan av att man är fet i ansiktet och känner sig tung som jag tycker man kan få av andra produkter. Jag har använt tikei i ca 3år om inte mer och jag kommer inte byta. Deras borstar är absolut bäst också :)

Namn: Karolina
Datum: 2016-03-15
 

Jag fullkomligt älskar tikeis produkter. Jag har haft problem med acne men efter att jag började med tikeis foundation så har jag nästan aldrig en finne. Som nybörjare på ögonsminkning så beställde jag ett ögonskuggskit som passar min ögonfärg och följde sen guiden som finns...Har sen köpt massa färger och blivit riktigt duktig, vilket känns jätte kul. Använder primer,foundation,bronz och rouge och veil och olika conceler som bas. Känns så lyxigt att kunna få ha alla dessa underbara produkter utan att ha lagt ner en förmögenhet - väldigt prisvärt! Dryga produkter som räcker länge till skillnad från andra dyra mineralsmink som jag testat. Kliar inte och känns lätt på huden. Servicen är hur bra som helst, dom svarar fort på frågor och fixar i fall man glömt något på sin order och produkterna kommer fort. Helt super med fri frakt också. Jag rekommenderar tikei till alla mina nära och kära, många har bytt och är jätte nöjda. Men det bästa av allt är ändå för mig att tikei helt tar avstånd från barnarbete och inte tar sina micor från Indien utan från Kina och att dom har garantier på att det inte förekommer barnarbete. Kommer aldrig byta till något annat märke, så himla glad att jag upptäckte Er!

Namn: Lina Ståmberg
Datum: 2016-03-10
 

Jag har använt Tikeis produkter en par år nu och är alltid väldigt nöjd. Inte nog med att leveranserna alltid är snabba så jag aldrig är utan produkt. Så är produkterna galet täckande. Jag har problem hy pga Hypotyreos och fightas länge med infektion i ansiktet, bölder, finnar, rosacea you name it! Har testat massor av produkter och Tikei är den enda som täcker alla mina problemområden. Dessutom mår min hud bättre med Tikes produkter. Mer lyster, ingen fet hinna, eller känslan av "kladd" i ansiktet. Använder N4 på vintern, går upp till N5 på våren och N6 på sommaren. Använder dessutom ögonskuggorna i alla dess färger, super bra! Ja, jag kan kort sagt säga att jag ÄLSKAR Tikei och skulle bli väldigt ledsen om dem inte fanns.

Namn: Jenny
Datum: 2016-03-10
 

Toppbetyg! Har använt foundation, minteral veil och rouge från Tikei i ett antal år nu, efter att ha provat flera andra mineralmärken, och måste säga att de här produkterna är helt överlägsna på alla sätt. Den enda foundation jag har hittat som är tillräckligt ljus, som inte gör att man ser gul/orange ut och som dessutom inte kliar. Sover med den på emellanåt till och med. (Jaja, det ska man ju inte egentligen, men har aldrig märkt några negativa effekter utom lite beige örngott.. =;) ) Har alltid haft bra hy, men nu är den bättre än någonsin. Priset är ju dessutom som hittat; många andra märken är *löjligt* dyra med tanke på vad de måste kosta att tillverka per burk. Önskar bara att det fanns pressad ögonskugga, för jag tycker att den lösa allt är lite knepig att dosera ordentligt så att den inte sprids överallt och man får pandalook. Men det kanske kommer...? //Glada hälsningar från en oerhört nöjd kund P.S. Inför mitt bröllop tog det sminkösen över en timme och avancerade sprejprodukter att få till typ samma look som man kan ordna på 2 minuter med lite Tikei. Såg ingen större skillnad på bilderna. Det ni. :D

Namn: Vera
Datum: 2016-02-24
 

Lägg till en mascara, och här finns allt du behöver! Älskar konceptet och renheten i produkterna! TIPS! På vintern känner jag att min hy kan kännas lite torr med mineralfoundation. Jag har fyllt en liten sprayflaska med vatten, en skvätt av min dagkräm och ett par droppar eterisk olja. Detta sprayar jag lite på min kabuki innan jag applicerar. Blir en lite krämigare foundation med fantastik lyster!

Namn: Emilia
Datum: 2016-01-25
 

Jag ÄLSKAR Tikei. Produkterna räcker länge, är täckande och naturliga. Kabukiborsten är den bästa borsten jag äger! Och att man kan välja på så otroligt många foundationfärger och nyanser, den möjligheten har jag inte funnit någon annanstans. Sen att man kan beställa prover är helt suveränt.
Snabb frakt som dessutom är gratis. Servicen är kanon. Kan fortsätta i oändlighet! Tack Tikei!

Namn: Liina
Datum: 2015-12-11
 

I alla år jag använt smink (nästan 15 år) har jag med ljus och lykta sökt efter ett bra sminkmärke som fungerar för mig. Jag har psoriasis och allmänt väldigt känslig hy, dessutom är jag blek som tusan. Så, allt smink jag provat har antingen kliat, gett dålig hy eller varit för mörk (foundations och concealers). För ett år sedan beställde jag hem ett gäng prover av det mesta för att testa, efter ett tips av en kollega och jag blev ganska snabbt kär (när jag fick in tekniken med mineralsmink). TiKei är helt fantastiskt. Min hy känns till och med bättre när jag använder smink och jag har äntligen lyckats hitta en perfekt färg på underlaget. Jag använder N1 och concealern "Neutral" och tillsammans smälter de superfint in i huden och det känns knappt som att jag är sminkad (ännu bättre om jag använder TiKeis primer). Min sminkväska består numera av primer, foundation, concealer, ögonskuggor, bronzer och rouge av samma märke. Helt otroligt! Skulle det dyka upp en mascara skulle jag uteslutande använda TiKei.

Namn: Jenny
Datum: 2015-12-04
 

Jag har för tillfället använt bare minerals i ca 7 månader. Blir dyrt i längden, så därför tänkte jag testa Tikei. Beställde lite prover och färgerna är alldeles perfekta. Men däremot tycker jag att jag blir extremt flottig och blank av era foundations, trots att jag använder primer och så. Det känns som att det är något skimmer i pudret. Detta får jag inte av bare minerals. Jag kommer köpa foundation härifrån ifall det blir bättre, men jag kommer största delen av tiden fortsätta med bare minerals trots priset. Skulle ge Tikei 6/10.

Namn: Evelina
Datum: 2015-11-16
 

Fick precis hem mina provburkar......jag är redan helt såld! Jag har torr och fet hy på samma gång, låter konstigt men så är det. Jag har även stora porer och får ibland finnar fortfarande trots att jag är 33 år :P Jösses vad det täcker bra!!! Jättedrygt och lätt att applicera. Väldigt naturligt resultat också, känns inte "spacklat". Kommer göra en beställning inom kort! TACK :D!!!

Namn: Alexandra
Datum: 2015-11-09
 

Jag upplever att det kan klia en del när jag blir varm, men inte som andra mineralsminkmärken jag testat tidigare och det har gått över väldigt fort.

Dock är jag inte alls nöjd med concealern. Jag köpte den gula, men jag tror inte att min nyans av foundation är mörk nog att täcka den? Använder peach 2 (alltså en väldigt ljus en så det kan vara det det beror på?). Det spelar liksom ingen roll hur mycket lite concealer/foundation jag tar. Jag blir helt knallgul runt ögonen varje gång jag försöker, så det kan vara värt att tänka på om man använder en ljus nyans! Utöver det: Jättebra kvalitet på sminket! Rouget är vansinnigt pigmenterat och fint!

Namn: Jessica
Datum: 2015-11-03
 

Det här är utan tvekan den bästa mineral foundation som finns! Jag har provat ALLT innan. Köpte tidigare från bare minerals men tycker Tikeis är snäppet vassare.
Jag har riktig problemhud och får finnar av allt men min hud har blivit bättre sen jag började använda Tikeis foundation.
Täcker bra och håller länge.
Enda minuset jag kan komma på är att jag som lätt blir glansig måste bättra på under dagen men det måste jag av allt annat jag provat också så man kan ju inte få allt.
Rekomenderas varmt!

Namn: A
Datum: 2015-10-27
 

Har beställt foundation här seda 2012. Räcker lääääänge...är så nöjd med priset också

Namn: Elin
Datum: 2015-10-06
Är så SJUKT nöjd med detta smink! Beställde två foundations, en veil och en borste för en vecka sedan, nu har jag hunnit prova det några gånger så nu ikväll har jag klickat hem lite concealers och fler borstar. Så nöjd! Blir förmodligen en beställning på ögonskuggor också snart. För mig som är van med ELF's mineralfoundation har jag nu blivit glatt överraskad! Mycket bättre täckning och lättare att bygga upp till mer täckning.

Namn: Amanda
Datum: 2015-08-20
 

Jag kan bara instämma i det alla andra säger. Tikei är absolut det bästa och mest prisvärda mineralsminket. Jag är väldigt kräsen med produkter till min hy som är någon slags blandning av fet/aknehy och känslig och torr. Förut använde jag Loreals mineralfoundation och det var bättre än flytande foundations men den gjorde fortfarande min hy sämre än om jag gick utan smink. Har senare läst att den bara innehåller 95 % mineraler, och även innehåller silikoner som ger den där jämna, lena ytan. Jag är säker på att det var silikonerna som täppte igen huden för mig. Tikei har ingen negativ påverkan alls på huden. Jag känner aldrig att jag bör låta huden "vila" från smink längre. Det innehåller helt enkelt inget dåligt för huden.

En annan bra sak är de många färgerna (även om jag tycker ni borde göra ännu mörkare nyanser också då dom mörkaste inte är så mörka jämfört med hur alla olika människor ser ut). Jag har en ganska kall och blek hudton i ansiktet trots att jag har varm hudton på kroppen, där jag också lätt blir brun, och en varm mörkbrun hårfärg och grönbruna ögon. Detta gör det lite svårt att hitta en bra färg på foundation. På vintern matchar C1 min ansiktsfärg perfekt. Eftersom man inte visar så mycket hud på kroppen då gör det inte så mycket att ansiktet blir mer rosa än kroppen. Men på sommaren då jag går i linne och shorts osv ser det lite konstigt ut om kroppen är varmbrun och ansiktet blekt rosaaktigt. Så då går jag både ner en mörkhetsgrad och byter till Peach eller Neutral-serien. I sommar har jag använt P2 och det har passat bra. Det beror ju på hur brun man blir och jag får inte mycket färg i ansiktet. Så ett tips är att anpassa färgen lite efter kroppen på sommaren!

Namn: Elin
Datum: 2015-08-05
 

TiKei har förändrat mitt liv. Mitt ansikte har aldrig varit såhär rent från finnar och andra blemmor någonsin. Har använt TiKei i drygt en månad och det är det bästa beslutet jag tagit någonsin!

Namn: Nathalie
Datum: 2015-06-23
 

Bästa foundation jag någonsin testat! Känns inte ens som att man har något smink på sig, huden kan andas och man slipper kladdiga och klumpiga fläckar. Det enda sminket min känsliga hy har klarat av, rekommenderar det till alla!

Namn: Michan
Datum: 2015-06-17
 

Sedan tonåren och fram till för cirka ett år sedan, då jag var 25, har jag haft mer eller mindre problem med min hy. Oftare det förstnämnda.

Sedan hittade jag ert märke (och började använda mandelolja) och oj vad min hy mår bra! Nuförtiden har nästintill aldrig några finnar/blemmor etc.

Jag upplever sminket som naturligt, nästan som man inte har något smink på sig alls. Det är underbart att man kan välja mellan så många olika nyanser. Framförallt är det SÅ prisvärt då det räcker en evighet. Jag har haft både concealer och foundation i snart ett år och det är ännu inte slut.

Så tack Tikei!!!

Namn: Amanda
Datum: 2015-06-17
 

5 borstar, foundation (köpt flertalet gånger då Peach 1 är det första foundation jag haft som matchar min hudton, det tog mig åtta år att hitta en som matchade!) fyra ögonskuggor och en concealer har jag köpt av er. Jag är helt enkelt en väldigt nöjd kund, dessutom har jag lyckats rekrutera 4 kunder till. Tack för snabb leverans, bra priser, bra utbud och trevligt bemötande!

Namn: Ellen
Datum: 2015-06-16
 

Jag önskar jag kunde ge en bra recension för jag gillar verkligen hur sminket ser ut, men på min hud är det hemskt. Jag har aldrig förut haft problem med rodnad, klia eller något liknande men sen jag började använda Tikeis foundation så har jag fått stora röda fläckar i ansiktet (som jag är rädd inte kommer försvinna) jag fick en blåsa över ett ärr jag har och det ärret blev mer synligt pga de röda fläckarna, samt så kliar foundationen väldigt mycket. En annan sak är att min hud har blivit "bubblig" efter jag började använda Tikei vilket verkligen inte är roligt.
Var försiktig när du använder sminket och gör ett test på din hud innan, läs inte bara alla bra recensioner och tro att du kommer få samma resultat.

Namn: Anna
Datum: 2015-06-01
 

Jag är så himla nöjd med sminket från Tikei. Har nästan aldrig haft foundation till vardags tidigare eftersom jag aldrig har lyckats hitta någon som passar min hudton och som ser naturlig ut på. Sitter otroligt bra på också och frakten är fantastiskt snabb. Rekommenderas verkligen!

Namn: josephin
Datum: 2015-05-31
 

tikei är det absolut bästa sminket jag någonsin använt! håller länge på huden, billigt, skonsamt mot huden (jag har fått betydligt mindre acne sen jag började med tikei) och superenkelt att applicera! ett stort plus att leveransen är så himla snabb med :) TACK TIKEI! :D

Namn: Ellen
Datum: 2015-05-22
 

Jättebra ögonskuggor! Läppstiften är också fina men håller inte nå speciellt länge. Det enda klagomålet jag egentligen har är att burkarna man får hem proverna i är väldigt dåliga, varje gång man öppnar dem så flyger det ut massa ögonskugga (oavsett hur försiktig man är). Annars så är jag supernöjd!

Namn: Emma
Datum: 2015-05-18
 

Älskar att man kan beställa prover av allting, det gjorde att jag vågade prova! Kanon att proverna räcker ett par dagar så att man verkligen kan testa ordentligt med. Underbara produkter och stort plus för snabba leveranser och fraktfritt!

Blivande stamkund!

Namn: Ellen
Datum: 2015-05-05
 

Älskar dessa produkter, köpte dem gör ett bra atg sen men de låg på hyllan tills jag insåg att det som gjort det svårt för mig var en dåligt dagkräm.
Dessa produkter är så sköna på huden, tar några minuter innan de "smälter in" men sedan ser det fantastiskt ut.
Ska beställa fler!

Namn: Vera
Datum: 2015-05-04
 

Väldigt bra produkter och personal!
Sminket känns typ ingenting och ser naturligt ut. De sitter även väldigt bra och länge och behövs inte så mycket, alltså slipper man köpa nytt ofta. De är även enkelt och snabbt att ta bort.
Personalen är superbra, snabb leverans och snabba svar!
Har precis bytt ut allt mitt smink och borstar till tikei men av de jag haft än så länge, så är jag super nöjd!

Namn: Heléne
Datum: 2015-04-18
 

Upptäckte Tikei av en ren slump när jag surfade på nätet. Kommer aldrig använda något annat efter jag testat Tikei. Underbart smink o fantastiska borstar!!

Namn: Matilda
Datum: 2015-04-01
 

Tidigare använt Bare Minerals men är SÅÅÅ GLAD att jag hittade Tikei!! Inte nog med att det är så smidigt, bra priser, snabba leveranser, bra service m.m. så är sminket helt FANTASTISKT! Håller bra, räcker länge, fint på huden. Allt man kan önska!

Namn: Sandra Lundin
Datum: 2015-03-20
 

Instämmer helt med alla positiva kommentarer! Har tagit lite tid för mig att hitta rätt foundationfärg och nyans men efter fantastisk support av Tikeis kundtjänst har jag äntligen hittat rätt! Jättesnabb och serviceminded kundtjänst som svarar på alla mina frågor och verkligen gör sitt yttersta!

Riktigt snabb leverans. har ALLTID fått sakerna dagen efter beställning. STORT plus för fraktfritt!

Dock har jag tyvärr lite svårt att få till täckningen helt men testar mig fram och är ändå så nöjd i övrigt att det inte gör så mycket.

Riktigt bra koncept med småtester av alla produkter, man "vågar" beställa lite olika och fortsätter att bli imponerad för varje produkt man får hem!

Namn: Emma
Datum: 2015-03-12
 

Såg en video där Therese Lindgren testade era produkter och blev intresserad när hon berättade om hur många färger ni har på era foundations. Jag har väldigt ljus hud (nästan vit..!) Och jag har haft stora problem med att hitta en foundation som passar mig.(Mycket pengar som åkt i sjön på produkter jag inte kunnat använda. ) jag klickade hem 10 prover på bland annat foundations och concealers från er och blev mycket glatt överaskad.
hittade en foundation som passade mig perfekt och blev dessutom kär ier mint gröna och rosa concealer.
ni är underbara för era små tester man kan beställa så att man vet att färgerna passar. Nästa order kommer bli dyr för mig! ;)

Namn: berivan
Datum: 2015-02-28
 

Har provat olika slags puder från bare minerals, clinique, Mac etc men tikei är den som täcker och ser bäst ut. Älskar kabuki borsten och blir inte irriterad i hyn som id bare minerals borste. Bra priser och väldigt snabb leverans. Mycket positivt att man kan beställa hem små prover för att jämföra nyanserna och täckningsgraden. Blev som sagt kär i tikei efter att fått hem provburken. concelern täcker också väldigt bra för att vara mineral puder.

Namn: Charlotte
Datum: 2015-02-23
 

Det här är riktigt bra produkter! Borstarna likaså! Har varit mycket skeptisk till mineralpuder/foundation tidigare, oroat mig för "kakighet", att det lägger sig i fina linjer osv. (Har själv just fyllt 40 och har "fin", jämn hud och hudton men en del fina linjer.) Måste säga att varje gång jag sminkar mig och lägger på mineralfoundation så blir jag LIKA imponerad. Samma sekund jag lägger på det ser jag ingen skillnad först, men efter ett par minuter när man tittar i spegeln igen är det bara helt "perfekt". Det är fantastiskt! Jag tycker det är bäst att applicera ganska direkt efter att man tvättat och smörjt in ansiktet. Ibland på vintern när man är "likblek" och små röda blodkärl syns tydligare och huden är torrare så använder jag en lättflytande "tinted moisturizer" först på vissa områden och tar sen mineralpudret från TiKei. Fungerar perfekt också!

Namn: Martina
Datum: 2015-02-03
 

Hamnade på Tikeis sida av en slump och blev nyfiken. Så många positiva kommentarer har jag nog aldrig läst hos något företag vilket fick mig att genast för skoj skull beställa hem lite olika prover (kan vara världens smartaste koncept!). Har alltid kört på diverse olika märken som Lorèal, Isadora osv. men alltid funderat på mineralsmink men liksom aldrig tagit tag i det. Förrän nu. Jag provade foundation, borstarna, läppglansen, bronzern osv. för första gången i helgen och jisses: kärlek vid första mötet. Min hy är kär. Tack Tikei för en grymt snabb leverans och produkter av högsta kvalitet!

Namn: <
Datum: 2015-01-25
 

Det ska vara kul att sminka sig! Precis så känner jag när jag använder tikeis smink, att det är riktigt kul! Jag har aldrig varit mer nöjd med smink som jag är med mina produkter från tikei och jag vill bara ha mer o mer smink här ifrån. Huden får andas o det känns knappt att jag har smink på mig. Jag älskar alla mina concealers, Foundations, bronzers och skuggor här ifrån. Tack för att ni finns, vill aldrig mer ha något annat smink!

Namn: Gabriella
Datum: 2015-01-23
 

Jag är så glad över att tikei finns! Jag har haft mycket svårt med att hitta rätt färg och rätt ton i färgen. Ett annat problem är att de flesta foundation är lätt till medel täckande eller medel till full täckande.
Med tikei har jag inte detta problem! Har hittat en färg som passar mig perfekt och där jag kan variera om jag vill ha lätt, medel eller täckande resultat. Det bästa av allt är att det känns inte på huden och jag kännder verkligen att huden kan andas.
Kommer alltid att köpa mitt smink från tikei!!

Namn: Fanny
Datum: 2015-01-19
 

Världens underbaraste! Min aknehy har redan blivit SÅ mycket bättre. Fantastiska priser och det bästa sminket jag någonsin haft. Lugnar defintivt ned huden och det känns som att sminket i princip bara gör den bättre.
Det håller dessutom hela dagen, trots att du pillar i ansiktet eller är ute i snöstorm, gråter i flera timmar eller vad som utan att det ens har runnit av något.

Tack för att ni finns!

Namn: Jennifer
Datum: 2015-01-14
 

Är otroligt imponerad! Beställde mina grejjer igår (13/1) vid 12 och redan idag (14/1) trillade dem ner i brevlådan! Otroligt bra och mycket snabb leverans! Köpte foundation och prover på concealer, ett rouge och ögonskugga. Både ögonskuggan och rougen var mycket fint pigmenterade och lätta att "sudda" ut :) Foundationen var grymt bra, lätt att applicera, smälter in i huden, och det känns som att jag inte har något på huden alls trots att jag har det. Mitt förtroende har då ni på Tikei vunnit stort! Kommer rekommendera ert smink till alla mina vänner som söker ett grymt mineralsmink! :D

Namn: Anna
Datum: 2015-01-02
 

En positiv effekt som överraskade mig; jag har tidigare haft problemet att mina ögon rinner och kliar när jag är sminkar mig. Så jag blev både förvånad och väldigt glad när jag märkte att detta inte händer när jag använder mineralsmink! Inte ens nyårssminkningen fick ögonen att rinna det minsta, när jag använde bara mineralögonskuggor. Det är skäl nog för mig att bara använda mineralsmink i fortsättningen!

Namn: Emma
Datum: 2014-12-11
 

Min syster rekommenderade er då jag berättade för henne att jag hade stora problem med att min foundation rinner av under dagen (använde Body Shops kompakta all-in-one). Mineralsmink är något jag alltid velat använda men priserna har varit för mycket för mig. Tikei's foundation kostar lika mycket som Body Shops, men Tikei's räcker mycket längre! Jag köpte ett antal prover och kom fram till att samma nyans som min syster använder var perfekt (Peach 2 och 3). Är verkligen hur nöjd som helst! Sminket sitter som berget och rinner inte av. Speciellt med Finish Veil Matte! Och det känns inte tungt och kladdigt. Borstarna är också helt suveräna! Om du funderar på att prova Tikei, se till att du skaffar deras borstar också! Jag fick en mini borste med mina prover. Har köpt en större nu men använder den lilla för nå bättre runt ögonen. 10/10!

Namn: Emelie
Datum: 2014-12-06
 

Vilken härlig julkalender ni har! Har beställt från två luckor nu och väntar med spänning för varje dag. Jag älskar era produkter!

Namn: Hanna
Datum: 2014-12-05
Har aldrig förut haft en foundation i rätt ton. Har albinism och hade sen 15 års ålder accepterat att ingen smink, från billiga maybelline till clinique m.m., bara hade för mörka toner och att produkter som butikerna sa var "superduper vita" blev som brun-utan-sol på mig.
Men sen beställde jag prover härifrån och upptäckte att R1 passar mig på riktigt! Alltså är nyansen R0 t.o.m. ljusare än mig och fungerar att använda vid contouring eller under allra mörkaste vintern.
Är verkligen jätte nöjd och det enda med foundationen är att den verkligen inte är vattentålig så man ser lite rolig ut om man går ut i regn- prickig.
Mint concealern är den perfekta produkten för mig då den på två sekunder får bort mina röda punkter i ansikten och flyter in superbra! Så för en blek en med rosa underton är produkterna perfekta!

Namn: Anna
Datum: 2014-12-01
 

Detta med provkit är verkligen superbra! Det går att testa om en färg verkligen passar innan en köper en större förpackning. Minimerar risken för felköp mao :)

Namn: Cecilia
Datum: 2014-11-30
 

Jag har också bara lovord att säga in Tikei - snabb leverans, superbra med provförpackningarna och smink som sitter!

Det här är den absolut bästa minderalfoundation jag har provat! Använder man dessutom mineralprimern sitter det hela dagen! Sen älskar jag den rosa concealern - marknadens bästa för att täcka mörka ringar under ögonen.

Namn: Johanna
Datum: 2014-11-19
 

Det känns nästan lite överflödigt att skriva ännu mer hyllningar till denna sida, kändes nästan fake när jag läste alla recensionerna första gången, men jag bara måste.

Jag hamnade här för min mineralfoundation jag hade tidigare kliade så fort jag blev varm.
Så jag köpte ett stort provkit med foundation i olika toner, ögonskuggor, primer, concealer, finishing veils och bronser.

Jag är väldigt nöjd med allt, men den gröna concelern var inte för mig. Annars är det jättebra.

Ögonskuggorna och bronzern är så pigmenterade och dryga att provburkarna räcker jättelänge.
Foundationen sitter bra ännu bättre när jag hade en lite fetare hudcreme under, täcker bra, kliar inte alls och smälter in så pass bra att det var svårt att hitta rätta färgen för så många passade bra till min hudton (jag är rätt ljus) och borsten är så mjuk till skillnad från dem jag haft att jag inte vill använda mina gamla längre.

Så himla bra med provkitten så man får testa sig fram, snabb leverans beställde tisdag kväll och det damp ner i brevlådan på torsdag och bra priser.

Nä nu ska jag sluta skriva och beställa mer.

Namn: <
Datum: 2014-11-12
 

Hamnade på tikeis hemsida av en slump och efter att ha läst hur många rescensioner som helst var jag ju tvungen att testa! Första gången jag använder mig av mineralsmink och jag lär nog aldrig sluta. Jag bara älskar det! Tikeis alla produkter och borstar är GRYMMA och jag rekommenderar dem till alla verkligen. Så prisvärda och fina produkter som känns superhärliga på hyn, det känns som om man knappt har något smink på sig alls! Inom loppet av mindre än en månad har jag redan gjort 3 beställningar här och vill bara ha mer och mer och mer. Sjukt bra att man kan beställa prover och provkit ifall man är osäker på färgval, jag köpte först ett provkit med 10 olika prover och efter att ha bestämt mig för vilka färger som passade mig köpte jag ett stort mineralsmink kit . utöver detta har jag köpt en massa borstar och annat skoj och jag älskar att sminka mig varje dag nu för tiden, ser det inte längre som något "jobbigt" utan tycker att det är jättekul! Som sagt, jag tycker att alla borde testa tikeis produkter, allt från Foundation till bronzer till ögonskuggor etc. etc.

Namn: Sofia
Datum: 2014-11-11
 

Hej! Vill tipsa ALLA om tikei. Har aldrig kunnat använda smink pga min känsliga hy. MEN, har nu använt tikies produkter i ca 5 månader och har inte haft en enda allergisk reaktion, ingen rodnad, inget kliande osv. Tikies produkter kombinerat med apotekets L300 ansiktsrengöring har gjort underverk på min hy i ansiktet. Och sedan att det är det bästa sminket jag någonsin provat är ju bara hundra plus till!!
Använder: conceler neutral, foundation neutral 2 och 3, finishing veil matte, bronzer original. Till ögonen har jag cashmere, fairydust och som eyeliner Onyx.
Världens,världens bästa smink!

Namn: Pia
Datum: 2014-11-05
 

Tack vare proverna för 10:- kunde jag testa flera olika foundations innan jag hittade rätt! Kanon! Och ett stort urval med NATURLIGA hudtoner gör att alla kan hitta rätt. Är jättenöjd med min foundation, täcker bra om man vill det, annars tar man bara lite mindre för att fräscha till sig. Var ute en promenad i duggregn, inga problem med ränder eller kladd. Sitter som en smäck! Enkelt att beställa från sidan, och jättetrevlig kundtjänst. Fick snabbt svar på min fråga via mail. Snabb leverans. Ja, helt enkelt perfekt! Rekommenderas varmt!

Namn: Sarah
Datum: 2014-10-04
 

Har använt prover (för övrigt världens smartaste grej för att kunna testa sig fram) några dagar nu och jag är KÄR. För det första fick jag min beställning på bara ett par dagar, vilket är riktigt bra jämfört med de flesta företag. För det andra... Ja, vad ska en säga? Fantastiskt bra produkter - de täcker bra och känns fräscha och snälla mot min känsliga hy. Jag får lätt nya finnar under dagar jag bär smink, men inte med dessa. Min hy kan liksom andas under dagen. 5/5 verkligen! Nu ska jag beställa fullstora burkar.

Namn: Aggi
Datum: 2014-10-02
 

Har precis fått hem produkterna men har inte hunnit prova dom men dom värkar jätte bra men det är best att dom funkar för ska snart på disko

Namn: Sara
Datum: 2014-09-29
 

Har beställt prover i flera omgångar för att hitta rätt ton på min foundation. Har nu köpt Concealer Mint och Pink som döljer mina finnar, ärr och mörka partier under ögonen mycket bra!
Hittade Peach 3 och 4 som passade min hudton perfekt och även Bronzer Golden som inte är lika röd som Original. Funkar fint att rama in ansiktet med!
Har även alla bas-borstarna. Tycker att borsten med platt topp passar bäst för att få ett ordentligt täckande resultat. Alla borstar är supermjuka och sköna mot huden.
Nu hoppas jag på att min hud ska må bättre istället för att anvönda Bare Minerals som jag gjort tidigare, men som så många andra orsakade klåda osv.
Tack för att ni finns Tikei! Bästa servicen och bästa produkterna! :)

Namn: Julia
Datum: 2014-09-28
 

Jag har köpt 2 burkar foundation för någon vecka sedan. Har redan tipsat flera stycken om dem. Är verkligen toppen-nöjd! Har ganska så torr hy, men med dagkräm under sitter det bra ändå. Har provat många basprodukter. BB-creams, CC-creams, flytande foundations, i puderform... Och detta kommer ändå upp i topp. Den känns lätt på huden, sitter som berget hela dagen och ger en sjukt naturlig finish. Man behöver nästan ingenting, men även om man väljer att lägga på lite mer så blir det fortfarande så naturligt. Ser nästan ut som om man inte har något smink på sig, man ser bara flawless ut!

Namn: Amanda
Datum: 2014-09-23
 

Jag är väldigt nöjd med Tikei! Beställde på måndagen, fick paketet dagen efter! Jag upplever att produkterna håller en hög kvalitet och har varit en räddande ängel i min finniga period. Servicen är snabb, tillmötesgående och alltid lika trevlig!

Namn: Lisa
Datum: 2014-09-17
 

Är så himla glad att jag hittade hit!! Började med att köpte provkiten för att hitta min nyans på foundationpudret. Sen beställde jag större förpackningar. Fruktansvärt prisvärt, för att det håller mycket mycket längre än de flesta andra mineralpuder och just för priset i sig! Det största positiva, för mig, är att produkterna är så snälla mot min känsliga, reaktiva och aknebenägna hy. En annan väldigt positiv sak är att det inte längre sticker och kliar i ansiktet när jag tränar och svettas, som det kunde göra när jag tidigare använde ID bare minerals.

Jag rekommenderar ALLA som vill använda mineralsmink att prova deras produkter! Dem som jag har tipsat produkterna om har också varit supernöjda, och ni på Tikei skall ha all cred för denna framgång som gör vardagen lättare och plånboken lite tjockare :)

Namn: Ellen Frandsen
Datum: 2014-09-07
 

Hej jag fick precis hem mina prover från tikei, och jag måste bara säga att de var helt fantastiska! Tror aldrig att jag har provat något smink som har varit så här bra! Och just att man behöver så lite för att göra så mycket tycker jag är galant!
Jag kommer definitivt beställa produkter från denna sida!

Namn: Johanna
Datum: 2014-09-02
 

Har nyss provat proverna och är helt frälst! Haha :) har använt bare minerals innan vilket funkar jättebra men är såååå dyrt. så detta, som fungerar ännu bättre och kommer till ett bättre pris är fantastiskt!

Namn: Emma
Datum: 2014-08-29
 

Jag har alltid haft fet och oren hy. Vanliga foundations har en tendens att rinna av under dagen. Hyn andas inte heller. Vilket ger ännu mer finnar. Och av en slump så kom jag i kontakt med Tikei. Jag läste lite recensioner och tänkte att jag testar! Köpte ett kit. Och jag är så nöjd! Min hy mår mycket bättre och är inte alls lite fet och blank längre. Trodde inte att consealern skulle täcka blämmor, men det gör den, det ser och känns naturligt. Det är bra priser och snabb frakt!
Jag kan verkligen rekommendera detta smink! Använder allt! Och borstarna är så mjuka och sköna :)

Namn: Marie
Datum: 2014-08-18
 

Jag är 40 år och har haft problemhy sedan jag var 16, har provat alla märken som finns både när det gäller hudvård och smink. Desperat tänkte jag testa Tikei nu efter att ha läst så mycket bra om det, och det var verkligen MAGI. På två dagar försvann alla mina finnar och utslag, jag blev varken glansig eller torr, och min hy ser ut som före jag var 16 år gammal. Helt otroligt. Jag kommer aldrig att prova något annat nu. Detta har räddat min hy och jag vågar sätta upp håret och visa mig precis som jag är.

Namn: Maria
Datum: 2014-08-07
Helt underbara produkter! Jag är inte så van vid foundation och sådant sedan innan, men tack vare att man kunde beställa provburkar så hittade jag ganska snabbt min färg. Produkterna är lätta att använda, det är omöjligt att misslyckas faktiskt så länge man har rätt färg!

Bronzern, ögonskuggorna och rougen är väl pigmenterade och i början hade jag svårt att få ett bra resultat, men med lite övning så gick det också.

Min nya upptäckt är läppglansen! Helt perfekta! jag har 4 färger i full storlek och sedan några provburkar som är perfekta att ha i till exempel plånboken eller på resan.

Med andra ord så är jag väldigt nöjd med Tikeis produkter!

Namn: Elin
Datum: 2014-07-27
 

Beställde det stora provpaketet. Och tack vare bra info på hemsidan om hur man hittar rätt så gick det fortare än kvickt att hitta rätt färg för mig! Har ett stressigt jobb och får ofta finnar på/runtom hakan och vid mungiporna. Hade två finnar som jag klämt (skäms på mig!!) som var alldeles röda, testade den mintgröna concealern och dom syndes inte alls! Efter en dags användning av Tikei's UNDERVERK så ser både min hy och finnar bättre ut! Väldigt blek i hyn så allt syns.. Har även ett s.k storkbett och det gick överraskande lätt att trolla bort! Helt klart världens bästa makeup!

Namn: Malin
Datum: 2014-07-27
 

Jag älskar tikeis ögonskuggor!!! Det är bland de absolut bästa jag testat. Speciellt de matta gillar jag. Snygga fräscha färger som fördelar sig helt perfekt utan att klumpa sig eller se onaturliga ut som många andra gör. Bra och få ingredienser vilket är superbra för mig som har känslig hy och inte tål allt! En burk är väldigt dryg och räcker länge. Fina ingredienser, snyggt och oslagbara priser, jag hoppas verkligen att det aldrig slutar säljas!!

Namn: Annica
Datum: 2014-07-27
 

Jag har använt mig av Tikeis produkter i över 5år och kommer aldrig att sluta! Det är rena produkter som fungerar lika bra (om inte bättre) än de dyrare konkurenterna! Älskar dessutom att det är ett svenskt företag!

Mina favoriter är primer, båda veil och deras rouger som räcker en evighet!
Var snäll med din hud och använd tikei, du kommer inte ångra dig!

Namn: Karin
Datum: 2014-07-10
 

Jag är så superdupernöjd med Tikei ! Både med själva produkten som är dryg, täckande och lättapplicerad, och med alla leveranser som är blixtsnabba! Jag har handlat min foundation här i snart två år och jag kommer aldrig byta. Har fått så fin hy då det är naturliga ämnen i sminket och det täpper inte igen. Superbra !

Namn: Alicia
Datum: 2014-06-16
 

Jag fick hem mina första Tikei produkter här om dagen, och jag är redan helt fast vid dem.. kommer aldrig använda flytande foundation eller concealer igen. Aldrig. Allting kändes så rent och fräscht nu att applicera, och efteråt blev huden jättefin och såg så naturlig ut trots att produkterna var så pass täckande. Köpte även Ultimate Kabuki borsten som var den lenaste och finaste borsten jag någonsin har provat, och det passade kanon till foundationen. Jag är mer än nöjd och produkterna var så bra, bra service och snabb leverans också! Concealern i mint kan jag varmt rekommendera då det var det bästa i concealerväg jag testat. Fungerade kanon att ha på röda partier och eventuella finnar eller röda fläckar efter finnar. Kommer helt klart fortsätta använda Tikei i framtiden!!

Namn: Emma
Datum: 2014-06-11
 

Har hela livet haft problem med att hitta smink till min hudton och min torra hy, förr fick jag alltid små torra sår i ansiktet när jag använde puder och foundation men nu med tikei mineral smink har min hud blivit underbart len och jag bara älskar era produkter och ett stort plus är att det är så otroligt bra priser och snabb leverans!

Jag är helnöjd och rekommendera dessa produkter starkt!

Namn: Åsa
Datum: 2014-05-30
 

Fick min första leverans förra veckan och är mycket nöjd med mina produkter, Jag har känslig hy med små röda prickar på kinderna (rocasea) och det går jättebra att trolla bort dem nu. Borsten är helt underbar, jag fattar inte nu hur jag kunnat haft min gamla borste innan! Jag har till en början provat primer, foundation och bronzer och kommer att testa fler produkter vid nästa leverans. Jämfört med tidigare märken jag provat är de här mycket bättre. Snabb leverans också. Tack, jag är så nöjd och kommer att hålla fast vid TiKei fortsättningsvis.

Namn: Malin
Datum: 2014-05-22
 

SUPERNÖJD !!! Bra produkter och service, lätt att handla , tydlig och bra info på hemsidan. Beställde sent på ons em och hade ordern i postlådan tors morgon, supersnabbt !! Otroligt bra att man kan köpa de små proverna då man som ny kund inte riktigt vet vilken nyans som är bäst.
Hoppas aldrig att ni slutar med era naturliga produkter. TACK !

Namn: Bea
Datum: 2014-05-10
 

Hej!

Jag är så tacksam att jag blev rekommenderad till er! Jag är supernöjd med min foundation som jag köpte och huden blir jättefin!! Även rouge håller för FÖRSTA gången en hel dag !! ALLA som funderar att köpa bare minerals kan jag bara säger gör INTE det köp här istället mycket mycket bättre!! Min hud reagerade direkt när jag provade bare minerals av en kompis usch aldrig!!
Tack igen till Tikei för era underbarer produkter och snabb leverans! Jag kommer bli stammis hos er :-)

Namn: Emelie
Datum: 2014-05-06
 

Använder aldrig smink och har nästan aldrig gjort. Men ibland har jag velat ha något för att se lite piggare ut då jag har tre barn ;)
Sysslar även med något som kallas no \'poo, där en bara använder naturliga ingredienser och gör ofta egna produkter. Så smink ihop med detta är svårt att hitta, men ni har det!
Köpte först lite prover och samma dag som jag fick hem det så gjorde jag en stor beställning.
Så även om jag inte kommer sminka mig varje dag så känns det tryggt att när jag väl gör det, så gör jag det naturligt! :)

Namn: Lollo
Datum: 2014-04-13
 

Jättebra foundation. Köpte Warm 4 eftersom jag älskar varma färgtoner i mitt smink. W4 passade min hudton och min preferens vad gäller färg jättebra, mycket imponerad är jag! Tikeis mineral foundation har dessutom lika bra täckningsförmåga som I.d. bareMinerals. Stort plus för deras mineral foundation helt enkelt! :)

Namn: Dessi
Datum: 2014-04-04
 

Beställde provkittet onsdag kväll/natt och fick hem det idag (fredag), OTROLIGT snabb frakt! Testade precis att lägga en bas och det var himla kul, krävs liiite övning för oss som inte är vana vid att jobba med puder antar jag, men det blev ett väldigt fint resultat för att vara första gången! Använde mig mest av N2 och då har jag ljusbrunt hår/ gul-röd hy och gul-gröna ögon, blir även lätt brun i solen. Vet inte om det kanske var för ljus, men det märker jag nog nästa gång jag provar en av dom mörkare nyanserna. TACK för ett enormt privsvärd produkt! Sluta aldrig tillverka tikei!

Namn: Mel
Datum: 2014-04-01
 

Beställde hem prover och är jätte nöjd! Jag tycker annars inte om att sminka mig eftersom jag har väldigt blek och torr hud vilket gör det svårt att hitta rätt typ av smink. Jag beställde bland annat foundation C2 och C3, C2 passade perfekt och jag blev inte ett dugg fnasig! C3 funkar bra till sommaren eftersom den är lite mörkare. Jag kommer nog beställda båda och sedan blanda efter behov.

Jag beställde även rouge, primer och concealer och är väldigt nöjd med resultatet! Tycker även att färgen på rougen som jag beställde stämmer bra överens med bilden. Ska definitivt köpa Rouge Youth, ger en jämn och naturlig färg på mina bleka kinder. Kommer bli mycket roligare att sminka sig nu när jag har funnit smink med rätt nyans som inte irriterar huden.

Namn: Malin
Datum: 2014-03-26
 

Hamnade på tikeis shop av slump när jag sökte på mineralsmink. Jag har alltid använt id men blev jämt fnasig och kliade sönder mitt ansiktte, fick även finnar.... Tänkte att det var värt att testa tikei efter jag läst alla fantastiska recenssioner, och prisklassen är ju helt fantastisk.

Och jag älskar verkligen tikeis smink, helt otroligt, täcker fantastiskt bra, och min hy har blivit fin igen :) Nu har jag äntligen hittat mitt sminkmärke :)

Namn: emmam
Datum: 2014-03-19
 

Älskar Tikei! Jag har använt tikei sedan början på 2011 och jag är fortfarande lika nöjd! Älskar det skira photoshopade resultatet av fundationen. Då brukar använda den gröna mint concealern tunt tunt över hela ansiktet om jag är lite flammig och sedan ta min funktion p4. Sluta aldrig tillverka smink!

Namn: Maria
Datum: 2014-03-17
 

Har använt er foundation i två år och är supernöjd med innehållet, däremot blev jag väldigt besviken på era nya burkar till den. Beställde hem för någon vecka sedan och har inte hunnit använda den förrän nu. Det var mycket färre hål (?) och kanske även mindre? i vilket fall var det otroligt svårt att få ut innehållet, fick banka väldigt hårt innan det äntligen kom ut. Jag antar att syftet var att det inte ska vara så lätt att få ut för mycket, men då tyckte jag det var mycket bättre än att knappt få ut något alls..

Namn: heléne
Datum: 2014-03-10
 

Har använt produkterna ett tag och är supernöjd! Har vitiligo under ögonen och älskar att jag kan köpa provburkar med olika färger på foundatilns, jag kan på så sätt sminka över vitiligon så den blir helt omärkbar utan att se översminkad ut.

Namn: Anna sofia Norman
Datum: 2014-02-20
 

Jagh ar precis gjort min första provbeställning. har en riktigt jobbig problemhy, i form av atopiska eksem och extrem torrhet, och rodnader osv. Har aldrig hittat något som funkar utan att det torkar ut hyn eller ser kakigt ut. Det ska bli extremt roligt och intressant att prova detta ! :) Återkommer med recention !

Namn: lane
Datum: 2014-02-19
 

Jag har nu använt tikei foundation i två år och jag kommer aldrig sluta använda dem ! Mycket bra produkter till väldigt bra pris! De känns rena och fräscha som sitter bra under hela dagen.
Jag rekommendderar alla som har finnar eller andra hudproblem att testa dem här mirakelprodukter. Jag är helt såld på tikei :)

Namn: Åsa
Datum: 2014-02-15
 

Rose-serien är perfekt för mig. Mineral primer, Foundation Rose 3 och Finishing veil matte är otroligt bra för min hy. Jag har rosacea, men den här gör min hud fin :) TIKEI har många färger som nog passar alla, bra med små prov annars hade jag haft svårt att hitta rätt färg.
Bra produkter, bra pris och snabb leverans hem i brevlådan, toppen!
Tänker fortsätta med TIKEI, så bra!
Tack.

Namn: Elin
Datum: 2014-02-13
 

Har använt tikei i snart ett år, aldrig varit någon sminkfantast då jag tycker det mesta bara gett mig problem med hyn.. Tikei däremot är helt underbart.. Ser naturligt ut och känns inte att man har smink på sig.. Har aldrig sminkat mig så ofta som jag gör nu! Helt plötsligt har det blivit kul med smink!

Har även köpt borstarna härifrån vilket jag tycker man ska göra! Dom är helt klart i en klass för sig!! Köpte resekitet och använder detta till vardags,. Gillar storleken på borstarna, gillar även min mini kabuki som är perfekt i storlek! Borstarna är även superlätta att rengöra och dom blir inte spretiga eller tappar hår.. Mina ser fortfarande helt nya ut!

Namn: Johanna
Datum: 2014-02-11
 

Superbra produkter, snabbt leverans, bra utbud till bra priser. Tack för en jättebra sida! Jag är såå nöjd!!

Namn: pernilla
Datum: 2014-02-03
 

-För mig som har rätt fet hy har sminket fungerat väldigt dåligt. Trots användande av både primer innan foundation och puder ovanpå blir hyn glansig efter ca en halvtimme. Inte täckande utan bara lätt utjämnande, om man inte tar jättemycket.
+Lätt att hitta foundation som passar ens färg då det finns många att välja på och man kan beställa hem prover.

Namn: Tina
Datum: 2014-01-26
 

Nu har jag testat sminket, som jag beställde för en vecka sedan, och jag måste säga att jag är precis lika nöjd som jag trodde att jag skulle vara. Det är helt fantastiskt! Det ser så naturligt och vackert och man kan ha det på dagen utan att se översminkad ut.
Jag kommer absolut att beställa fler gånger! Nästa beställning blir att prova era ögonskuggor och det ser jag mycket fram emot.

Tack för superbra produkter, snabb frakt och fantastiska priser!

Namn: Amanda B
Datum: 2014-01-20
 

Bästa sminket! Har handlat av er i säkert 4 år, finns ingen anledning att testa något annat! Foundation C2 passar perfekt och mintconcealern döljer röda partier superbra! Borstarna är grymma också!! Tack för bra produkter, service och priser! :D

Namn: Emma
Datum: 2014-01-20
 

Jag var faktiskt inte SÅ nöjd med foundationen i början. Det såg skitigt & fläckigt ut och trots torr hy så lyckades det rinna av & se glansigt/flottigt ut! Redan efter någon timme!? Jag är väldigt noga med att återfukta morgon och kväll men trots det så stannade inte foundationen kvar. Jag blev väldigt frustrerad för jag VILLE verkligen tycka om dessa fantastiska produkter och få sådär perfekt hy som alla andra. Jag testade även att använda primern, som är för fet hy, men inte ens då stannade sminket kvar! Jag har testat torr borste, fuktig borste, blanda foundationen med dagkrämen, en flytande primer, att borsta på produkt innan dagkrämen torkat, efter den torkat osv. osv.. Gav nästan upp detta med mineralfoundation som sades skulle passa ALLA... Tänkte att jag kanske är FÖR torr så det blev tvärt om att huden producerade mer fett pga det? MEN... Det har visat sig att foundationen inte gick ihop med min feta dagkräm! Jag började med att smörja in mig enbart på kvällen med min feta dagkräm och om jag känner att det behövs tar jag en annan kräm på morgonen. Nu sitter foundationen mycket bättre! Tror också att det tar ett tag för huden att vänja sig vid något nytt.
Ögonskuggorna däremot, de sitter som ett smäck hela dagen utan att lägga sig i vecken =)
Så även concealern! Älskar concealer pink som gör underverk till mina trötta ögon.

Namn: Tina
Datum: 2014-01-18
 

Jag har precis lagt en beställning och jag är sååå förväntansfull! Tyvärr såg jag inte att ni hade \"kits\" innan jag gjorde beställningen men det gör inget, nu vet jag det till nästa gång :)

Smink är något av det roligaste som finns och jag har länge letat efter ett naturligare och snällare smink, då jag älskar att sminka mig och gör det gärna ofta! Efter allt fint jag har läst om ert smink så tror jag att det kommer bli hur bra som helst (min hud är inte jättekänslig).

Återkommer med en recension när jag har provat sminket!

Ha en underbar helg!

Namn: Emely
Datum: 2013-12-28
 

Jag har väldigt ljus och fräknig hud och har haft det jätte svårt med röda partier i ansiktet och särskilt runt näsan! Men eran concealer Mint är som magi! Jag har aldrig känt mig fin i ansiktet och har prövat många olika saker men den här är helt fantastisk! Jag får även för mig att det röda minskar utav denna produkt för när jag tvättar av mig det så är huden mycket finare än innan jag har haft på den. Jag älskar den och tänker hålla mid till den här produkten!

Namn: Hanna M
Datum: 2013-12-24
 

Grymt nöjd, bra pris, fantastiska produkter, snabb leverans.

Har tidigare testat så otroligt mycket smink, men slutade helt då min hy knappast blev bättre. Har alltid lidit av ackne, och tillslut gav jag upp. Hörde då om mineralsmink, som var perfekt för min hud. Men dyrt, därför köpte jag bara ibland. Men så trillade jag in här, köpte ett stort kitt med provburkar. Bytte snabbt ut mina prover mot riktiga burkar, och proverna gavs bort till vänner för att de också skulle få möjlighet att testa detta fantastiska smink.
Nu svämmar min sminklåda över, men hittar alltid plats för mer tikei-produkter. Använder tikeis foundation, concealer, ögonskuggor, läppglans och borstar.

Från att aldrig velat sminka mig pga hudens respons, har makeup blivit lite som en rogivande och rolig hobby!

Namn: Amanda
Datum: 2013-12-24
 

Världens bästa smink seriöst!! Jag har väldigt oljig och finnig hy. Så det här passar mig suveränt!! Innan hade jag flytande foundation och puder. Men det \"rann av\" och kändes väldigt kakigt. Min hy känns väldigt mycket bättre nu. Det känns inte som man har något smink som täpper till porerna. Och resultatet blir väldigt fint! Beställde mitt första kit (med foundation, veil, bronzer, concealer och en kabuki borste) i augusti. Sen dess har jag varit helt fast. Fick även en ljusare (mineral) foundation och en ögonskugga idag på julafton.
Passade även på att beställa ett kit med borstar eftersom det var 20% på allt idag.
Måste bara säga att det här är det bästa sminket jag har använt. Även till ett väldigt bra pris. Hoppas ni aldrig slutar tillverka sminket!!

Namn: Emma
Datum: 2013-12-23
 

Beställde hem prover i olika nyanser, däribland concealers i rosa, grön och gul som tar bort mina mörka ringar under ögonen och röda hudpartier.. har aldrig hittat nåt som funkat sådär klickrent. Är redan så nöjd! Skaffade också en av borstarna Ultimate kabuki. Jag har väldigt lätt för att få oljig hud, men har inte ens vetat att det finns andra sorters concealers och foundation som inte är oljiga, smetiga. Detta är ett litet mirakel, helt ärligt! Billigt, djurvänligt och fräscht! Och alldeles.. Alldeles underbart :) Tack för att ni har kommit på denna smink-serie, jag lär aldrig byta! Ska beställa mer borstar och sånt i framtiden med. Tack, tack! / Supernöjd

Namn: Amanda
Datum: 2013-12-23
 

Jag kan bara instämma med föregående recensioner! Bästa (och renaste) mineralsminket jag provat! Täckningen är vad man gör den till och det ser varken kakigt eller pudrigt ut. Superfina färger till kinderna också, alltså rouge och bronzer. Ett prov foundation räckte för mig till 3 hela sminkningar.

Det bästa av allt med Tikei är den korta ingredienslistan. Sminket irriterar inte min känsliga hy som annars har extremt lätt att rodna och få finnar!

Namn: Elin
Datum: 2013-12-18
 

Det bästa mineralsminket jag testat! Känns lugnande och vårdande på huden och ger perfekt täckning, perfekt om man som jag har problemhud. Med Tikei syns inte ett spår av de problemen!! Dessutom supersnabba leveranser! Bara positivt att säga om märket och företaget!

Namn: Inesa
Datum: 2013-12-13
 

Jag har bland annat testat tikeis solpuder som är suverän. Jag är så nöjd. Det märks på huden att det endast är naturliga produkter och att Bismuth inte används. Min hy känns mycket bättre än när jag använder solpuder från andra märken som bara täpper till och känns kakigt på huden. Jag är supernöjd med tikeis produkter och kommer även beställa deras foundation.

Superbra service, fick produkterna inom utlovad leveranstid.

Namn: Emma
Datum: 2013-11-19
 

Klickade hem foundation färg C2, Finishing Veil Matte och två bortsar, för några veckor sen. Måste säga att efter lite övning så har jag börjat gilla produkterna jättemkt! För att inte tala om borstarna som är suveräna och gör resultatet ännu bättre. Jag ska nog dock beställa hem ngn nyans mörkare foundation att blanda min C2 med då den var lite för ljus för mig.

Snabb leverans, billigt och skönt på huden. Massa pluspoäng från mig!

Namn: Hanna
Datum: 2013-11-01
 

Fantastiska produkter! Min känsliga hy med torrfnasig yta, blanka partier och vuxenacne är inte lätt att hitta smink till. Men Tikeis produkter varken irriterar eller blir kakiga. Det ser naturligt ut och täckningen går att variera. Extra plus för att det finns så många nyanser att välja mellan för oss ljusa nordbor. Hur kan en så bra produkt vara så billig! :)

Namn: Mi
Datum: 2013-10-04
 

Jag kommer aldrig att återgå till något annat smink! Sitter bra och länge, primern är guld värd för lite glansig hy, sminket syns knappt, och har den bästa färgbredden för ljus hy någonsin! Dessutom känner man att den inte täpper till porerna! Plus att borsten inte kliar som IDs gör. Dessutom är det drygt och billigt. Och personalen är fantastiskt tillmötesgående och sjukt duktiga på färg! Jag rekommenderar alltid detta till mina vänner! 10 av 10!

Namn: Kimona
Datum: 2013-10-03
 

Köper inget annat smink än Tikeis numera. Synd bara att ni inte har läppstift, mascara, eyeliner och kajal.

Skulle vara kul med fina presentkit att köpa till födelsedagar och jul! :)

Namn: Julia
Datum: 2013-10-03
 

Innan jag av en slump hittade Tikei var jag fast i det eviga sökandet efter smink som passade och såg bra ut på min hy. Men det sökandet är över nu, och jag slipper slösa mer onödiga pengar, tack vare Tikeis underbara mineralsmink. Jag har provat i princip alla sorters olika mineralsminkmärken, och tro mig, ingen av dem är ens i närheten av samma klass som Tikeis. ALLA deras produkter är värda att testa, deras concealers, rouge, borstar, ögonskuggor... och foundation såklart. Allt funkar perfekt. Priset är awesome, det är FRAKTFRITT och man får det i brevlådan i princip dagen efter man klickat in sin beställning. Min hy ser underbar ut och tillsammans med en veil och en bra hudkräm under håller det hela dagen. Om Tikei av någon anledning skulle lägga ner skulle jag gråta ihjäl mig. I\'m hooked.

Namn: Christine
Datum: 2013-09-19
 

Har använt Tikeis foundation i 3,5 år nu och det är en stapelvara i min nessecär. Jag testar annat ibland, andra mineralmärken, flytande kommersiella produkter, men återvänder till Tikei. Det är billigt, riktigt snabb frakt, och funkar liksom sådär som en foundation ska funka. Väl applicerad varken syns eller känns den. Den gör inga MIRAKEL men ser ut som din hy fast bättre. Och vad mer kan man begära?
Mitt bästa tips är att köpa en mindre foundationborste och applicera pudret utblandat med lite vatten. För mig som är en riktig torris funkar det kanonbra. Enda nackdelen är väl att Tikei har slutat skicka med gratisprover.
Tack för att ni finns!

Namn: Emelieen
Datum: 2013-09-13
 

Tikei har superbra smink till ett helt otroligt bra pris, värt varenda krona och dryga produkter som räcker länge. Hamnade på tikei.se av ren slump när jag letade mineralsmink på google, och tack för det för jag har just hittat mitt favoritmärke och kommer absolut fortsätta beställa mitt smink från tikei. Och inte nog med bra smink så får man hem sminket supersnabbt! :)

Namn: Emelie
Datum: 2013-08-21
 

Gjorde min 5:e beställning från er idag. Älskar ert smink, det har gjort så mycket för min hy! Dessutom bra pris och snabba leveranser :) fortsätt med det ni gör för ni gör det grymt bra!

Namn: Angelica
Datum: 2013-08-14
 

Skickade min fjärde order idag. Kommer aldrig köpa något annat smink. Jag har ganska fet hy och Mineral Primern är fantastisk! Tack!

Namn: R.K
Datum: 2013-08-09
 

TiKei är mineralsminket som gör underverk! Ger bra täckning och det håller dessutom hela dagen. Otroligt prisvärt! Jag har tidigare testat Bare Minerals och Everyday Minerals, produkterna täckte bra men jag tyckte inte att de höll hela dagen.

Stort plus till TiKei:s kundservice och deras snabba leveranser!

Namn: Sandra
Datum: 2013-06-20
 

TUSEN tack för detta mineralsmink! Har testat flera olika märken av mineralsmink men Tikei är utan tvekan det absolut bästa jag testat &lt;3 Oerhört snabb leverans, Täcker bra och ser väldigt naturligt ut, Ett stooort plus att man kan beställa hem prover för att finna sin färg, Finns även i väldigt ljusa nyanser, Och priset! Hur billigt som helst för detta lyxsmink.
Kan fortsätta hur länge som helst om hur bra Tikei är.
Så tusen tack igen!

Namn: Fanny
Datum: 2013-06-18
 

TACK för att ni finns! Vad skulle jag göra utan er? Det bästa mineralsminket jag någonsin testat. ALLA tjejer borde den här mineralfoundation! Min hy har blivit så mycket bättre och foundation täcker på ett väldigt naturligt sätt. Jag har använt detta i ca 2 års tid nu, kommer ALDRIG byta! Även plus till den otroligt snabba leveranstiden och trevliga bemötandet när jag mejlade o råkade glömma att beställa en produkt, då la de bara till den, inga problem! :)

Namn: Anna
Datum: 2013-05-18
 

Nu är det några år sedan jag beställde min första Tikei-foundation och nu ÄNTLIGEN håller den på att ta slut så att jag får förnöjelsen att beställa en ny! Jag är otroligt nöjd med Tikei - både vad gäller kvalitet, priser och snabb service. Är och förblir en trogen kund.

Namn: Ronja
Datum: 2013-05-08
Tack, tack tack då mycket Tikei, för det bästa sminket jag någonsin provat. Jag är blek, har svår problemhy, och Tikeis mineralprodukter är de enda som inte ger mig finnar och andra problem. Dessutom är det första gången jag hittat en foundationton som verkligen matchar min hy!
Har beställt flera gånger nu, och kommer att fortsätta göra det. :)

Namn: M
Datum: 2013-05-08
 

Testat Mary kay å nån från någon annan sida (de lagt ner den nu) men Mary kay va bra å gjorde min acne bra men dyyyyyrt!! Köpte detta igår å fick idag. Wow helt bra i facet, köpte conceler , puder å veil.. Skulle valt 1 mörkare puder tog c2 skulle tagit den andra blev lite ljust. Men nu vet ja t nästa gång :) Kmr alltid köpa hos ER :D love it

Namn: Amanda
Datum: 2013-04-26
 

Stort TACK! Era produkter är grymma, billiga och ni har snabb leverans! Ett extra tack för de gratisprover jag fick med i min beställning!

Keep up the good work! =]

Namn: Hanna
Datum: 2013-04-17
 

Jag har letat såå himla länge efter den perfekta foundation som lever upp till mina höga krav! Jag har prövat lancôme, Dior, ( blivit pank på kuppen) MUS, Bodyshop och alla budgetmärkena förstås men ingen lyckades klara alla kraven på en gång, och de flesta fick jag ju irritationer av (vilket jag inte tycker borde vara \"normalt\"???)! Kan det liksom bara inte finnas en F med vettig standard!? utan att döda hyn och kosta skjortan men samtigt ha fin finish, bra urval av färger och naturligt resultat! Onaturligt naturligt vacker som jag säger. Så hittade jag tikei av en slump och SCORE där var det! Allt det där bra, utan allt gift o skit vi tror vi måste använda som finns i konventionella produkter. Och galet snabba leveranser dessutom (undrar om de har svartalfer som jobbar dygnet runt...), HURRA!!

Namn: Carolina
Datum: 2013-04-15
 

Tikei var mitt första försök med mineralsmink, jag kände att jag ville byta till någonting naturligare och fräschare. Har precis använt upp provburkarna av primer och foundation Rose 1 (och lagt en ny beställning). Sååå otroligt nöjd! Mycket lättare att applicera än vad jag trodde. Håller gör det också, tidigare när jag slängde en blick i spegeln innan jag lämnade jobbet suckade jag högt över att allt smink var kletigt eller borta, nu ser jag ingen skillnad från morgonen! Till och med efter en svettig helkväll på krogen (spelning så massor med folk och hundra grader varmt) satt det som det skulle! Men det största plusset av alla, min hy! Har som sagt bara använt det i några dagar men har inte en enda finne (brukade alltid ha minst någon och hade flera när jag började med Tikeis smink) och röda områden har lugnat ner sig rejält (man undrar vad som fanns i mitt förra smink..). Snabb leverans och ett par gratisprover ger alltid ett plus i kanten! Långt och rabblande blev det, men är bara så otroligt nöjd :)

Namn: Johanna
Datum: 2013-04-12
 

Äntligen!!! Efter flera års sökande efter en foundation som passar min ganska bleka problemhy har jag äntligen hittat rätt i w2!

För första gången fick min hud den där perfekta tonen utan att bli varken kakig eller brunröd fläckig!

Jag har verkligen provat ALLT i alla prisklasser men har aldrig hittat rätt, fär än nu!
Blev även kär i mineral primer, rouge youth samt conceler yellow och mint!
En perfekt make utan att det ens känns att man har något i ansiktet!! Har precis lagt en stor beställning, och det kommer nog bli fler sådana fram över!! :))

Tack TiKei för fantastiska produkter till ett väldigt bra pris! Rekommenderas varmt!!

Namn: Donna
Datum: 2013-04-11
 

Fy fan vad bra det här är. Beställde hem det stora startkittet och jag har precis lagt in en beställning på de vanliga burkarna. Jag är superdupernöjd och skryter om mitt nya smink till alla jag känner. Naturligt, täcker bra och känns som sammet på hyn som dessutom har förbättrats avsevärt - bra jobbat.
Jag lägger på foundation efter två lager fuktighetskräm så den känns som flytande på hyn. Bra tips för en fräsch sommarlook.


Namn: E
Datum: 2013-03-28
 

Hittade Tikei för ungefär 5 år sen och gjorde en beställning. Det har jag aldrig ångrat för bättre och mer prisvärt smink har jag då aldrig använt!
Kastade allt mitt andra smink efter bara några dagars användande av Tikei.
Har bara gott att säga; produkterna har inte bara levt upp till, utan även överträffat mina förväntningar. Tack för att ni får mig att känna mig snygg!

...och värdefull som kund, för ni är som Lucky Luke - snabbare än er egna skugga!

Namn: Bea
Datum: 2013-03-26
 

Jag kan bara säga att jag är 210% supernöjd med tikeis mineralsmink, borstar, ögonskyggar ja allt! Och Service är verkligen OUTSTANDING!!
Beställde några nya mineralfoundations igår och hade leveransen IDAG! Helt otroligt!! Kommer aldrig använda något annat!
//TACK Tikei från en mycket, mycket nöjd kund!

Namn: Madelene
Datum: 2013-03-17
 

Är så himla nöjd med tikeis mineral smink, använde tidigare iduns mineral foundation men var inte riktigt nöjd med nyanserna, har en väldigt väldigt ljus hy...
är helt förvånad över hur tikeis mineral foundation (jag använder mig utav \"C1\"och \"N1\") flyter in i min hudton och gör att jag ser fräsch ut hela dagen. Har alltid haft problem med finnar men efter att ha använt tikeis minrel smink i några veckor nu så kan jag säga att jag nästan inte har en enda finne längre. Hatten av för tikei !!

Namn: Malin
Datum: 2013-03-13
 

Känns äntligen som min acne har blivit bättre efter jag började använda mineralsmink från Tikei. Önskar bara jag hade hittat Tikei tidigare.

Namn: Sol
Datum: 2013-02-25
 

Har alltid haft problem med att hitta en foundation som matchar min bleka, fräkniga och känsliga hy. Jag har nog testat varenda flytande foundation som finns i de allra ljusaste nyanserna, flera mineral foundations, ja till och med Sheer Cover (ni vet, den från TV) för länge sedan. Men ingen matchade mig...

Sen hittade jag TiKei, beställde ett provpaket och har inte gått in i en sminkaffär för att köpa något som TiKei erbjuder sedan dess. Fenomenalt smink och fantastiska borstar helt enkelt. Sjukt billigt, snabb leverans och sen räcker det i en evighet, framförallt ögonskuggorna!
Har tipsat alla jag känner som någonsin haft problem med hyn eller nyanser... Så tusen tack för fantastiskt smink!

Namn: Amy
Datum: 2013-02-18
 

Jag är så himla nöjd med det här sminket, jag trodde aldrig att sminket skulle vara så bra på grund av det billiga priset, Men det gör det bara ännu bättre!

Namn: Josefin
Datum: 2013-01-30
 

Super snabb leverans, jag är otroligt imponerad. Beställde måndag morgon och på tisdag hade jag mina produkter. Även otrolig kvalite på produkterna, jag kommer att köpa allt mitt smik härifrån i fortsättningen!!

Namn: Jeannette
Datum: 2012-12-18
 

Superbra produkter!! Räcker i en evighet trots att jag sminkar mig näst intill varje dag! Snabb leverans!!
Rekomenderar till alla jag känner att testa!!!

Namn: Shopaholic
Datum: 2012-12-12
Testat många olika mineralpuder och jag måste säga att jag är imponerad över den fina kvalitén på foundationen och på priset för dessa fina produkter. Älskar redan penslarna som jag köpte. Kommer garanterat tillbaka! Rougen Angel och Mineral Veil Matte är redan favoriter.
TACK!!

Namn: A-M
Datum: 2012-12-09
 

Toppen produkter och grym service! Väldigt trevliga, snabba på att svara. Bara massa plus! Produkterna är verkligen bra och har man som jag känslig hy så passar de utmärkt, även borstarna är bra och otroligt mjuka.

Namn: Julia H
Datum: 2012-12-04
 

Beställde en foundation, rouge och veil härifrån för en månad sen och är så jäääkla nöjd! Jag har fortfarande problem med hyn men det är inget som beror på mitt smink. Detta håller sig verkligen länge, måste bara applicera lite extra på någon enstaka prick här å där under dagen. Ögonskuggorna är också grymma! Rekommenderar verkligen :)

Namn: Melina
Datum: 2012-12-04
 

Jag tar av hatten och bugar för Tikei ! Detta är i särklass något av det bästa jag provat. Jag har provat de flesta foundations, flytande/mousse/mineral. Tikei använder inte onödiga tillsatser såsom bismuth (som får min hud att klia vid värme/svett). Tikei är givetvis INTE djurtestat!
Tikei är lätt att appilicera, ger perfekt täckning och sitter som en smäck! Trots en dag med snöbollar och minusgrader. Detta är nog den enda foundation som får 10/10 i min bok. Deras Mineral primer är också bra, samt deras Mineral veil ger en snygg lyster. Deras bronzers tycker jag dock personligen drar för mycket åt orange/rött.
Jag är 24 år, har kombinerad hud. Jag använder alltid återfuktning och primer innan foundation.

Namn: Åsa
Datum: 2012-11-23
 

Fantastisk snabb leveranstid! Beställde på onsdagen och hade mina varor på torsdagen. Det är service det! Tror aldrig jag varit med om någon annan webbshop som är lika bra :)
Använder mig av er foundation samt primer, och måste säga att jag är mer än nöjd! Har hattat runt länge i jakten efter den perfekta basen och nu har jag hittat den! :)

Namn: JessicaK
Datum: 2012-11-06
 

Jag har inte tidigare använt TiKeiprodukter och beställde några prover i veckan. Fantastisk idé med prover för övrigt! Hur många ggr har man inte slängt ut pengar på dåliga produkter! För mig som aldrig tidigare använt mineralprodukter var det ett perfekt sätt att få prova på till rimligt pris. Imponerande snabb leverans måste påpekas. Det tog bara någon dag innan paketet skickades. I övrigt är jag mycket positivt överraskad över hur bra det faktiskt sitter och ser ut. Älskar redan the finishing veil glow som ger jättefin lyster.

Namn: Astrid
Datum: 2012-11-01
 

Tikei er absolutt det beste du kan få av sminke! Både foundation, rouge og øyenskygge sitter hele dagen, og det er lett å finne den riktige fargenyansen. Fantastisk at Tikei slår alle de dyre merkene på alle måter, er bra for huden og har en lav pris.
LOVE it.

Namn: Frida
Datum: 2012-10-26
 

Jag fick lite panik igår morse när jag skulle sminka mig... Förstår inte hur jag kunnat undgå att märka det men min foundation var nästan helt slut, inte helt optimalt när man beställer sitt smink på internet och det är torsdag! Men jag skyndade mig att beställa och nu sitter jag här, dagen efter jag beställde med min nya foundation i handen. Jag blir alltid lika imponerad att de lyckas med att ta emot, behandla och skicka en beställning från Helsingborg till Umeå på lite drygt ett dygn - tänk om alla andra webshopar var lika snabba!

Namn: sanna
Datum: 2012-10-19
 

Jag har alltid haft problem med flytande smink. Och detta var räddningen! Sitter hela dagen dessutom. Kanske måste pudra lite veil för att ta bort det glansiga. Men absolut inget måste :)

Namn: Elin
Datum: 2012-10-17
 

Har använt Tikeis gula och gröna consealer, foundation N2 samt rouge och ögonskuggor i flera år nu. Supernöjd med både produkterna, priserna och sevicen!

Namn: Fanny
Datum: 2012-10-17
 

Tikei är det bästa som finns! Är så glad att min syster tipsade mig om detta märket. Tikeis foundation är bara bäst, mycket bättre än tex ID.

Namn: Josefine
Datum: 2012-10-17
Supersnabb leverans. Mindre än 24 timmar. Riktigt bra och täckande smink :)

Namn: Nathalie
Datum: 2012-10-16
 

Hade aldrig hört talas om det här märket förrän jag läste det på en blogg för ungefär ett halvår sedan. Beställde då hem ett prov på en foundation och blev helt fast! Täcker otroligt bra, man blir inte fet/glansig i ansiktet, och det bästa - man ser knappt sminkad ut! Har verkligen blivit ett fan av foudation i denna form! Innan har jag använt Make up stores Liquid Foundation Matt \"MILK\" och den färgen passar perfekt med N1 (hjälp på traven till någon kanske?) Tack Tikei!!!

Namn: Anki
Datum: 2012-10-09
 

Kan bara hålla med alla. Gjorde en provbest i Fredags em och idag Tisdag låg det i brevlådan. Har nu målat mej och känner mej så nöjd.
Kanon med provburkar och jätte trevligt med 2 gratis skuggor.
Tikei har fått en ny kund:)

Namn: Sara
Datum: 2012-10-09
 

När jag letade runt på nätet efter ny mineralfoundation snubblade jag över just Tikei och blev sjukt imponerad av alla bra recensioner märket fått. Nu, någon månad senare, är jag en trogen användare och hoppas på att aldrig behöva byta märke igen. Produkterna är täckande utan att vara tunga, är dryga och håller sig fräsch länge på huden. Inte heller har jag upplevt att en produkt känns så lätt på ansiktet, istället för den där kakkänslan man kan få av vissa andra. Ett extra plus är också att finnarna också minskar ständigt.

Fantastisk service, snabb leverans, bra priser men framförallt underbara produkter gör Tikei till ett av mina absoluta favoritmärken när det kommer till smink.

Namn: Nathalie
Datum: 2012-09-17
 

Så otroligt bra produkter! Använt Tikei i flera år och kommer fortsätta. Alltid haft svårt att hitta smink som fungerar till min ljusa och känsliga hud. Har fått mycket bättre hud när jag bara använt Tikeis produkter. Ett stort plus är även den snabba frakten och super bra servicen! Kundtjänsten är toppen!

Namn: astrid
Datum: 2012-08-20
 

Tummen upp för prisvärt, högkvalitativt vegansmink!

Namn: Ina
Datum: 2012-08-03
 

Bästa produkterna någonsin! Dryga och till otroligt bra priser. Love it! :D

Namn: Lollo
Datum: 2012-07-26
 

Har änvänt mig av Tikei länge nu, gjort många beställningar och är supernöjd! :)

Namn: Julia
Datum: 2012-07-19
 

Jag måste bara berömma er för den otroligt snabba leveransen och den bra servicen, ett stort plus! Sen att det är bland det bästa smink jag testat är ju inte heller helt fel. Det är lätt att själv bestämma täckning beroende på vad man är ute efter, lätt att applicera och det ger en känsla av att man inte bär smink över huvudtaget. Jag är kär!

Namn: Bonnie
Datum: 2012-07-19
 

TiKei's foundation är galet bra - täcker och jämnar ut samtidigt som det fortfarande ser naturligt, fint och fräscht ut! Jag är så nöjd man kan bli och kommer aldrig byta!

Extra plus för den snabba leveranstiden (beställde på måndagen och fick hem paketet på tisdagen) och för gratisproverna på ögonskuggorna!

Högsta betyg!

Namn: Jennie
Datum: 2012-07-15
 

Superbra service och fantastiska produkter! Jag brukar med min halvtaskiga studentekonomi inte ha råd att köpa så mycket åt mig själv, men efter att ha testat ett provpaket blev det direkt ett stort mineralset! Produkterna är superbra när man vill vara snyggt och diskret sminkad. Det brukar vara svårt att köpa relativt närproducerade produkter som inte är djurtestade, samtidigt som man inte har så stor ekonomi. Men nu går det! Jag önskar att fler företag hade samma företagsfilosofi!

Namn: Lina
Datum: 2012-07-12
 

Hade länge haft extrema problem med finnar, men efter att ha sett en recension av Tikei's foundation i VeckoRevyn så tänkte jag att jag hade inget att förlora. Och vilken skillnad! Min hy är helt klar, inga finnar i sikte och dem håller sig borta. Kommer aldrig använda något annat smink någonsin.
Underbar service, snabb leverans och fantastiska produkter.

Namn: Maria
Datum: 2012-07-11
 

Tusen Tack för jätte bra service och kanon produkter!
Befinner mig i Australien och mitt smink tog slut men hur smidigt som helst att få det sänt hit. Tack Tikei för att ni la till Australien som alternativ! Mycket bra service!

Namn: Karina
Datum: 2012-06-26
Älskar era produkter! Har använt dom nu i kanske 1-1,5 år och skulle aldrig kunna tänka mig byta märke. Tidigare letade jag efter rätt foundation nyans i 10 år innan jag tillslut hittade den hos er hur lätt som helst. Bara toppbetyg från mig!

Namn: Caroline
Datum: 2012-06-26
 

Efter att under lång tid envist vägrat smink, och istället exprimenterat med kakao och diverse naturliga grejer utan vidare resultat är jag så överlycklig över att ha hittat Tikei!
Har inte ens provat det än, men är övertygad om att det kommer vara hur bra som helst.
Se bara på ingredienserna och de otroligt överkomliga priserna!
Första gången jag betalat med ett leende på läpparna!

Namn: Ancan
Datum: 2012-06-25
 

Har nu testat och funnit min nyans! Helt underbart smink, har tidigare använt ID (BareMinerals) men kommer nu slänga dessa burkar!
ID har kliat på mig och dessutom har jag fått torka pannan flera ggr om dagen med deras mineralfoundation. Med TiKei behöver jag inte torka alls, trots att min panna lätt blir fet.

Priset är överlägset bra, men jag vill tillägga att jag hade köpt dessa produkter även om de var dyrare. Min reaktiva hy mår så bra av dessa produkter. Kan varmt rekommendera TiKei till alla!

Jag får en silkesfinish men känner mig inte sminkad. Håller sig fräscht även när det är varmt ute och för första gången slipper jag kliandet!

Använder även finish veil glow som funkar super. Nu åker Youngblood´s translucent i soporna tillsammans med ID burkarna!

Nu har jag precis beställt en nyans mörkare (N3) så det skall matcha sommarhyn, samt en bronzer och en kabukiborste.Namn: Emelie
Datum: 2012-06-25
 

Tikei har superbra service! Hade en produkt jag inte var nöjd med, fick en ny på en gång! Superbra service att ett superbra företag!

Namn: Julia
Datum: 2012-06-12
 

Jag har tidigare haft problem med röd torr irriterad hy, som känns oljig direkt jag använder flytande foundation...
Har precis testat tikeis primer, foundation och concealer för första gången. Lättanvänt, jättefint resultat och känns knappt som jag är sminkad alls!

Snabb leverans dessutom, beställde söndag kväll och fick mina produkter idag (tisdag).
Supernöjd!

Namn: Clara Lindell
Datum: 2012-05-31
 

Har aldrig haft så kul när jag sminkar mig och är såå glad att jag råkade slösurfa in på den här sidan!

Jag har i grunden en bra men rödlätt hy. De produkter jag använt för att täcka detta har i utbyte förstärkt och betonat de få rynkor jag har. Och det är ju inte så önskvärt. Tikei är helt fantastisk i detta avseende, och ger för mig en perfekt och lagom täckning, samtidigt som den känns lätt på huden och inte smetar av.

Namn: Kim
Datum: 2012-05-29
 

Hej Tikei!

Har växlat mellan I.D bareMinerals och Kanebos Total Finish de senaste 10 åren men på sista tiden har jag inte tyckt att någon färg stämt. Letade desperat på nätet efter en ersättare och hittade Tikei. Bara det att färgerna är indelade efter kallt, varmt och neutralt är genialiskt och att man dessutom kan köpa perfekta små provburkar är ännu bättre. Beställde direkt och är förbluffad över att ett av proverna stämmer till 100% med min egen färg. Det ser verkligen bra ut och det känns underbart trots att jag har världens mest besvärliga hy som är både torr, fet och känslig. Jag har kommit till foundation-himlen och kommer att rekommendera detta till alla. Tack, tack, tack!!!

Namn: Nina
Datum: 2012-05-22
 

Denna mineralfondation är en av mina absoluta favoriter.
Jag använde tidigare precis som många andra av Tikeis kunder ID bare minerals, men det kliade och var onödigt svindyrt!
Det enda jag önskar är en lite högre täckningsgrad, ändå är eran täckningsgrad bättre än många andra mineralsminksmärken.
Ett stort plus för att ni håller humana priser.
/ En nöjd kund

Namn: catherine Oppegård
Datum: 2012-05-22
 

* Superbra service och trevligt bemötande vid ev. frågor!!!!
* Underbara produkter och efter många års sökande har jag hittat min dröm-foundation!!
* Fantastiska priser.
* Stort plus för att de inte är djurtestade och att de inte innehåller allergiframkallande ämnen, andra mineralfoundations kliar men inte denna!

Låter som repliker tagna ur tv-shop men de är helt mina egna och jag har aldrig varit så nöjd med något köp!!

Namn: Lovisa
Datum: 2012-05-21
 

Sååå underbara produkter! Samtliga produkter håller mycket hög kvalitet, det känns ju inte ens att man är sminkad. Ögonskuggorna är högpigmenterade, borstarna är mjuka, sköna och suveräna. Men det absolut största pluset är den fantastiska kundservicen! Snabb leverans, bra hjälp om något blivit fel och alltid lika trevliga!

Absoluta favoritmärket.

Namn: Linnea
Datum: 2012-05-20
 

Jag beställde prov på Tikei foundation & veil. Är huuuuuur nöjd som helst! Har tidigare använt Id bareminerals och tycker inte alls att det täcker bra... Men den här foundation täcker grymt bra!!! Sluta ALDRIG tillverka detta sminket, för då vet jag inte vad jag ska göra... Och tack för snabb leverans också!!

Namn: Anna
Datum: 2012-05-16
 

Ni som funderar på att köpa Tikei, sluta tveka! Jag lovar, ni kommer inte ångra er efteråt. Om ni har som jag, svårt att hitta den perfekta färgen och svårt att hitta en foundation som passar er hudtyp så ska ni testa Tikei, den passar för alla som har torr hy eller fet och det är hur lätt som helst att hitta en färg som passar en och om man blir blekare eller brunare under någon årstid så kan man köpa prover. Ett plus i kanten är att huden är fin under hela dagen och man får inga finnar som man brukar få av andra, så sluta tveka och köp direkt om du inte redan har gjort det!!!

Namn: Victoria
Datum: 2012-05-09
 

När jag först hörde talas om Tikei så verkade det för bra för att vara sant. Jag har tidigare bara använt flytande foundation eftersom att de mineralfoundations jag hade testat knappt täckte något alls. Tikeis foundation är verkligen superbra. Man kan bygga på för att få ett mer täckande resultat, men det känns knappt att man är sminkad ändå. Jag rekommenderar verkligen Tikei till ALLA. Det är billigt och helt sjukt bra!

Namn: Emelie
Datum: 2012-05-04
 

Nu ska jag ger er en massa beröm, för flera saker!
Ert smink erhåller hög kvalitet, till rimliga priser, vilket är awesome. Foundation i ändlösa variationer av färger, så att alla kan få en perfekt färg! Ni ger bra support, snabb frakt och är noga med att skriva ut information om produkter. Mest beröm vill jag dock ge till er för att ni gör sminket själv,och har full kontroll, och att alla produkter är djurvänliga. Även att ni inte satsar på att sälja sminket som ett multinationellt företag gör mig extra glad, då vi kunder vet att vi får det som står skrivet i produkterna, och att ni som framställer sminket har full kontroll. Lova mig att ni aldrig kommer etablera er till ett multinationellt företag med endast största möjliga profit i sikte!

Namn: Emelie
Datum: 2012-05-04
 

Det är super att ni är veganska! Vi veganer får nu tillfälle att använda smink som också är i bra kvalité! Fortsätt med ert veganska smink! Det är även positivt att så många köper & går över till Tikei, så djuren slipper lida. :)

Namn: Ida Maria Vidmark
Datum: 2012-04-25
Vilken super service!
Råkade av misstag beställa fel nyans på min mineralfoundation, så ringde kundtjänst som förklarade hur jag skulle gå tillväga för att returnera varan. Några dagar efter jag skickat tillbaka returen fann jag ett nytt paket i brevlådan med rätt nyans, inga som helst svårigheter alltså!
Sen är foundationen helt FANTASTISK! Går att använda såväl när man vill ha lätt vardagssminkning som till en ordentlig party makeup. Bästa puderfoundationen jag testat än så länge. Kan kännas lite torr om man har torr hy, men fixas lätt med lite fuktspray :)
Rekommenderas varmt!

Namn: Denise
Datum: 2012-04-23
 

Har aldrig någonsin hitta en foudation som passar min hy, de har varit alldeles för mörka! Gissa om jag vart paff när jag fick hem min foundation från tikei och den var för ljus?? Trodde väl aldrig det skulle hända.. Nu väntar jag på en ny foundation som jag hoppas passar min otroligt bleka (trodde jag!) hy. Men mycket nöjd hitils med de andra produkterna! :)

Namn: Anna
Datum: 2012-04-14
 

Jag har testat några mineralsminkprodukter tidigare (L'oreal, Isadora, Everyday Base) men inget kan mäta sig med Tikei's produkter. Sminket sitter på plats och får verkligen min bleka hy att stråla! Jag har ofta problemet att min mascara kladdar ut sig där ögonfransarna slår emot ovanför ögonen och att den lägger sig under ögonen, men med veil:en existerar inte detta problem längre. Rougen är kalasbra och ögonskuggorna extremt dryga! Jag rekommenderade sminket direkt till min syster som beställde hem och är supernöjd hon också. Det känns lyxigt att beställa från er här på Tikei och kundservicen är fantastisk. Tack för ett billigt, drygt och sjukt bra smink! Min studentplånbok applåderar er:)

Namn: Sandra
Datum: 2012-04-05
Jag har länge haft problem med att få min sminkning att se bra ut. Det är svårt att hitta en foundation som inte är för mörk, för tjock och som det inte syns jättetydligt att jag är sminkad, just för att min hy är så torr och blek. Bestämde mig för att prova Tikei för att jag hade hört bra grejer om det. Köpte ett provpaket och älskade det! Det är täckande utan att man ser sminkad ut. Hyn ser helt enkelt naturligt fin ut.Har också märkt att jag nästan aldrig får finnar nu för tiden vilket hände lite då och då förut. Min morbror jobbar på ett sminkföretag så får ofta gratis smink men väljer ändå att köpa Tikei för det är den produkt som har funkat bäst på mig!

Namn: systeryster
Datum: 2012-04-03
 

Fick kännedom om er och ert smink genom min syster. Har alltid haft svårt med smink till min hy p g a en hudsjukdom. Men har nu prövat erat i flera dagar och det fungerar fint. Min annars så känsliga hud har inte alls reagerat. så nu vet jag vart jag i fortsättningen skall handla!

Namn: Rebecca
Datum: 2012-03-25
Jag köpte foundation, veil och rouge från TiKei i julas och är toppennöjd! Foundation/puder har tidigare varit litet av ett otyg för mig då man har kunnat känna och se dem på huden! Men den här är i princip osynlig, man blir bara jämnare och snyggare! Stort plus dessutom med inbyggda solskyddet och vattenfastheten märkte jag då jag var lika fin på solsemestern efter ett dopp i havet! Är en sån som ofta får rinnande ögon när det är kallt och blåser och har då tidigare fått strimmor i rouget om jag sprungit till bussen tex. Men nu håller det perfekt, jag kan böla hur mycket jag vill!
Jag är toppen-super-mega-nöjd och pratas det smink så rekommenderar jag alltid er! Bara så ni vet!

Namn: Schwartzkopf
Datum: 2012-03-22
 

Jag snubblade över tikei efter lite läsning på internet om mineral foundation. Jag har alltid haft problem med finnar och ärrig hy men aldrig hittat någonting i mineralväg som ens har min färg. Alla är för mörka.
Jag beställde ett stort foundationkit i C0 och C1, och blev glatt överraskad när jag upptäckte att båda två passade för min bleka hy.
Det ger ett naturligt resultat, och täcker mina röda partier i ansiktet bra!
Jag är verkligen jätteglad!
Nu ska jag beställa concealer och primer ifrån er också. Sluta aldrig med era produkter. Är supernöjd!

Namn: Linnéa
Datum: 2012-03-20
 

Blev tipsad av en vän som passade på att beställa några foundationprover till mig när hon ändå skulle beställa hem ögonskuggsprover, jag provade och blev GALEN I TiKeis foundation! Heeelt underbar, har nu beställt hem en Kabuki borste, en primer och en foundation och väntar spänt! Plus att det är så Billigt! För en fattig arbetssökande så passar det utmärkt! :D Kommer återkomma när jag hunnit prova under en längre tid, men till alla som funderar så rekommenderar jag VERKLIGEN TiKei - beställ hem några prover och se själv!

Namn: Cornelia
Datum: 2012-03-20
 

Vilka superprodukter och underbar kundservice! Jag har än sålänge bara hunnit använda prover men ska snart beställa fullstora produkter. Tyvärr tog mitt paket lite längre tid att få men det verkar inte hända så många, jag rekommenderar verkligen tikei till er som funderar på att köpa och har fått min mamma att börja använda det också :) köp!

Namn: mamman
Datum: 2012-03-18
 

Toppen! Bra pris, bra service, bra produkter, snabb leverans. Hittade dessa produkter på nätet och testade. Hade en hel del pyssel att hitta rätt färgton på foundation och det var perfekt att kunna köpa provburkar. Har nu hittat min färg och har blivit beroende. Får min mogna hy att se fräsch och pigg ut utan att det syns att man sminkat sig. Fick en provburk sist med cencealer i nya färgen peach och den var perfekt att täcka både röda och mörka fläckar.
Har köpt fondations till äldsta dottern och ska nu försöka hitta rätt färgton till andra tonårsdottern.
Helnöjd!

Namn: Nina
Datum: 2012-03-18
 

Superbra service, inget krångel, fick paketet efter bara 2 dagar:) Underbara produkter. Fick tipset om tikei av en vän genom hennes blogg. Tänkte att de är ju värt att testa och de gick ju att beställa billiga prover. Jag är supernöjd, så de blir fler beställningar! :)

Namn: Katarina
Datum: 2012-03-16
 

Upptäckte Tikei efter att ha "luskammat" internet. Efter att ha testat lite prover (som levererades snabbt) så beställde jag fullsize av foundation, consealer, rouge, primer och veil. Efter lite inlärningsbökande med borstar har jag kommit på snitsen och är mycket nöjd med alla produkter! Ännu mer insåg jag att produkterna skulle fungera på min tonårsdotter. Hon är mycket ljus och det var inget problem att hitta bra färger till henne. Hon är supernöjd och blir sååå fin! Med massa tonårsfinnar så märks bara lite "buckler" när hon är klar. TÄNK OM DETTA FUNNITS när jag var tonåring i början av 80-talet. Själv blir jag lätt lite för torr på morgonen efter rengöring och lite för oljig mot kvällen. Tikei makeup klarar inte riktgt att väga av detta så jag behöver en liten extra dutt på em av foundation och/eller veil. Men produkterna fungerar i övrigt mycket bra på min hy som är känslig och lätt blir eksemig och rödflammig. Tikeis makeup irriterar INTE ETT DUGG!!!

Namn: Hanna
Datum: 2012-03-02
Jag är verkligen jättenöjd med produkterna från Tikei, har använt er foundation länge nu och jag kommer inte köpa något annat smink! Jag har väldigt torr och känslig hy samtidigt som jag är väldigt ljus så jag har haft svårt att hitta något som passat mig innan. Men Tikeis foundation irriterar inte alls min hy samtidigt som den inte "kakar" sig, huden känns fantastisk och det är inte heller någon katastrof om man somnar med den på någon gång då och då. Helt enkelt superbra! Rouget är också fantastiskt!

Namn: frk_stahl@hotmail.com
Datum: 2012-03-02
 

Elsker produktene! Har concealer, børster, blush og foundation. Bruker de hver eneste dag, kan ikke leve uten. Beste sminken i verden &lt;3

Namn: Thess
Datum: 2012-02-28
En första recension efter 1 veckas användning:

- Supersnabb leverans! Beställe på måndagen, fick produkten på tisdagen. Sanabbaste leveransen jag varit med om.
- Förutom det jag beställt, fick jag två prover på fina ögonskuggor!
- Priserna måste vara billigast på marknaden för mineralsmink?
- Det tog några dagar att lära sig tekniken, men nu fungerar det utmärkt. För mig som har kombinerad tonårshy har det varit väldigt svårt att hitta make up som fungerar på både torra och feta ytor, och att dessutom försöka följa röda partier kring näsan... Äntligen har jag hittat en foundation som gör allt det! Det känns knappt att jag har smink på mig, ansiktet får en jämn färg (har inte ens behövt använda concealer förutom kring ögonen) och huden ser inte "kakig" ut. Dessutom är den superbra mot den glansighet som varit mitt stora problem senaste året!! Jag köpte en finishing veil, men behöver bara använda pyttelite av den för att få precis det matta resultat jag vill ha.
- Det enda minus jag kan tänka mig är att provburkarna är väldigt svåra att öppna utan att innehållet riskerar att flyga åt fanders. Å andra sidan är det ju bara provburkar för 10 kr styck, så det är ju ingen big deal,

Allt som allt, jag är supernöjd!!
Jag tänkte återkomma om några månader när jag verkligen har ett resultat att komma med :)

Namn: Johanna
Datum: 2012-02-28
 

Förut hade jag fin hy med bara några enstaka finnar, men i september förra året fick jag fullt med finnar i ansiktet. Jag har kämpat med det hela vintern och för några veckor sedan kunde jag konstatera att nästan alla finnarna hade försvunnit. Men tyvärr hade jag fått massor av röda ärr på kinderna.
Jag snubblade över Tikeis hemsida och bestämde mig för att beställa hem några prover på foundation. Jag har aldrig använt smink men jag lyckades få till ett väldigt fint resultat redan första gången. Jag bestämde mig för nyansen C2 och med i beställningen följde också den mintgröna samt den gula concealern.
Speciellt med hjälp av den gröna concealern och foundationen täcks alla mina röda ärr riktigt bra! Visst syns det fortfarande lite, men det gör mig absolut ingenting eftersom det röda är borta. Dessutom ser det naturligt ut och det känns inte som att jag har sminkat mig! Jag är helt enkelt supernöjd!

Namn: Maria
Datum: 2012-02-27
 

Otroligt bra produkter. Supersnabb levereans. Hur bra som helst att man kan beställa prover. Aldrig vart med om en sån bra webshop. Kommer aldrig byta sminkmärke!!!!! :)

Namn: Ella
Datum: 2012-02-27
 

snabb leverans, stora förpackningar, bra borste, även färgen var perfekt, men...döljer inte alls mina porer, och då är mitt ansikte ändå rätt okej..men foundation täcker inte alls .. jag håller mig nog till mitt gamla märke framöver...

Namn: Disa
Datum: 2012-02-22
 

Jag använder foundation p2 eller p3 beroende på årstid och är jättenöjd. Oftast tar jag ett supertunt lager flytande foundation under för att snabbare få högre täckning på områden som lätt blir röda (typ näsan, och under ögonen). Det tog ett tag att lära sig appliceringen, det gäller att ta väldigt lite i taget. Dessutom ser det mycket bättre ut efter typ en kvart, när det "smält in".

En period framhävdes hudens torrhet, men nu använder jag lite kokosfett ihop med min dagcreme och det funkar perfekt! Jag antar att man behöver hitta de produkter som ens hud behöver för att få en bra grund.

Ett tips som jag börjat med nyligen när man applicerar ovanpå hudkräm som inte riktigt fått tid att torka/gå in i huden är att mer "pressa" in pudret i huden istället för att gnugga. Jag använder liksom extra små cirkelrörelser så att borten nästan är kvar på samma ställe. Och sedan kanske jag bortstar som vanligt fast väldigt löst ovanpå som avslutning. Det har blivit jättebra!

Nu ska jag köpa lite tomma burkar så att jag kan packa med mig en minikabuki och en pytteburk foundation till festen, för att kunna pudra näsan lite lätt frammåt natten.

Tack Tikei för era grymma produkter och service!

Namn: Linda
Datum: 2012-02-21
 

Jag har en ganska svår Rosacea i hela ansiktet sedan några år tillbaka, med inslag av eksem och Perioral dermatit . Jag är i princip allergisk mot allting i smink och krämväg...

Det enda som fungerar på min hud är Tikeis produkter ! Så tummen upp för er:)


Namn: Stephanie
Datum: 2012-02-03
 

Tyvärr så har jag mycket acne, vilket relaterat till väldigt många ärr. Tikeis foundation är super fin på min hy. det ser verkligen naturligt ut, men.. i och med mina grova röda ärr så täcker det inte perfekt. MEN jag säger såhär, för dig som är intresserad av att testa tikei GÖR DET! jag har kommit fram till att inget i puderform kan göra underverk till min ärrade hy så därför har jag bestämt mig för att fortsätta köpa tikei, men att ha det ovanpå ett tunt lager flytande foundation. just för att tikei ger en sån otrolig finish på hyn som är to die for. OCH INGET GLANS! love &lt;3

Namn: Jeanette
Datum: 2012-02-01
 

Jag har alltid haft problem med fet hy och är därför extra känslig för kosmetika, som ofta gör huden fet (typ underlagskräm). Tikeis foundation, som man även kan blanda med sin egen hudkräm, är det bästa jag provat!
Jag älskar ögonskuggorna, som man även kan blöta för mer färg. De är de första jag testat som faktiskt sitter hela dagen - slår dyrare märken, som min tidigare favorit Lancome, med hästlängder - otroligt prisvärt. Roligt också med provburkarna, där man har möjlighet att testa en ny
färg utan att få alltför mycket ångest om det skulle bli helt fel!

Namn: Ewa
Datum: 2012-01-31
 

Först och främst måste jag beröma Tikei för den supersnabba leveransen (beställde Litet Mineralsmink Kit igår vid middag och fick det idag). Sedan är jag imponerad över hur stora foundationburkarna är. Nu vet jag att min gamla foundation var alltså packad bara i 3 grams burkar fast redan det räckte för ett halvtår :) Själva sminket passar perfekt. Jag tog den rätta nyansen redan första gången och med rouget ovanpå ser man otroligt fint och friskt ut. Tusen tack!

Namn: Amanda
Datum: 2012-01-26
 

Asså tikei är grymt bra, Jag har användt ID tidigare men tycker att det ger lite för mycket glans, sen läste jag runt lite på nätet och hittade denna sidan, tydliga instruktioner så att man hittar rätt, jag beställde hem några prover som inte är så stora men som räckte i typ en vecka, och den gröna concelern är riktigt grym mot finnar och utslag/ röda partier. Beställde hem både den gröna concelern och foundation och asså ni e grymma, 10000 gånger bättre än ID !!!

Namn: Marie
Datum: 2012-01-24
Beställde nytt smink för ett tag sen efter att ha testat mig igenom alla prover i de ljusaste nyanserna. Jag hittar verkligen exakt rätt nyans (till och med flera som är smickrande, vilket är ännu ovanligare!), för första gången i mitt liv.

Väntade andlöst, i veckor, på att sminket skulle komma fram. Men det gjorde det inte. Posten hade slarvat bort det på vägen. :( Efter ett mail från mig skickar Tikei ett nytt paket, som kommer fram med vindens fart! Det kallar jag kundservice.

Idag beställer jag en hög med ögonskuggsprover och en foundation som är lite mer färg i än den jag använder (så att jag kan vara fin även efter eventuell vårvintersol), och kanske lite nya borstar!

Namn: caroline
Datum: 2012-01-19
 

Mitt första intryck av tikei var inget bra alls. Jag har problemhy med rätt torra partier i ansiktet, när jag applicerade foundationen la det sig och framhävde dom torra partierna även fast jag smörjt in mig innan. Blossade även upp en massa otrevliga finnar. Det ända som var positivt var att färgen var samma som min hudton.
Detta känns väldigt tråkigt, när man betalat 600 kronor för borstar, foundation och viel, och jag var så himla pepp på tikei efter att läst så mycket positivt om det. Men eftersom jag blossade upp så vågar jag inte prova det igen.. Är det någon som blossat upp i början men att hyn sedan blev bättre? Let me know.

Namn: ida
Datum: 2012-01-19
Jag har använt Tikei i några månader, och jag är rätt nöjd! Inte helt hundraprocentigt, jag tycker att min hy ser supertorr ut efter jag har lagt på Finishing Veil - Glow, men det beror lite på också. Det tar verkligen jättelång tid om man ska försöka sig på att täcka acneärr och finnar som man har på gång också, det är lite jobbigt. Tycker att det kan visst se pudrigt ut ibland, burkarna är inte särskilt dryga och det blir lätt make-up meltdown på eftermiddagen. Men det är billigt (så jag antar att man får det man betalar för), om huden är mjuk och återfuktad på rätt sätt blir det ett bra resultat och man får burkarna hur snabbt som helst!

Namn: Sandra
Datum: 2012-01-19
 

Har aldrig riktigt varit ett fan av pudersmink då jag aldrig tycker det fastnar på huden.
Bestämde mig ändå för att testa tikei för att det fått så många goda omdömen och var billigt. Jag blev verkligen positivt överraskad! Sminket ser naturligt ut och sitter hela dagen. Till och med min problemhy ser riktigt fräsch ut med tikei!
Vid min andra beställning blev det lite problem då min order inte kom in trots att jag betalt. Ringde in om detta och de ordnade det direkt utan några konstigheter. Dagen efter låg mitt smink i brevlådan.
Otroligt bra och snabb service!

Namn: emelie
Datum: 2012-01-12
 

alltså!!! jag är helt mållös! av allt smink jag har provat så är det här det BÄSTA!!! och inte nog med det! SNABB LEVERANS, VÄLFYLLDA BURKAR, SUPER BRA PRISER OCH UNDERBART BRA BEMÖTANDE VID BESTÄLLNING!! TAAAAACK!

Namn: Anna
Datum: 2012-01-09
 

Nu ska jag beställa igen och något som slår mig är att jämfört med andra webshoppar som säljer mineralsmink så är det så otroligt smidigt att hitta rätt här! Superenkla instruktioner och lätt att hitta sin foundationnyans, fast beställ prover först! Så bra att kunna prova hemma, kom ihåg att ge dig ut i dagsljus bara ; ) Haha, nu ser jag att jag tjatar om samma saker som tjejen innan =)

Namn: katarina
Datum: 2012-01-07
 

Hej !! Vill bara tacka för FANTASTISKA produkter och supersnabb service !! Jag kommer att bli en fortsatt kund då min hy är finare än någonsin !!!! Från hjärtat : TACK !!!!!

Namn: K
Datum: 2012-01-07
 

Ni har inte så bra servic som alla snackar om. För cirka 2veckor sen blev min post stulen eller rättare sagt hela gatan där jag bor blev drabbad.

Och jag har inte fått något från dom. Och jag ringde tom upp och jag blev inte möt så trevligt. Sista gången jag har beställt från er!!

Och er mineralfoundation är inte så himla bra ihäller. har testat er mineralfoundation hur många gånger som helst. Men kommer aldrig mer beställa från er!!

SVAR FRÅN TIKEI: Vi kan inte riktigt se hur det kan vara vårt fel att din post har blivit stulen? Vi har inte på något sätt varit otrevliga mot dig och vi har till och med erbjudit oss att skicka om paketet om du bara skickar en kopia på polisanmälan (vilket borde ha gjorts i samband med stölden).

Namn: Claudia Jablonska
Datum: 2012-01-04
 

Jag har nu använt tikei mineral foundation i 2 år, beställde i måndags nytt sett borstar och ny foundation, fick nyss mina produkter i handen.
Kan inte annat säga än att jag är supernöjd, känner inte sminket min hud är problem + att jag är en person som är slarvig med att sminka av mig när jag varit ute och festat, detta sminket är så rent att min hud inte ens är förstörd dagen efter, det är väldigt drygt använder 9 gram i ca 6 månader och jag använder smink iprincip dadligen, även när jag går hemma. Borstarna har hållt i ca 1 år och min kompis kände på min borsta som är använt i ett år och blev riktigt imponerad att den var så mjuk. Älskar tikei helt enkelt.

Namn: Emilia Wermelin
Datum: 2011-12-27
 

Jag fick nys om Tikei genom ett sminkforum där en tjej sa att det var bra till bättre pris än andra sminkmärken. Jag kollade in på hemsidan, och fick för mig att beställa hem ett stort foundationpaket - och jag är supernöjd! Sminket är SÅ drygt och räcker jättelänge, det har tagit bort mina finnar, ser naturligt ut och det kostar inte skjortan! Jag använder ALDRIG något annat smink än Tikeis nu och jag vill aldrig göra det heller. Jag har rekommenderat det till alla mina kompisar som nu också älskar det, och jag har använt det i snart ett år nu. Jag kan även tillägga att leveransen var SÅ snabb, tog bara två dagar båda gångerna jag beställde.

Toppen, jag är SÅ nöjd!

Namn: Anne
Datum: 2011-12-08
 

Härliga produkter! Är utbildad hudterapeut och har stött på många sorters märken under åren, med varierande resultat. Störst på marknaden är Id minerals, som inte ens är ren! Skrämmande vad mycket 'skit' som finns i deras produkter och säljs till ett hutlöst pris. TiKei täcker oerhört bra och ger en fin lyster. Ska bli spännande att se hur huden ter sig efter någon månads användande. Snabb leverans och extra roligt att det är svensktillverkat! Tacksamt att man kan beställa små provburkar. Jag kommer absolut att beställa fler produkter.

Namn: Jennie
Datum: 2011-11-28
 

Jag måste säga att jag är mäkta imponerad av både service och produkter. Jag skickade efter prover, dagen efter var de skickade från Tikei och dagen efter det kom proverna med posten. Proverna är suveräna, perfekt att man kan prova för en billig peng om man är osäker på färg osv. Jag provade ett par dagar och bestämde mig sen att köpa ett kit, det skickades även det dagen efter. Så tacksam för väldigt bra produkter och kanonbra service!

Namn: Agneta
Datum: 2011-10-10
 

Snabba leveranser, bra bemötande och väldigt bra produkter till vettiga priser. Det jag saknar är lite 'mer ordning och reda' på produkterna ffa ögonskuggorna. Skulle vara lättare att jämföra om de var sorterade mer efter färg. Hoppas det blir så med den nya hemsidan.

Namn: Hilde
Datum: 2011-09-22
 

Kom over sminken deres i en blogg. Måtte bare prøve, og ble helt frelst.
Sminken er kjempe god, også er den veldig billig.

Ikke noe minus at dere har en fantastisk god service og rask leveringstid.


Namn: Fia
Datum: 2011-09-11
 

Jag köpte ett startkit med två foundations och en borste och jag är helt fast. Tikeis mineralsmink är 100000 gånger bättre än bareMinerals, det ska ni veta!

Namn: Jennie Fredriksen
Datum: 2011-08-04
 

Jag älskar också Tikei:s smink. Jag har lite problem med min hud. Den blir oftast fet och flammig eller också jättetorr. Det beror lite på årstiden. Och när man har använt flytande foundation har det bara blivit sämre, finnigare och fetare. Dessutom har jag aldrig hittat någon som passar min hudfärg.
Men så satt jag och letade igenom internet efter bra smink och kollade på olika bloggar, och då var det en tjej som rekommenderade detta märket och jag tänkte att man kunde prova eftersom att prislappen inte var så farlig. Och det gjorde jag och har nu använt det i över ett halvår. Min hy blir ALDRIG fet. Visst sminket sitter inte på hela dagen utan försvinner om man pillar för mycket i ansiktet, men så naturlig och fin hy som jag har nu har jag aldrig haft. Och då använder jag ändå lite mineralfoundation varje dag. Så jag kan verkligen rekommendera detta sminket. För jag kommer att använda detta smink till den dagen jag inte finns mer.

Namn: Johanna
Datum: 2011-07-29
 

Jag vill bara skriva att jag fullkomligt ääälskar era produkter. Det är superdryga och helt underbara, varenda en av dem. Jag har testat många sminkmärken i mitt liv, mineral som icke-mineral, men ingenting har kommit i närheten av dessa produkter. De passar min hudton perfekt och resultatet blir porslinshy. Det t.o.m känns som porslin! Superlent och hållbart resultat. Kan bära det en hel dag och sedan sova med det, och det ser ändå lika bra ut nästa dag. Jag behöver inte längre vara orolig över att kleta ut sminket när jag pillar i ansiktet, för det sitter kvar. Inget kakel och inget kladd. Det är som en gåva från ovan! Tikei har allt i ett!

Så snälla sluta aldrig sälja era produkter, för jag vill aldrig sluta använda dem.
Men om ni av någon anledning tvingas göra det, kontakta då mig så att jag kan köpa upp ett lager för livet, för jag byter aldrig igen!!

Namn: Hanna
Datum: 2011-07-27
 

Företaget är gudomlig!Vilken service och hjälp man får.
Tusen tack för all hjälp jag fått och jag kommer aldrig sluta handla av er &lt;3

Namn: koki
Datum: 2011-07-01
 

Ett företag med verklig kundfokus! Fick svar på frågor efter bara någon timme, mina beställningar har alltid skickats samma dag eller dagen efter beställningen!! Känns väldigt trovärdigt och tryggt. Ett litet minus är de nya provburkarna, svåra att öppna och det blir lätt spill, oavsett vilket håll man vänder dem, mesta spillet blir då man ska stänga dem, så försök inte göra det i sängen/soffan/annat ställe som inte går torka av. Som tur är har jag sparat några gamla, så får hälla över i dem. Snälla byt tillbaka...

Namn: Kicki
Datum: 2011-06-30
 

Gillar att man kan beställa prov i små burkar. Vänder man den bara rätt väg innan man öppnar blir det inget spill. Beställde samtidigt prover från ett annat företag som levererade i små påsar = det mesta hamnade på händerna och minimalt i ansiktet. valde därför att göra en beställning av ett litet foundation kit samt några ögonskuggor. hoppas nu att jag valt rätt färg bara.

Namn: Smilla
Datum: 2011-06-20
 

Tyckte inte alls om sminket tyvärr. Beställde ett kit med prover och tycker det var dyrt med tanke på hur mycket (lite) man får. Särskilt när hälften flyger ur bara man öppnar burken, och typ en tredjedel till hamnar på golvet, kläderna och hundarna medan man applicerar det. Varför inte skicka prover i små återförslutbara påsar istället? Tyckte det var svårt att få ett jämt resultat, och dessutom blir både hår och ögonfransar gråa av allt puder som yr omkring.

Namn: Molly
Datum: 2011-06-08
 

Min hy har alltid varit lite rosa/röd flammig.. och behövts täcka med foundation, men på grund att ja alltid sminkar mig fick jag dets finnar också. jag hitta tikei genom internet och måste säga att det är det bästa sminket jag någonsins använt. Min hy blir bara bättre och bättre och jag behöver sminka mig mindre för varje dag som går. ett tips till er med finnar/röd hy sola och sedan använd tikei när ni sminkar er. det har hjälpt mig jätte mycket.. Tack Tikei för ert underbara smink och era billiga priser.

Namn: Nina
Datum: 2011-05-31
 

Jeg er kjempefornøyd med alle produktene jeg hittil har prøvd fra Tikei. Har prøvd foundation, børste, øyenskygger og rouge. Har tidligere brukt annen mineralsminke som jeg ikke har vært fornøyd med da jeg fikk store problemer med kviser og irritasjon i huden. Tvert i mot har sminken fra Tikei bidratt til å forbedre huden min! Dette tror jeg er takket være de naturlige ingrediensene og at produktene ikke inneholder bl.a Bismuth Oxychloride. Jeg er veldig glad for å ha oppdaget Tikei og er fornøyd med rask levering og god kundeservice! Anbefaler Tikei på det varmeste!

Namn: Madeleine
Datum: 2011-05-21
 

Tikei er den beste mineralsminken på markedet. Jeg elsker merket, og har anbefalt det til alle mine venner. Kundeservicen er fantastisk god!

Tikei er sublim!:)

Namn: carina
Datum: 2011-05-15
 

tiekei har det bästa mineralsminket jag provat,kommer aldrig att byta till något annat, sedan är det ju otroligt bra pris och det är ju bara bra, skulle gärna betala dubbelt för det är det värt.tack

Namn: Caroline
Datum: 2011-05-13
 

Jag har haft väldigt mycket problem med finnar vilket har påverkat mitt liv väldigt mycket eftersom självförtroendet har vart i botten och man har helst stannat inne vissa dagar. Har innan använt flytande foundation som skulle vara bra för problemhy och även om den inte gjorde saken bättre så trodde jag inte den gjorde saken värre heller... Men nu när jag testat Tikeis mineralfoundation i ca två månader förstår jag hur mycket jag har lidit i onödan! Min hy har blivit så mycket bättre! Inte nog med att den har hjälpt min hy, det går att hitta perfekt nyans, resultatet ser fräscht och naturligt ut, den har ett mycket trevligt pris och leveransen och servicen är dessutom helt underbar! Tack Tikei!!

Namn: Victoria
Datum: 2011-05-07
 

Måste bara skriva att jag är så tacksam för att TiKei finns! Enda stället där jag kan finna smink som passar min likbleka hy!
Äntligen kan jag gå utanför dörren utan en stor fet fjortisrand!

Stort tusen tack till er!!!

Namn: Kajsa
Datum: 2011-04-28
 

Sedan jag började använda Tikei har mina eksem försvunnit helt från ansiktet!! Jag är fortfarande efter en och en halv månad i chock över det faktum att jag inte har klåda och utslag längre. Tikei har dessutom medfört att jag knappt behöver sminka mig längre eftersom min hy är i det närmaste felfri. Jag är fyrtio år och kan gå ut och handla utan smink, vilket jag inte kunnat sen jag var tolv. Tack Tikei!!!!

Namn: Frida
Datum: 2011-04-20
 

Ibland undrar jag om detta är för bra för att vara sant. Min hy är bättre både vad gäller orenheter, textur och yttorrhet, mina makeupkostnader är en tredjedel av vad de brukade (använde tidigare MAC, som innan var den enda underlagsprodukt jag funnit som var ljus nog till min mycket bleka hy), sminkningen är nästintill osynlig, produkten är inte djurtestad - och jag behöver inte ens lämna hemmet för att köpa den! Tikei, jag är snudd på villig att personligen betala er ur en eventuell (om än osannolik) framtida konkurs.

Namn: Anna
Datum: 2011-04-20
 

Har bara köpt prover på foundations mm än så länge men ska best foundation nu. Fina färger, både N och W går alltför mkt mot gult för mig så till min förvåning funkade P bäst! De odrygast mineralsmink jag någonsin provat men jag tål det, det blir fint resultat och var en otroligt snabb leverans från en lättnavigerad webshop med lättfattlig info.

Namn: Emma
Datum: 2011-04-14
 

TiKei rekommenderas varmt! Är asiat och har haft lite svårt att hitta rätt nyanser på basen, men Warm2 är helt perfekt! Har väldigt lätt att bli fet i hyn, och varje dag har jag kommit hem från skolan/arbetet med mysig svett-look. Men inte nu längre! Har testat Primer, Foundation och Veil i rätt ordning plus lite rouge och det har suttit HELA DAGEN! Jag är så imponerad! TACK!!!

Namn: Eve
Datum: 2011-04-13
 

Tikei har det bästa sminket jag har provat, och jag har använt det i ca två år nu. Jag använder concealer, foundation och rouge. Den gröna concealern är verkligen super. Den döljer rodnader etc. mycket bra!

Sminket mattar ner fint, kliar inte och man kan lägga på nytt under dagen utan att det ser kakigt ut. Den korta leveranstiden är också väldigt uppskattad! :)

Namn: Fru Karlsson
Datum: 2011-04-08
 

Kan bara säga:
Är mycket nöjd!

Till alla nyfikna på produkterna vill jag rekommendera provförpackningarna, suveränt bra sätt att testa TiKei.

De borstar som jag testat är underbart mjuka, och tappar inte ett strå.
Högsta betyg alltså! Har tidigare haft borstar från ID, som i jämförelse kliar och släpper hår ifrån sig.

Plus i kanten också för snabb service, en fin och lättnavigerad hemsida med all information som man kan önska.

Namn: Freja
Datum: 2011-03-18
 

Hej, tänkte att det var dags att recensera tikei efter att ha använt deras produkter i ca 3 mån. Jag beställde ultimate kabuki kit borstar och litet mineralsmink kit innehållande mineral primer, foundation (peach3), sunrise rouge och grön consealer!
Till en början var jag nöjd, inte riktigt så bra som jag föväntat mig, men nu i efterhand förstår jag att det endast berodde på att jag var van vid kladdig foundation som lägger sig som ett extra lager skinn på huden! tikei är så lätt att man inte märker att man har det på sig och det ger ett så otroligt bra resultat! tikei är det enda mineralsminket jag testat, och jag planerar inte att byta över huvud taget!
Jag tvättar mina borstar 1 gång i veckan, det är viktigt annars samlar borstarna bakterier. Min hud, SATEN vilken förbättring! gick från att vara en torr fet finnig känslig blandhy (tonårshy..) till att bli nästan helt finnfri! jag tror det knappt själv, i början tyckte jag att dom största finnarna inte riktigt täcktes helt med bara tikei smink så under allt använde jag en isadora concealer, det behöver jag inte längre tack vare att jag knappt har några finnar längre!

tikei får verkligen mvg av mig! älskar det! nästa beställning får bli på bronzer, veil glow, gul concealer och kanske någon till rouge!
älskar dessutom dom små gratisproven man får, jättefina ögonskuggor som har kommit till väl användning!
Snabb leverans, trevlig 'personal', otroliga produkter, vad mer kan man begära?

Namn: Renate
Datum: 2011-03-02
 

Fina produkter, bra hemsida, snabb och trevlig service!

Namn: Elin
Datum: 2011-02-14
 

Jag är supernöjd, beställde på fredagen och på måndagen låg det ett paket på hallmattan :) Varorna är väldigt prisvärda då de håller hög kvalitet och är dryga, och företaget i allmänhet känns vettigt.

Namn: Magdis
Datum: 2011-02-12
 

Jag väntar med att recensera produkterna tills jag har använt dem ett tag, men det jag kan säga nu är att Tikei verkar vara väldigt serviceinriktat. Jag har beställt i tre omgångar och alla gånger så fick jag produkterna jättesnabbt. Om jag beställer idag så får jag dem i övermorgon (i alla fall om det är vardag). Och jag har fått gratis tester på ögonskugga varje gång jag har beställt, även när jag enbart beställde tester. Högsta betyg för leverans och service!

Namn: Håkansson
Datum: 2011-02-09
 

Att besöka Tikei känns personligt och hemtrevligt. Leverans sker alltid fort och när varorna anlänt blir jag alltid lika nöjd. Fortsätter att återkomma för att vraka i fint smink av hög klass! Alltid lika kul att att titta på nytt som kommit in. Så himla glad att jag hittat hit.

Namn: Ehlin
Datum: 2011-02-08
 

Beställt smink härifrån för tredje gången nu och är otroligt nöjd! Fick leveransen efter bara två dagar. Produkterna är av hög kvalitet och räcker länge trots det låga priset. Det allra bästa är att det finns mineralfondation med exakt rätt ton för min ljusa hy. Kommer fortsätta handla mitt smink här och hoppas och tror på utveckling med ännu fler produkter.

Namn: Cicci
Datum: 2011-02-01
 

Helt fantasktiska produkter! Har aldrig varit så nöjd tidigare, och jag har nog testat bland de flesta mineralsminksprodukterna som finns ute på marknaden! Helt sjukt bra! Och riktigt prisvärda!!
Kommer alltid handla här i fortsättningen! Har rekommenderat denna sida för alla jag känner!! Ni kommer inte bli missnöjda om ni handlar här!!

Namn: Maria
Datum: 2011-01-29
 

Jag är jätteglad över att ha hittat Tikei som har helt fantastiskt bra produkter, ett bra tänk vad gäller att inte sälja djurhårsborstar och inte heller djurtestade produkter.
Har köpt primer, foundation, matte veil, rouge, skugga samt det jättebra resesetet med borstar (galet prisvärt, perfekt storlek!) och är så vansinnigt NÖJD! Äntligen har jag hittat smink som jag inte behöver oroa mig för att bli glansig och få otäck hy av. Jag har snarare fått mycket bättre hy den senaste tiden, den kalla årtiden till trots.
Ett jättestort tack Tikei!

Namn: Cecilia
Datum: 2011-01-17
 

Superbra att man kan beställa provburkar innan man köper större burkar. Har beställt foundation, veil, och bronze och kommer i nästa leverans köpa ett rouge. Leveransen går fort och det är lika roligt att se kuvertet i brevlådan när man kommer hem!

Foundationen är lätt att applicera och bronze har finfin färg. Har både Veil Matte och Veil Glow.

Är mycket nöjd med Tikei och kan varmt rekommendera märket! Vänligt både för hud och plånbok!

Namn: Marita
Datum: 2011-01-15
 

Proffsigt med TiKei!
Jag har nu beställt varor flera gånger, lika snabbt och lätt varje gång.
Allt kommer väl förpackat och med ett gratisprov! Schysst!
Foundationen är super. Jag har två, både C2 och C3 för olika dagar, ibland känner man sig lite ljusare eller tvärtom. Concealern är toppen, funkar riktigt bra utan att bli tjockt och kakigt.
Rougen är perfekt. Jag älskar Sunrise, den ger perfekta lätt rosa kinderna men utan att se ut som en påskkärring.
Ögonskuggorna finns i massor av nyanser och är lätta att använda!

Tina är toppen, man kan lätt ge förslag på något man saknar och det känns som att man har en bra kontakt till TiKei. Lätt att få tips och råd.

Bästa sminket ever! Prisvärt, hälsosamt och enkelt. Vad mer kan man begära!!

Namn: Lotta
Datum: 2011-01-15
 

Gillar verkligen Stardust. Har använt Viva la diva wite i många år. Fick ett prov på stardust. Blev helt frälst.

Namn: Emma Gustavsson
Datum: 2011-01-13
 

Jag har länge letat efter en naturlig makeup-serie men inte hittat någon som passat mig. Tills jag hittade Tikei. Underbara färger, bra med pigment, enkel hemsida, väldigt prisvärt, extremt bra service och rekordsnabb leverans. Jag är väldigt nöjd och hoppas bara att fler upptäcker alla fördelar med Tikei.

Namn: Emma
Datum: 2010-12-09
Är i extas !! Underbart säger jag bara, har precis fått hem mitt prov paket på 20 valfria + kabuki brush.
Har bara hunnit få första intrycket och prova två ögonskuggor men kan återkomma senare med djupare recension. Väldig snabb leverans, fint pakat + man fick två gratis prover. Burkarna har mkt innehåll och av de två jag hunnit prova breeze och dream ögonskuggorna är jag mer än nöjd.
Hög pigment och fina färger!

Namn: Heléne
Datum: 2010-12-01
Jag är väldigt nöjd med alla produkter jag beställt härifrån, allt från ögonskugga till concealer! Rekommenderar sidan till andra. Huden känns fräsch hela dagen, aldrig fet. Lite dumsnål som jag är skulle jag använda upp min i.d foundation efter att ha provat från Tikei. Dumt. Väldigt dumt. Kort efter att jag dustat på i.d började det sticka i huden. Först fattade jag inte men sen kom jag på att den del kommenterat att i.d:s foundation gett irritation. Det var bara att tvätta av ansiktet och ta på foundation från Tikei. I.d:s åkte i soppåsen (x antal hundralappar slängdes) och ordningen var återställd.

Jag är smått förälskad i Baby Kabuki och borste Ultimate concealer, använder dem dagligen.

Namn: Anna
Datum: 2010-11-19
 

Har kört med id ett tag nu, men när min foundation tog slut blev jag sugen på att prova något nytt. Letade runt lite på Internet, men det verkade som om de flesta mineralfoundations inte gav lika naturlig täckning som id, tills det att jag hittade Tikei. Efter att ha läst många recensioner där produkterna hyllades så beställde jag hem ett par foundationprover och en concealer.
Efter två dagar fick jag paketet hem i brevlådan och wow! Om inte bättre än id, så minst lika bra (och dessutom ett par hundra billigare!). Concealern var dock alldeles för gul, såg nästan gulgrön ut när jag använde den under ögonen, men jag fick ett tips om att blanda ut den med min foundation, så jag får testa och se hur det funkar!
En annan sak jag läst om var att många blivit väldigt blanka i ansiktet av Tikeis foundation. Det är inget som jag upplevt än så länge (har inte använt varken primer eller veil, men jag har iofs ganska torr hud).

En ny beställning blir det, och även borstar (använde borstar från id vilket funkar helt okej, men Tikeis borstar ser så mjuka ut!). Tack för ett grymt bra smink som gör att min hud ser helt naturligt felfri ut!

Namn: E
Datum: 2010-11-05
 

Jag beställde ca 10 prover (foundation, veil, ögonskuggor, rouge m.m.). Leveransen var snabb och i brevet låg dessutom två gratis prover (tack!). Har testat en foundation i två dagar nu och är riktigt nöjd. Har i flera år använt i.d. bare minerals (fair) och varit nöjd men funderar nu på allvar att byta. Ögonskuggorna var riktigt fina med fantastisk skimmer. Så produkterna är verkligen kanon. Det var bra mängd i proverna, man kan testa några gånger och bilda sig en uppfattning.
Dessutom tycker jag att det är riktigt bra att man kan köpa små prover, det underlättar ju verkligen färgvalet.

Namn: veronica
Datum: 2010-11-04
 

upptäckte dina produkter i förrgår, och beställde genast hem några foundation-prover som kom idag. det är verkligen jättebra med billiga prover så att man kan testa sig fram!

jag har precis hunnit testa en foundation, C1, och på en gång täckte det! nyansen passade mig bra, men kanske behöver en mörkare på sommaren.
det känns inte alls som en sminkkaka som andra budget-mineral foundations, utan lätt och underbart!

jag kommer garanterat beställa en stor burk inom de närmaste veckorna! helt underbart med de billiga priset för en fattig student!

jag fick med rouget 'youth' som gratisprov, tack så mycket! det var jättefint. väldigt ljust, vilket är bra till vardags! jag kommer nog att beställa en snäppet mörkare rouge, samt en borste också!

Namn: Annelie
Datum: 2010-10-17
 

TiKei får massa pluss från mig.
Jag beställde provburkar, 10 st;
8 olika nyanser av foundation och 2 rouge plus en kabuki borste.
Och jag är mer än nöjd. Jag hade problem hy när jag var yngre och det har satt sina spår. Jag får några finnar då och då och hittar aldrig någon foundation som både täcker och är bra för hyn. Men TiKei var perfekt. Den täcker men ändå känner man sig inte supersminkad. Det känns som ett lätt puder i ansiktet. Jag är glad att jag testade att beställa härifrån. Från och med nu kommer jag enbart användas TiKei foundation!

Jätteplus till borsten som är supermjuk och får pudret att smälta in perfekt i huden utan att lämna några streck.

Namn: natasha
Datum: 2010-10-14
 

Vad är BATCH? DET STÅR PÅ BAKSIDAN ATT DU använder det i dina foundation :) älskar ditt smink och kommer att använda det så länge priserna ligger där dem är idag :) Har starkt rekommenderat dig till Kicks tjejer :) du är dessutom jätte generös, hur ofta får man en gratis test om man ber om nån speciell sort :) KÄRLEK TILL TIKEI!

Svar: Batch är bara ett nummer som gör att vi kan spåra när produkten har tillverkats och vem av oss som har tillverkat den. Numret gör också att vi kan härleda exakt vilka ingredienser som har använts och batcher på dessa. Och om något skulle gå fel så kan vi kalla tillbaka alla produkter med ett speciellt batchnummer.

Namn: Syster
Datum: 2010-10-02
 

Vad gjorde jag innan jag upptäckte Tikei? Underbart smink som gör underverk. Har snart bytt ut allt mitt gamla smink mot Tikeiprodukter.

Namn: Micks
Datum: 2010-10-02
Jag är fast. Det finns inte en chans att jag byter till något annat smink och lågbudget-smink som ger oren och fet hy går jag inte längre i närheten av!
Jag trodde verkligen inte att det skulle göra så stor skillnad på min hy, som alltid varit full av acne och annat snuskigt... Jag är verkligen så glad och tacksam som man kan bli!

Tack! Jag menar det verkligen, ert smink är fantastiskt.

Namn: magi
Datum: 2010-09-16
 

det här är ju helt sjukt!! så himla glad! pröva nyss foundationen & det funkar ju VERKLIGEN! trodde inte på det här med mineraler, att dom ska täcka bra och sådär. men det fungerar verkligen! TOPPEN :) :)

Namn: mika
Datum: 2010-09-10
 

Tidigare hade jag mineralsmink av märket ID - detta gav mig klåda och sveda(?) i ansiktet som höll i sig hela dagen. Blev också väldigt oljig väldigt fort trots veil.

I veckan beställde jag hem prover från Tikei som jag testade. Det blev väldigt bra täckning så fort jag fick in teknik med att lägga flera lager separat och inte allt på direkt. Mina röda märken efter aknen är näst intill osynliga.

Fast detta kliade också.. Tills jag insåg att det är ID's borstar som var problemet. Beställde hem några 3g burkar plus en baby kubaki borste. Den var lite mindre än vad jag trodde men den fungerade utmärkt ändå, bäst av allt; det SLUTADE klia.

Och ingen kan väl gå miste om Tikei's låga priser? Det gör det hela till ett ännu mer tillfredställande köp.

Förresten, 6g Tikei foundation nästan översvämmade min gamla ID burk som ska rymma 9g. Tikei ger en mycket för pengarna - både kvalité och kvantitet!

Namn: Emmelie
Datum: 2010-09-09
 

TiKei är det bästa smink jag någonsin använt!
Resultatet blir vackert och makeupen sitter länge. Perfekt som naturlig vardags-makeup då man lägger på lite mindre och till fest lägger jag lite mer tid på sminkningen och får ett supersnyggt resultat! Jag har aldrig känt mig så fin! :)
En stor eloge till dig Tina för att du tagit fram foundations tillräckligt ljusa för att passa oss blekhyade! Förr var det ett gissel att försöka hitta ljus foundation bland de 'vanliga' märkena och sedan stod man ändå där med ett oranget ansikte. Nu är det problemet borta! Tack! :)

Mycket bra produkt till ett bra pris!
Rekomenderas varmt!

Namn: LL
Datum: 2010-09-01
 

Fick hem prover idag och har precis testat foundation, concealer, primer och ögonskugga och är SUPERNÖJD! Kommer absolut beställa hem större burkar härifrån när proverna är slut!
Känns inte ett dugg kletigt och 'tungt' i ansiktet och ser väldigt naturligt ut.
Aldrig mer flytande foundation.

Namn: carina
Datum: 2010-08-27
 

så här är det,tikei är det bästa mineralsminket som finns av de jag provat,allt är helt super,sitter bra,snygga färger,snabb leverans,bra pris,allt räcker länge länge och mycket naturligt resultat och skuggorna har mycket piggment så de går att måla både naturligt eller mera dramatiskt beoende på om man använder de vått eller tort

Namn: Elin
Datum: 2010-08-18
 

Lade en beställning på två foundations, primern och en veil för ungefär en månad sedan då jag blev glatt överraskad av att det äntligen finns ett företag som tillhandahåller mineralsmink i så pass ljusa nyanser och i en formula för fet hy som krävs för att min hy skall se bra och naturlig ut. Jag har provat produkterna på många olika sätt, men ändå känner jag mig dessvärre otroligt besviken - trots alla lovord om deras foundations. Min hy blev snabbt otroligt kladdig och sminket gick liksom inte in i huden, utan låg ovanpå som en pudrig hinna. Primern dolde inga som helst porer utan framhävde dem mer! Efter någon timme ser jag otroligt kladdig och fet ut i ansiktet och när jag då skall försöka matta ner följer pudret med och gör att det ser ut som en degig smet i ansiktet! Sminket sitter alltså inte i huden, utan ovanpå. Min digra erfarenhet inom kosmetika, över 10 år, korar dessa produkter till bland de värsta jag har provat! Företaget skall dock ha oerhörd cred för deras utbud av nyanser och deras snabba leverans!

Namn: Sara
Datum: 2010-08-13
 

Jag har nu provat Tikei i några månader, och är jättenöjd, är lagd åt det naturliga hållet och använder mest foundation och lite shimmer. Tycker att det är superbra och fint. Jag brukar bli väldigt torr av annat mineralsmink( I.D.) men nu är min hy smidigare :)
Tack för att Tikei finns, + att det är billigt och snabb leverans. Tycker det är kul att man får prover med vid beställning :)
Kramar Sara

Namn: Isabelle
Datum: 2010-07-30
 

Fantastiskt smink! Har provat ID innan och precis som beskrivet kliar det i ansiktet när det blir varmt. Tikei håller länge, känns super att lägga på och är det bästa jag provat! Beställer alltid Tikei sedan ett år tillbaka.

Namn: Maggan
Datum: 2010-07-13
 

Hej, jag vill bara skriva att jag nu beställt 24st ögonskuggor i fullstorlek härifrån och är jättenöjd med dessa.

Det som har varit bäst är att de ljusa färgerna inte blir svarta eller vita när man borstat på dom samt att det är riktigt bra med pigment. Har beställt mycket från USA under 3 års tid men tycker att deras ljusa skuggor blir svarta och ibland vita....,.

Kommer även att prova lite foundations sen när mina börjar ta slut samt primern som jag fick prov på, den är KANON!!!

Kram till er på TIKEI och alla andra, säger bara...PROVA....

Namn: Emmy
Datum: 2010-06-29
 

Måste bara säga att tikeis mineralsmink är superbra, jag använde id bare minerals förut och tycker faktiskt de är sämre än tikei. foundationen är mycket 'lättare' hos tikei och inte så 'kakig' som ids gärna blir, och dessutom mycket billigare och enklare att få tag på (då id inte säljs överallt). Tummen upp för tikei!

Namn: M
Datum: 2010-06-17
 

Ja, det är väl på tiden att jag skriver en liten recension, eftersom jag använt Tikei sedan i slutet av september förra året. Jag kan väl börja med att säga att jag älskar Tikei! Innan jag testade Tikei hade jag aldrig använt mineralfoundation innan och var ganska skeptisk till det. Men efter att ha läst flera positiva recensioner om Tikeis mineralsmink bestämde jag mig för att prova, och ja, det var verkligen så otroligt som alla hade skrivit. Jag blev otroligt förvånad när jag upptäckte hur bra foundationen täckte och hur naturligt det såg ut. Dessutom finns foundationen i tjugo olika nyanser, så det är lätt att hitta sin egen perfekta nyans. Sedan jag upptäckte Tikei har det blivit flera beställningar. Numera äger jag primer, foundation, gul och grön concealer, finishing matte veil, rouge i färgen Youth och bronzer i fullstorlek, dessutom massor med prover på rouge och ögonskugga och fyra borstar. Jag är lika nöjd med allt. Tänker aldrig köpa någan annan mineralfoundation!

Namn: Lena
Datum: 2010-05-28
 

Okej...jag var faktiskt skeptisk till att de recensioner som finns att läsa här skulle vara äkta. Tänkte att 'det är säkert folk som blivit lejd till att prata fint om produkterna' (sånt förekommer!). Har testat andra märken på mineralsmink, i riktigt dyra prisklasser, men inte gillat dem för fem öre. Har känt mig spacklad och blank/skinande = inte alls så trevligt. Beställde prover härifrån TiKei och fick dem för det första jättesnabbt. För det andra så blev resultatet precis så som jag från första början förväntade mig av mineralsmink, men som jag inte fått med de andra märkena. Underbart, suveränt... Nu låter jag precis lika entusiastisk och 'överdriven' som de recensioner som jag var skeptisk till! =)
Har nyss beställt hem makeup-paket, längtar tills jag får dem!

Namn: Astrid
Datum: 2010-05-12
 


Jeg er helt forelsket i Tikei!

Varene jeg hadde bestilt kom rett i postkassen 2 dager etter at jeg hadde bestilt. Produktene er fantastiske og jeg anbefaler alle som bruker makeup til å bruke Tikei.

Tusen takk for gode produkter og priser :)

Namn: Veronica
Datum: 2010-05-02
 

Beställde hem prover och blev kär! Vilken härlig känsla att slippa känna sig spacklad och huden får en så fin lyster. Kommer att bli en trogen kund hos TiKei.

Namn: anna
Datum: 2010-04-28
 

Vill bara säga att jag kan VARMT rekommendera Tikei mineral makeup!! Så bra produkter och snabb leverans.

Namn: Marte
Datum: 2010-04-25
 

Helt supre produkter og service!

Mineral foundation'en er veldig behagelig å ha på og gjør underverker med min hud og dekker pigmentflekker og andre flekker. Den ser naturlig ut og sitter godt.

Jeg har bare prøvd noen av øyenskyggene, men er veldig fornøyd med fargene og så sitter de så godt på!


TUSEN TAKK!!!!

Namn: carina
Datum: 2010-04-09
 

det bästa mineralsminket jag använt, har provat många märken men TiKei är överlägset,sitter superbra,snygga färger , snabb leverans,gratis prover,bra priser, ja jag är kund på lifstid tack för superbra produkter ska tipsa alla mina sminkglada kommpisar.
Namn: Johanna/Trollkona
Datum: 2010-04-08
 

Efter att ha testat ett antal prover som gjorde mig väldigt nöjd och nyfiken på mer så beställde jag foundation, primer, kabuki osv. Lyckades dock välja fel färg i min beställning men efter ett mail var det fixat och idag fick jag hem det, och snabbt gick det!
Är jättenöjd med produkterna och kundservicen och kommer fortsätta att köpa från Tikei :)

Namn: Ellen
Datum: 2010-03-26
 

Tack för supersnabb leverans! Synd bara att gratisproverna ni skickade med beställde jag ju! ;) Menmen, mer av samma ögonskugga då!

Jättefina färger på skuggorna, helt underbara! Kommer att recencera i min sminkblogg sen, det lutar åt 5 av 5 möjliga ;)

Namn: HElen
Datum: 2010-03-20
Måste bara säga till er alla som inte besällt foundations än. GÖR DET NU! ni kommer absolut inte bli besvikna. De här är den bästa jag haft! Jag är även makupatrist så jag har testat mycket!!
Resultatet blir perfekt, man kan få det så teckande som man vill och det håller hela dagen.
Jag har alltid haft känslig hy med stora röda rodnader i annsiktet som nu minskat markant. Även finnar dyker inte upp speciellt ofta längre.

Det som är så bra är även att de sitter kvar efter ett tufft träningspass också!

Här finns det bilder på mig med tikei's mineralsmink. Man kan lätt tro att jag redan har superbra hy från början. Men det har jag inte! allt tack vara tikei's!

Kolla här: http://hiilen.blogg.se/?tmp=02223202

Namn: Morticia
Datum: 2010-03-17
Snabb service. Och bra förpackat.
Tackar

Namn: Lotti
Datum: 2010-03-10
Är jättenöjd med både Tikei som företag och för deras produkter. Beställde hem prover för ett tag sen och har nu just lagt min andra leverans på en stor burk foundation. Tycker att sminket var väldigt bra; lättapplicerat, täckte bra och framförallt väldigt drygt.

Leveransen är dessutom jättesnabb, och produkterna är väldigt prisvärda! Kan starkt rekommendera Tikei och har även gjort så till vänner samt på min blogg =)

Namn: Nina
Datum: 2010-02-23
 

Rekommenderas varmt! Supersnabb leverans och jättebra produkter. Beställde bara ett par borstar och ett gäng prover för att hitta rätt nyanser, men fick iallafall gratisprover på ögonskuggor med i paketet :)

Namn: Elli
Datum: 2010-02-23
 

Är så nöjd med mina produkter jag beställt ifrån Tikei! :)

Foundationen är en utav de bästa jag använt, och jag är fullkomligt överlycklig för att det finns så ljusa nyanser!

Borstarna jag beställt är de mjukaste jag någonsin råkat på, som en fjäder mot huden!

Bra produkter, bra priser och snabb leverans! Kan det bli bättre? Knappast! :)

Namn: Siri A
Datum: 2010-01-28
 

Utrolig godt fornøyd med produktene, har testet alt fra veil til skygger! Øyeskyggene er de beste jeg noensinne har brukt, nydelige farver og sitter hele dagen.
I tillegg er det veldig rask leveranse.

Tusen takk fra en trofast tilhenger :)

Namn: Mikaela
Datum: 2010-01-20
 

Fick hem mina produkter igår, foundation, bronzer, kabuki, rouge i olika färger och en ögonskugga.

Helt underbara produkter!

Jag har provat massor med mineralsmink, bla I.d, Mary kay, isadora, maybelline, loreal, maxfactor, men inget har varit i närheten så bra som TiKei!

För första gången har produkten varit dryg på riktigt, pigmenten är helt fantastiska och det behövs verkligen bara lite mineraler för ett perfekt resultat!

Har beställt Primer och concealer nu också och tror knappast att jag blir besviken :)

TiKei är det absolut bästa mineralsminket jag provat

Namn: marie
Datum: 2010-01-19
 

RIKTIGT nöjd!
Snabb leverans, bra produkter som sitter hela dagen och burkar som räcker länge. Bra pris dessutom! :)

Namn: Sara
Datum: 2010-01-16
 

Jag är helt "blown away" av Tikei's smink! Älskar det!
Ska aldrig mer förorena min hy med vanligt smink! Never!
Jag har hela tiden varit skeptisk till hur ett
"puder" kan täcka, men så fel man kan ha!
Det täcker och håller hela dagen, utan att kännas!!

I´m in love!

Tack för ditt smink!

Namn: Caroline C.
Datum: 2010-01-13
Som make-up artist och tidigare konsulent för flera av dom kända franska märkena trodde jag aldrig att jag skulle gå över till nåt annat. Jag ble mycket förvånad när jag provade TiKei's produkter - dom är verkligen jättebra! Hyn ser otroligt sund och fräsh ut, fin lyster. Jag gillar alla produkterna! Också är det ju mycket trevliga priser! Jag har faktiskt gett bort massor med lyxiga franska produkter nu - och tänker satsa på TiKei istället. Mina super-favoriter så långt är bronzer, veil (den som heter glow) och foundation. Ser fram till att prova borstarna också snart!

Namn: sandra
Datum: 2010-01-07
 

Har använt och jobbat med mineralsmink i ca 5-6 år och I´ve tried them all ..
Beställde hem från Tikei och märkte STOR skillnad redan efter första appliceringen. Idag testade jag att lägga på foundation med lätt fuktad borste och resultatet blir superjämt utan en pudrig yta, det bara smälter in ..
Var tvungen att sätta sminket på prov så jag körde ett krävande kondispass så svetten lackade men sminket satt kvar. HELT OTROLIGT!! Jag har inte upplevt det med något annat mineralsmink.

Tina, du är bra som få .. jag är mållös.

Namn: Sara
Datum: 2009-12-16
Jag vet inte hur det gick till när jag gjorde upptäckten men det var genast något som sa mig att nu har jag hittat rätt.
Jag har provat i.d och vissa andra mineralfoundations men ingen av dem kan mäta sig med Tikei!

Många klagar på att mineralsmink inte täcker bra men jag tycker resultatet blir jättefint, dessutom blir hyn bättre och behovet av täckning minskar. En god cirkel, istället för att sminka sig mer och mer och få sämre och sämre hy!

Man känner sig för första gången fräsch fast man är sminkad! Jag tränar till och med i detta smink eftersom det inte ens känns att jag är sminkad. Fjäderlätt på huden.

Du som tvekar, beställ bara några prover(det är ju så billigt!) och missa inte chansen till din egen stora upptäckt! =D

Namn: Tining
Datum: 2009-12-04
 

Jag är lycklig!

Jag insåg för första gången att min hudton är varm. Jag har inte funderat på det innan. Igår när sminket från Tikei kom var jag lite nervös, men de varma färgerna var jättefina på mig.. De gjorde MIG jättfin! :D

Jag klädde mig även "mina" färger och fick jättemånga komplimanger :) Nu vet jag varför det aldrig blir fint när jag sminkar mig med rosa eller blå ögonskugga eller när jag försöker ha på mig kläder med såna färger.

Sminket är jättebra och jag känner mig naturligt vacker! Vackrare än någonsin.

Tack!!!

Namn: Andrea
Datum: 2009-11-21
 

Jag säger bara, WOW jag är totalt såld!!!!!!!!

Jag har en minst sagt jobbig hy, jag är super super känsligt och får utslag och blemmor för lilla minsta och otroligt torr hy men samtidigt blir den glansig under dagen och stora porer, suck!!

Har kört ID men det har sticks och när jag applicerat det med deras bortse så har det känts som om ngn river i min hud. Huden har blivit blank och porerna har nästan synts ännu mer efter att jag applicerat ID och jag tycker det såg mjöligt ut oavsett hur jag än applicerade det, men så fick jag upp denna sida bara utav en slump och läste alla bra kommentarer och när jag såg att man kunde beställa prover så beställde jag ett rejält gäng utan att bli ruinerad som jag annars alltid blir. Man beställer fulla svindyra burkar som inte funkar och man får slänga dom.

Dessa små prover är verkligen suveräna och anledningen till att jag vågade beställa. Och efter första appliceringen så va jag såld.....

Det håller sig HELA dagen och då håller jag på i stallet och jobbar o fixar o blir svettig och får hö i ansiktet och vatten i ansiktet och när jag kommer hem är makeupen lika fin helt matt och helt naturligt. Har aldrig någonsin sett på maken!!! Men jag använder primern och allting och kommer aldrig någonsin använda någonting annat!! Porerna har faktiskt krympt och syns inte heller och det sticks inte irriterar överhuvudtaget. Och resultatet blir så naturligt så det är bara inte sant!

Jag har gått från en hy som jag bara hatat till att börja få en hy som jag bara älskar, helt otroligt!! ÄNTLIGEN behöver jag inte gå och gömma mig i dagsljus!

Och Borstarna är som en DRÖM!! Så underbart mjuka och sköna och dom känns knappt i min känsliga hy..

Och slutligen priset! Här kan en vanlig dödlig kosta på sig hela serien plus ögonskuggor i olika färger utan att få äta nudlar resten av månaden!! Så kort och gott DET FINNS INGET BÄTTRE!!

Tusen tack Tina!!!!!!!!!!!!!!

Namn: Ida
Datum: 2009-11-04
 

Beställde först prover och skulle kolla mina färger, upptäckte att dessa produkter var helt otroligt bra för min hud.
Har haft en del problem med eksem och finnar.
Men Tikei`s produkter är jätte bra hjälper min hud att andas och må bra.
Tack för jätte bra och billiga produkter stor GLÄDJE!!!!

Namn: Malin;) - Makeup & hair
Datum: 2009-10-30
Jeg har testet tikei og synes det er eit kjempe bra produkt, du kan lesa meir om testen på bloggen min ( norsk)

http://mallo88.blogg.no/1256398177_omtale_tikei_mineral_.html


Knall bra produkt (foundation) som eg anbefaler veldig!

Namn: Pernilla
Datum: 2009-10-30
 

Superbra service, snabb och billig frakt, bra priser, lätt att hitta rätt nyans på foundation och fantastiskt och drygt smink!

Jag har alltid haft väldigt känslig hud och har fått utslag av nästan alla andra foundations och rouger jag testat. Med TiKeis produkter har jag inga problem alls. Dessutom fungerar både den gröna och gula concealern utmärkt mot röda fläckar samt mörka ringar under ögonen och ytliga blodådror.

En annan av de främsta fördelarna med de här produkterna är att de fungerar utmärkt att använda både till vardag, fest och på scen. Jag uppträder ofta med en dansgrupp och då med ganska ansträngande nummer, och för det krävs smink som täcker väl och sitter som berget. Hur mycket jag än svettas så sitter TiKeis produkter perfekt där de ska! Och trots det så är det hur lätt som helst att tvätta bort sminket med en bra rengöringskräm.
Lite glansig kan jag bli ibland men efter att precis ha provat den matta veilen på en träning så tror jag inte att det kommer vara något problem i framtiden.

Stora plus i kanten tillkommer för provburkarna om man är osäker på vad man vill beställa, syntetiska borstar istället för päls samt att vismutoxidklorid inte finns i sminket!

Namn: Thil
Datum: 2009-10-30
 

Det bästa sminket jag prövat! kommer aldrig byta, har prövat det i bara någon vecka men är helt kär i sminket! Håller hela dagen och ser fint ut, jag blir inte blank som jag alltid annars blivit. Det bästa köpet jag gjort! Så snabb leverans med, ett stort+ för allt &lt;3 Har du inte testat TiKei så gör det! Jag lovar att du kommer bli jätte nöjd. HA DET BRA :D I LOVE TIKEI &lt;3

Namn: Annica
Datum: 2009-10-25
 

Jag har använt mineralsmink i två år, har som många andra använt ID mineral och till och börja med såg jag STORA resultat. Mina finnar försvann och min hud lyste av välbehag, det var dock inte enbart mineralsminkets förtjänst utan jag började även använda bättre hudvård (Dermanord). Hudterapeuten som sålde Dermanord till mig sa till mig att inte använda ID eftersom många efter en tid blev överkänlig mot produkten och mina hudproblem kunde komma tillbaka... Ack, varför lyssnade jag inte.

Av en slump hittade jag nu Tikei, jag ÄLSKADE priserna (i jämförelse med allt annat jag hittat är detta det billigaste) och jag var bara tvungen att prova.

Jag beställde prover i för någon dag sedan och nu har de kommit - så många plus för den snabba leveransen! (tog 3 dagar)

Det är lite svårt att välja färg på foundation, men det gör inte så mycket, de smälter in så fint i huden att alla jag beställde faktiskt passade (beställde 5 prover på foundation och alla såg ok ut).

Jag beställde även rouge - och jag måste bara säga att dessa är väldigt dryga!! Man behöver nästan inget alls på borsten för att få resultat, första gången tog jag på tok för mycket (tog som jag brukade göra med ID) men jag såg ut som ett stoppljus. Så de prover jag beställde lär väl räcka i ett x antal månader!

Consealer, veil och primer har jag inte hunnit prova ännu - men nu ska jag prova Tikei i en månad och sen återkomma, kan detta märke vara the one and only?

Jag hoppas verkligen att detta är ett märke att lika på och att det kommer ge de resultat som jag önskar...

Tack Tikei för de OTROLIGT bra priserna och för bra service! En pärla i sminkjungeln!!

Namn: katarina
Datum: 2009-10-16
 

Har testat produkterna förr när Tina hade make-your-own och var supernöjd. Nu har jag testat hennes egna och resultatet är detsamma, det vill säga super. Jag är bara så jätteglad över att jag en gång"trillade" över dina produkter. För mig som har en känslig hud har proverna funkat som jag beställde sist. Har använt concealern på min "bekymmersrynka" och det funkade till en viss del. Kan bara säga att jag är GLAD över dina produkter och så är även min sambo som gillar det han ser. Ett stort TACK till dig Tina som finns därute. Kommer defenitivt att breställa mer. Kram

Namn: Ida
Datum: 2009-10-07
 

Köpte hem massa småburkar för att se om det var bra och vilken färg som passar osv. -Vart kanon nöjd med allt! Lite svårt att bestämma foundationfärg men eftersom de är så lätta och ser så naturliga ut så behövde det inte vara så exakt tyckte jag. Rekommenderar tikei till alla jag känner och som vill ha icke djurtestat och naturligt smink.-svårt att få tag på annars...
Huden ser verkligen friskare ut bara efter någon dags användning, bra priser, snabb leverans =5 av 5 möjliga i betyg!

Namn: Louise
Datum: 2009-09-18
 

Servicen är snabb. Beställde på söndag morgon, frågade en sak hade svar 1 h senare... Fick varorna på onsdag prova sakerna i 2 dagar var missnöjd med en produkt(!) så jag fråga om råd igen (då flera varit nöjd med den produkten som jag läst i recentioner) denna gång på kvällen hade svar på 1 1/2 h!!! Fick råden och nu funkar den produkten för mig med!!! Så om man behöver hjälp så får man det mkt snabbt. Tveka inte att fråga.

Får med bra gratisprover som förhoppningsvis passar en, i mitt fall fick jag med en mörkbrun ögonskugga som jag nog anser vara för mörk men då vet jag ju att jag kan beställa den ljusare och inte behöver tveka på det. (Men var försiktig när ni öppnar prov-burkarna, lätt att innehållet rinner ut).

Bra guide till vilken foundationfärg man ska beställa till sig men jag tveka på 2 foundationer beställde den ljusare och den var en match!

Namn: Linda
Datum: 2009-09-08
 

Supersnabb leverans, trevligt bemötande & fantastiska produkter! Äntligen har jag hittat smink som passar mig perfekt. 5/5 guldstjärnor ;)

Namn: Marie
Datum: 2009-08-19
 

Helt fantastiska produkter! Går inte att jämföra med tidigare mineralprodukter jag provat. Hyn strålar och det ser aldrig onaturligt ut. Lever numera aldrig utan mitt stora foundationkit. Stort plus för provögonskuggor helt utan kostnad i min leverans som för övrigt var supersnabb! Tack!!!

Namn: Ida Bethina
Datum: 2009-08-14
 

Ville bare si at jeg er veldig fornøyd med Tikeis mineralfoundation. Leste om den på Hilde Christina sin blogg, og jeg har ikke angret et sekund på at jeg bestilte. Foundationen er lett å legge på huden, den er behagelig å ha på og den ser veldig naturlig ut! Rask levering er det også, og siden som beskriver varme og kalde hudtoner var mye til hjelp for å finne riktig foundation. Takk for gratisprøver også! :)

Namn: Makeupaholic
Datum: 2009-08-14
 

TIKEI är B Ä S T!!!

1) Superbra produkter utan äckliga parabener
2) Snabba leveranser
3) Mycket trevligt bemötande
4) Provstorlekar, 10:-/st
5) Bra pris!!!

Bästa, mest naturliga sminket jag testat till både utseedne och innehåll. Äntligen har jag hittat det ultimata sminket!
TACK!

Namn: Mikaela
Datum: 2009-08-13
 

Alla mina beställningar har kommit fort och utan problem.
jag har varit väldigt nöjd med möjligheten att kunna beställa prover för att se om jag är intresserad och om produkten passar mig.
Extra plus till företaget är att jag varje gång jag har beställt har fått med extra prover på produkter utan att betala.
Det har öppnat ögonen på mig för nya produkter och även fått mig att känna mig lite glad!

Namn: Nanne
Datum: 2009-08-11
Etter å ha prøvd diverse mineralfoundations uten egentlig å bli helt fornøyd, ble jeg anbefalt av Hilde Christina å prøve det svenske merket Tikei. Produktene er uten Bismuth Chloroxide, som jeg har skjønt at mange kan reagere på, og så er de i tillegg svært rimelige i innkjøp.

Jeg bestilte først en mengde prøver, både foundations, primere, rouge, bronzer og øyeskygge. Prøvene koster kr. 10,- pr. stk, og jeg syntes det var en ganske god mengde i dem. Den foundationprøven som passet meg best, holdt f.eks. til en 7-8 påføringer, m.a.o. så er dette ganske drøye produkter.

Jeg har vært utrolig fornøyd med kvaliteten på produktene helt fra første påføring - de er drøye og lett å legge jevnt og fint på, og resultatet blir en naturlig utseende, jevn og fin hudtone. Både rouge, bronzer og øyeskygger er ganske pigmenterte, så de er drøye i bruk. Må spesielt få nevne Finishing Veil Glow - den er snarveien til perfekt porselenshud!

I begynnelsen var det litt uvant med den store kabukibørsten, men den er myk og deilig, så det erbare en treningssak. Resultatet blir veldig jevnt, fint og holdbart. Merker at jeg av og til får en litt tørr følelse utover dagen, men det skyldes nok helst tørr inneluft på jobben. Skal prøve ut med fuktspray etterhvert, for å se hvordan det fungerer.

Til slutt må jeg bare nevne den supre kundeservicen fra Tina!

Namn: Camilla
Datum: 2009-08-08
 

TiKei har blitt min nye favoritt innen mineralmake-up, og jeg kommer garantert til å handle mye herfra! Ikke bare er produktene utrolig gode, men det er rask levering av og svært god service. Jeg må også si at det var hyggelig å motta gratisprøver i den første pakken jeg bestilte herfra, det var en overraskelse jeg satte pris på!

Namn: Linda
Datum: 2009-08-04
 

Jag har letat efter en perfekt foundation i femton år och äntligen hittat Tikeis produkter. Är supernöjd med foundation och den gröna concealern. Jag har rosacea, vilket innebär rödflammig hy med utslag och dessa produkter täcker perfekt och sitter hela dagen. Jag är också förälskad i ögonskuggorna som finns i många fina nyanser och har ett väldigt vackert skimmer, min favorit är Karma.

Namn: Anne
Datum: 2009-08-04
 

Fantastiske produkter!
Superrask levering! (Raskere enn hva man får innad i Norge)
Den beste servicen jeg noen gang har opplevd; raskt svar på mail, hjelpsomme, og Tina er kjempekoselig!

Kommer garantert til å handle her igjen.

Namn: Åsa
Datum: 2009-07-25
 

Tack för hjälpen att välja rätt ton, suveränt med små provburkar. Bra med många nyanser så man alltid har rätt efter säsong. Kort sagt det bästa mineralsminket. En otroligt bra kabuki-borste, den bästa jag provat. Väldigt snabba leveranser. Jag rekommenderar dig och ditt företag till alla som ska köpa smink!!! Tack / Åsa

Namn: Lilla M
Datum: 2009-07-22
 

Wow, Tina, du bryr dig verkligen om dina kunder!
Jag har testat tre av dina produkter och nästa gång jag behöver smink vänder jag mig direkt till dig!

För det första: Din foundation är kanonbra, ingen annanstans har jag hittat en så perfekt färg (det görs knappt foundations åt min ljusa hy, så döm om min förvåning när jag till och med hittade en som var FÖR ljus hos dig). Den täcker väl och syns inte så fort man har lärt sig tekniken, och den är riktigt dryg! Det är rätt otroligt att man kan få en sån bra produkt till ett så lågt pris!

För det andra: Din kabukiborste slår IDs dyra variant på vartenda plan. IDs sticks och irriterar, fäller och till sist lossnande den från handtaget. Din är supermjuk, len , tät och hållbar. Och dessutom så mycket billigare!

För det tredje: Du skickade med en bronser med min senaste beställning, och har jag använt den eller VAD?! Bara hela tiden. Det känns så mysigt att få en liten extra färgklick i varje paket, i form av ögonskuggsprover och annat. Perfekt :)

Så till sist: Jag köpte mineralsmink från ID, lade ner närmare 800 kr på borste och foundation, efter två månader började den klia, det var helt fel färg, och borsten sved för att den var så hård. Sedan provade jag din produkt, och kan jag säga annat än att den var bättre på ALLA sätt?

Namn: Sandra
Datum: 2009-07-22
 

För det första, leveranstiden var helt underbar! Oftast brukar det ta flera dagar innan man får varan hemskickad, men detta var någonting helt nytt. Flera plus i kanten!
För det andra, det brukar vara jättesvårt att beställa rätt färg över internet, men med prover blir det inga problem och dessutom kostar de ingenting.
För det tredje, produkterna är väldigt dryga, så bara proverna kommer räcka all världens väg.
För det fjärde, har jag ALLTID varit skeptiskt till mineralsmink men så överbevisad jag blev! Inte ens de vanliga foundations jag har köpt har täckt såhär bra. Sedan får vi inte glömma att båda concealers verkligen gjorde sitt jobb.

Jag är jättenöjd och kommer att fortsätta handla dessa underbara produkter. Tack så mycket!

Namn: Malin
Datum: 2009-07-22
 

Först och främst vill jag tacka dig Tina för att ha skapat ett helt underbart smink! Massa plus för den snabba leveransen och gratisproverna du skickar med. Tack, tack, tack!

Recension:

Foundation: Fungerar hur bra som helst på min hy och irriterar ingenting. Huden känns och ser framförallt naturlig ut! Gällande färgval beställde jag till en början N1 som blev en aning för ljus - men som kommer passa perfekt i vinter. Beställde då efter N3 och blandade med den första. Fick en perfekt nyans!

Concealer Yellow: Täcker förvånansvärt bra när jag var en aning skeptisk. Mörka ringar under ögonen försvinner på ett kick!

Primer: Håller sminket på plats och är perfekt att använda en sista gång som veil över t-zonen om man är orolig för att bli blank.

Rouge Sunrise: Väldigt fin färg men föredrar nu under sommaren "Horizon" som har en varmare nyans. Sunrise får vänta tills blekare tider då den säkerligen kommer användas flitigt! :)

Borste Ultimate Kabuki: Av alla borstar jag provat så är denna bäst. VÄLDIGT mjuk, men har samtidigt tätheten som behövs för att lägga en mineralfoundation. Sticks inte vilket gör den till en fröjd att använda!

Namn: Anne M
Datum: 2009-07-14
 

Suveren leveringstid! Fra jeg bestilte til produktene var fremme hos meg sør i Norge tok det ikke mer enn to dager. Fikk riktig foundationfarge på første forsøk (blanding av N2 og N3), og likte faktisk alle prøvene jeg hadde bestilt. Kjempefornøyd, og har allerede bestilt full størrelse av alt =)

Sammenliknet med ID, som jeg brukte før, gir Tikei et mer dekkende men samtidig mer naturlig resultat. Sminken min har aldri vært så fin!

Bruker det følgende fra Tikei, som jeg er kjempefornøyd med:
Ultimate kabuki
Veil/Rouge-kost
Mineral Primer (jeg blir aldri blank i løpet av dagen mer, yay!)
Foundation N2/N3
Concealer Yellow (dekker blå ringer perfekt)
Rouge Angel
Bronzer
Øyenskygge Honey
Finishing veil Glow

Namn: Ewa
Datum: 2009-07-13
 

Mycket proffsigt bemötande, vänlig och tillmötesgående. Otroligt snabba leveranser. Och sist men inte minst, väldigt bra produkter till mycket bra priser.

Namn: Helen
Datum: 2009-07-10
Har alltid varit lite skeptisk till mineralsmink då jag trott att de aaldrig kommer kunna täcka så mycket som jag vill. Men jag tog steget och köpte mineralsminket här från Tikei. Och jag är så otroligt nöjd! Kommer aldrig sluta. Det täcker jätte bra, blir jätte fint och naturligt. Går knappt att få det dåligt. Känns luftigt, och så är det ju bra för hunden. Kan inte bli bättre.. rekomenderar det verkligen! Har lagt ut lite bilder på bloggen för de som vill se resultatet. Tack! /helen

Namn: Anne-Lie
Datum: 2009-07-09
 

Suveränt att kunna köpa små provburkar för att kunna testa färgerna, svårt att se hur färgen ser ut annars. Snabb leverans!

Namn: Susanna
Datum: 2009-07-06
 

Efter litet pysslande med att fastställa vilken foundationfärg jag passar bäst i (tack Tina för assistansen) har jag nu beställt det jag behöver och vill ha.

Hade läst tidigare någonstans att mineralsmink inte passar äldre hy, men det är bara dumheter. Det går alldeles utmärkt, bara man arbetar in foundationen ordentligt och inte lägger på för mycket. Mycket prisvärt, jättebra kabukiborste, snygga färger och fantastisk service. Tycker också att min hy blivit mindre torr (konstigt nog) sen jag började använda detta mineralsmink. Väldigt bra. Önskar Tina lycka till i framtiden.

Namn: cattis
Datum: 2009-07-03
 

Super! Trevlig mailkontakt när jag hade frågor innan beställning. SKITBRA att man får beställa prover för en tia styck. hur många gånger har man inte köpt smink för att sedan konstatera att man inte alls passade i det. såå bra att man får prova först.
jätterolig överaskning att man får gratisprover med. har köpt produkter jag inte köpt annars, t.ex min favvoögonskugga "mocca" och mineral veil matte.

fick mina produkter på ca två dagar, skitbra leverans tid det.
är nöjd med allt- produkter, leveranstid, prover, gratisprover och bra service.

Namn: Therese
Datum: 2009-06-27
 

Jag har testat andra dyrare mineralsminkmärken och hade i princip gett upp på mineralsmink eftersom alla produkter jag provat kliade och jag hade otroligt svårt att hitta en foundation som matchade min hudton (jag har väldigt ljus hud och tenderade att se väldigt osmickrande gul ut med de foundations jag testade). Sedan hittade jag Tikei med både svar på varför det mineralsmink jag testat kliade (innehöll mycket riktigt bismuth) och en mycket bra guide för att hitta rätt foundation till mig (för att inte nämna ett stort urval av nyanser!). Jag beställde några prover, och var oerhört glatt överaskad med en mycket bra foundation som var bekväm och matchade min hudton perfekt.

Ett extra stort plus får Tikei även för sina concealers och alla otroligt fina ögonskuggor.

Namn: Carina
Datum: 2009-06-15
 

Jag är så glad för att jag upptäckte Tikei's produkter! Har provat en del andra lite dyrare mineral makeup märken men tycker att Tikei's produkter håller i längden eftersom de dessutom inte innehåller bismuth. Jag har ganska torr och känslig hud med lite torrhetsfläckar men Tikei's foundation passar mig jättebra-tycker inte att resultatet blir pudrigt vilket en del andra märken blir på mig. Det tog dock ett tag för mig att hitta rätt färg-det finns ju så många ;-)! Nu ska även min dotter få prova Tikei. Jag har rekommenderat många andra att prova Tikei's produkter och vet nu i alla fall en till jättenöjd kund men det kommer nog att bli fler. Proverna kostar ju dessutom bara 10 kr och räcker till många appliceringar. Tina skickar varorna jättesnabbt. Dessutom kommer det en överraskning i form av gratisprover vilket gör att det blir extra kul när varorna kommer. Tack Tina, jag tycker att du och dina produkter är suveräna!

Namn: Lillan
Datum: 2009-06-02
 

Jag blev väldigt imponerad över hur fort jag fick mina saker. Toppen

Namn: Anna-Karin
Datum: 2009-05-31
 

Mycket fina ögonskuggor som sitter väldigt bra! Toppen att de är utan bismuth och plus för priset som gör att man kan köpa många! :-) Otroligt snabb leverans!

Namn: ÅsKa
Datum: 2009-05-30
 

Jag är så glad att jag lärt känna dessa produkter! Är väldigt nöjd med foundation, rouge och ögonskuggor. Allt annat jag använde förr har jag nu rensat ur badrumsskåpet.
Allt känns väldigt fräscht, och min hy mår väldigt bra.

Namn: candystorm
Datum: 2009-05-29
 

jag tycker att tikei har ett bra sortiment med produkter som är mildare mot huden än många andra vanliga sminkprodukter och även vissa andra märken som säljer mineralsmink, dom säljs till ett bra pris och man har en möjlighet att välja från många färger, jag älskar eyelinerna för tex så är det coolt att ha en svart med glitter istället för vanlig svart när man sminkar sig och så finns det fler färger som har glitter som jag gillar.

Namn: Clary
Datum: 2009-05-28
 

Jag har länge varit intresserad av att hitta de bästa och naturligaste produkterna då jag jobbar med hälsa och hela tiden får höra vad mycket kemikalier det finns i olika produkter och vad de gör mot vår hud. Jag använde tidigare I.D- makeup vilket jag var nöjd med men ibland gav mig lite irritation och klåda. Av en slump hittade jag Tikei på nätet och tyckte det lät mycket bra och fick dessutom svaret på varför jag fick klåda (Bismuth) som finns i I.D. men inte i Tikei.

Med makeup är det väldigt svårt att välja om man inte kan prova vilket normalt är ett problem när du skall beställa på nätet och inte har haft prudukten tidigare. Hos Tikei kan du beställa prover på allting för 10:-/st vilket betyder att du kan beställa många utan att känna att det som inte passade riktigt kostat dig massor. Det tycker jag är helt fantasktiskt bra!
Jag använder nu Tikei's foundation, vail, bronzer och flera ögonskuggor. Jag har aldrig fått någon klåda och resultatet är jättefint, naturligt och håller sig fint hela dagen.
Det är fantstiskt bra priser. Beställning, betalning och leverans är hur enkelt somhelst. Hemsidan är jättebra och enkelt att hitta. Tina är jättetrevlig.

Jag är supernöjd!!!!

Namn: Eva
Datum: 2009-05-28
 

Toknöjd med alla färgglada ögonskuggor(och de som ej är regnbågs-skrikiga). o mina ögonpennor som jag oxå inhandlat. Den svarta kajalen, med glitter i, fixar enkelt en kalasfinish! :D Snabb o klanderfri leverans.

Namn: Anna8006
Datum: 2009-05-27
 

Bara älskar dessa produkter fina färger, dryga & super bra priser samt att de EJ innehåller parabener.
är jättenöjd. kommer fortsätta beställa mina produkter härifrån.

Namn: Sanne
Datum: 2009-05-27
 

Jag har använt Tikeis produkter i snart ett år nu och kommer aldrig gå tillbaka till "vanligt" smink. Jag har testat en del olika märken som säljer mineralsmink,men för mig som har haft problem med akne och har en del ärr efter det i ansiktet så har Tikeis produkter funkat bäst.....Dem täcker jättebra och är mycket dryga att använda och så är priset framförallt mycket rimligt jämfört med andra märken. Sen är det mycket rena produkter utan vissa tillsatser som andra såkallade mineralprodukter innehåller och som inte alls är bra för huden.

Namn: Nikki
Datum: 2009-05-27
 

Har använt I.D tidigare, men tyckte man blev för glansig och sökte på nätet efter en likvärdig produkt. Hittade denna av en slump och då priset var mindre än hälften av I.Ds så tvekade jag inte en sekund. När det sen visade sig att TiKeis var ÄNNU bättre så kändes det som om jag vunnit högvinsten.
Har problemhy och får mycket finnar om jag använder vanligt smink, men inte nu längre. Kanonbra produkt och väldigt, väldigt prisvärd. Ett smink man kan lita på i vått och torrt!!

Namn: Yvonne
Datum: 2009-05-27
 

Hej!
Jag är ärligt talat inte en daglig användare av synligt smink, men har köpt primer och consealer för några månader sedan och måste få sagt att det var det bästa jag någonsin använt. Dock tycker jag att det är mycket "konstiga" namn på produkterna och det är onödigt att försvåra för att låta flott när man säljer en utmärkt produkt.
Nu överväger jag att köpa en eller två ögonskuggor, men upplever att jag inte kan avgöra från bild hur ev. 2 olika skuggor kan blandas/matcha varandra, även lite info om hud/ögonfärg-till vilken skugga saknar jag.
Vänlig hälsning
Yvonne

Namn: Jenny
Datum: 2009-05-27
 

Jag har varit trogen kund hos TiKei ända sedan jag helt bytte ut sminkväskan för drygt ett år sedan. Jag ville ha rena produkter utan konstiga tillsatser som ändå gav samma estetiska resultat, vilket är sjukt svårt att hitta ute på marknaden.

Men TiKeis smink är UTAN TVEKAN det absolut bästa jag någonsin prövat, inte bara i sminkväg allmänt utan också det bästa mineralsminket. Jag har testat riktigt dyra märken men det går ändå inte upp mot detta.
Resultatet blir sjukt naturligt med mineralfoundationen, det bara sjunker in i huden och ser inte spacklat ut. Älskar att ögonskuggorna finns i massor av olika nyanser som alla ser fräscha ut.
Ett måste är veilen som man tar efter foundationen - det ger en perfekt mjuk yta och gör att sminket håller längre, till o med när jag man har tränat.

Kan inte säga nog gott om TiKei, bra produkter och jättetrevlig tjej :-) Min hy har förbättras väldigt mycket och jag kan till och med sova med det här sminket utan att hyn blir värre (utslag, acne etc).

Namn: J.L
Datum: 2009-05-27
 

Jag har bara positiva erfarenheter av tikei.se. Leveranserna är snabba (för mig har det aldrig tagit mer än två dagar), produkterna håller hög kvalitet och är prisvärda.

Det finns också många nyanser av foundation, vilket är en stor fördel!

Namn: Anette
Datum: 2009-05-27
 

Jag har använt mig av Tikeis foundations samt ögonskuggor och rouge. Jag är mycket mycket nöjd med produkterna jag använder, de täcker bra utan att se onaturliga ut och är mycket prisvänliga. (använde ID förut). Servicen är bra och proverna är tillräckligt stora så de går att använda flera gånger för att vara säker på att de passar bra... Jag har även fått snabbt svar när jag skickat personlig frågan per mejl om produkterna...

Namn: Bettan
Datum: 2009-05-27
Jag har prövat foundation, rouge blossom, bronzer, eyeliner och de små kabukiborstarna.

Tycker att det blir ett naturligt resultat med en fin lyster. Huden blir slät och fin. Täpper inte till porerna, känns skonsam på huden och huden får andas. De små borstarna är lätta att jobba med och helt suveräna att ha med sig i väskan. Eyelinern är toppen. Jag har inte köpt någon ögonskugga och det beror på att jag vill inte ha något glitter. Har man kommit upp i mogen ålder är man lite försiktig med glitter.
Har även köpt till mitt barnbarn för att hon ska få pröva skonsamma produkter till sina tonårshy.

Jag är mycket nöjd med min make up!

Servicen är toppen och supersnabba leveranser!!
TACK!

Namn: erika
Datum: 2009-05-27
 

TiKeis produkter är verkligen förbluffande bra! Ett stort plus i kanten är att man kan beställa små provbukar på alla produkter.
Leveranstiden är kort och sist låg det ett par extra gratisprover i paketet, vilket gjorde att jag hittade en ny favorit bland ögonskuggorna. Har använt allt möjligt smink innan, både billigt och dyrt, men då jag hamnade inne på TiKeis websida av en slump var jag bara tvungen att testa. Jag har haft stora problem med acne och att sminket mer eller mindre rinner av men TiKeis produkter har verkligen fungerat och nu använder jag deras produkter till all hudmakeup och är helnöjd! Bra pris är det dessutom!

Namn: Linda
Datum: 2009-05-27
 

Bra service, bra produkter, bra priser, bra leveranstid. All min mineralmakeup och borstar kommer från Tikei. Vi kan sammanfatta det som att jag är helnöjd :).

Namn: Kickan
Datum: 2009-05-27
 

Mycket bra produkter! De känns rena och fräscha, täcker bra när man behöver och sitter hela dagen/kvällen. De lämnar också huden ren och fräsch med enkel rengöring.
Mycket trevligt bemötande vid beställning, och snabbt svar på frågor via mail. Det är jättebra att man kan köpa prover, det gör att man får möjlighet att testa i lugn och ro, både inomhus och i dagsljus.
Jag är helnöjd!

Skriv en kommentar

Namn*:

E-post*: (publiceras ej)

Webbsida / Blogg:

Kommentar*:


Vad är 1+1? (kontroll för att undvika spam):
(Din kommentar kommer att granskas innan den visas)
ERBJUDANDE!
Borstar Travel Kit
Borstar Travel Kit
Perfekt till resan

Just-nu-pris:
199 kr
Connect with us
Blogg  Blogg
Guider, Artiklar & Tips
TiKei AB 2011  Adress: TiKei AB, Piongatan 43, 253 74 Helsingborg  E-post: kundtjanst@tikei.se  Telefon: 0706-280706 (Helgfri mån-fre 07.30-15.30) 

Visa  Mastercard  Handelsbanken  Swedbank  Nordea  SEB  Paypal  Faktura 14 dagar