Fri frakt inom Sverige
  Snabba leveranser
  0706-280706 (07.30-15.30)
  kundtjanst@tikei.se
TIKÉI Mineral Cosmetics
Hem Support Recensioner

TIKÉI Recensioner - Så här säger våra kunder!


TIKÉI mineralsmink

Vi tycker att den bästa beskrivningen av TIKÉI är den som kommer från kunderna.
Vi har under åren samlat ihop en massa recensioner från kunder som använder våra produkter. Nedan kan ni läsa en del av dem.
Ytterligare recensioner finns under varje produkt.


RecensionerNamn: Roxanne
2021-09-17
Betyg:
Köpte en foundation i färgen N3 och jag är riktigt nöjd. Så bra produkter :-)

Namn: Anna JJ
2021-07-29
Betyg:
Jag är verkligen supernöjd med era produkter och har använt dem i flera år. Ert foundation ser naturligt ut men ändå täckande, ger inte/skapar inga finnar/kvisslor osv. Känns lätt på huden. Fick med prov på ögonskugga och märker verkligen skillnad på era mot andra märken då de både sitter bättre samt ger mer färg. Tack!

Namn: johanna
2021-06-22
Betyg:
Jag är supernöjd med era produkter! Jag har extremt torr och känslig hy med rosa inslag. Er foundation jämnar ut fint och jag behöver inte ens ta bort den på kvällen vilket underlättar mycket eftersom vatten torkar ut.

Namn: Britt
2021-06-12
Betyg:
Trodde inte att jag skulle hitta något smink som skulle kunna fungera sedan jag helt plötsligt blivit jätteallergisk mot schampo/ balsam/ stylingprodukter (Sassoon/ Kevin Murphy/ Davines/ Sebasian) samt hudkräm/ foundation (Dior), men Tikei fungerar helt fanstastiskt jättebra!!! Och vilka fina färger! Så glad att jag hittat detta fina märke!

Namn: Amanda
2021-06-07
Betyg:
Älskar era produkter! Alltid snabb frakt, bra pris och grym kvalité. Köpt hos er i flera år och har inte hittat en mineralfoundation som är bättre!


Skriv en recension

Betyg*  Connect with us