Fri frakt inom Sverige
 Snabba leveranser
 0706-280706 (07.30-15.30)
 kundtjanst@tikei.se
TiKei Mineral Cosmetics
JUST NU: Ögonskugga Lace Ögonskugga Lace 59 kr

TiKei Recensioner - Så här säger våra kunder!

Tikei mineralsmink

Vi tycker att den bästa beskrivningen av TiKei är den som kommer från kunderna.
Vi har under åren samlat ihop en massa recensioner från kunder som använder våra produkter. Nedan kan ni läsa en del av dem.
Ytterligare recensioner finns under varje produkt.

Recensioner

Namn: Agneta
Datum: 2019-12-31
TiKei
Har torr, högkänslig hud som knappt tål någonting och till slut gav jag upp att sminka mig alls.. Men nu har jag äntligen hittat TiKei och jag kommer aldrig att byta till något annat. Underbara produkter rakt igenom och tack vare så bra system med provbeställning så är det lätt att hitta rätt färger, vilket gör att man undviker felköp. Vill tipsa om, om du som jag har väldigt yttorr hud, att smörja in dig på kvällen med en lite rikare kräm som får suga in, så blir sminket morgonen därpå mycket lättare att få jämn och fin även på torra partier. Kabukiborsten är den bästa jag provat så den bör du absolut köpa! Trodde jag hade en mjuk sådan sedan innan, men vad fel jag hade..
Namn: Lisa
Datum: 2019-12-26
TiKei
ÄLSKAR Tikei och försöker få fler att konvertera till er. Har beställt massor under julkalendern och jag gillar hur ni packar produkterna. En produkt glömdes i en av mina beställningar, jag mailade kundtjänst som fixade problemet direkt samt skickade med ett lip balm som
Namn: Katja Engström
Datum: 2019-12-13
TiKei
Vill bara tacka er för att ni är så bra! Har varit kund i flertal år nu. Förpackningarna är idag jättesmarta och alltid välfyllda. Inget fusk med halvtomma burkar som annars är så vanligt. Emballaget vid leverans är miljömedvetet. Snabba leveranser. Produkterna är bra i alla steg. Miljöbra, djurvänliga, människovänliga och av hög kvalitet. Priserna är humana och rättvisa. Stort utbud att välja på. NI ÄR BÄST! Tack igen och God jul och gott nytt år på er.??
Namn: Diana
Datum: 2019-09-23
TiKei
Bästa foundation som jag har haft och då har jag testat mycket! Ser helt naturligt ut med fin lyster och man kan få helt täckande resultat om man vill det. Kommer aldrig byta foundation, så jag hoppas innerligt att den aldrig kommer att sluta produceras.
Namn: Jimena
Datum: 2019-08-08
TiKei
Jag är så glad över att ha hittat Tikei för många år sedan. Kommer aldrig sluta använda det här sminket. Veganskt och bra och så naturligt vacker man blir. Får många frågor på vad det är för smink jag använder. Då jag är barnyogalärare och yogar mycket själv så håller sminket väldigt bra och jag märker knappt att jag har det på mig. Snabb leverans, fantastiska kabuki borstar, vackra ögonskuggor, bäst bäst bäst! Tack för att ni gör så bra smink! Namaste ????

Skriv en recension


Bloggrecensioner

Här hittar du recensioner som våra kunder har lagt ut på sina bloggar.
Har du skrivit om våra produkter och vill få ditt inlägg länkat här?
Fyll i direktlänken till inlägget nedan så lägger vi in den!

2017-06-05 30 years of awesomeness: Recension av TiKei
2017-03-31 Trisiaa recenserar TiKei
2017-02-15 Mineralfoundation vs Flytande foundation
2017-02-06 Hannas sminkning med TiKei
2017-01-06 MinOsynligaSkugga recenserar TiKei
2016-10-16 Bästa mineralpudret!
2016-10-16 Vanjas recension av TiKei foundation
2016-02-21 Mattis: Täck dina finnar & dina Imperfections med Tikei
2015-06-03 Matilda: Första intrycket - tikei foundation
2015-05-27 Emmas recension av TiKei
2015-05-20 Joamfolis recension av TiKei
2015-04-11 YOUTUBE: Bas med TiKei
2015-04-10 Från röd känslig hy till normal hy med mineralsmink
2015-02-03 YOUTUBE - First Impression - Maja
2015-01-30 YOUTUBE - Hur fungerar det? - Amanda
2014-11-25 Natalies review av TiKei
2014-10-08 YOUTUBE: Helens foundationguide
2013-10-08 Matildas perfekta bas med TiKei minerals
2012-01-11 Beautify Diz recenserar TiKei
2011-07-18 Lulillan testar TiKei Mineralfoundation
Connect with us