Fri frakt inom Sverige
 Snabba leveranser
 0706-280706 (07.30-15.30)
 kundtjanst@tikei.se
TiKei Mineral Cosmetics
JUST NU: Borste Shader Borste Shader Suddar ut skarpa linjer 69 kr

TiKei Recensioner - Så här säger våra kunder!

Tikei mineralsmink

Vi tycker att den bästa beskrivningen av TiKei är den som kommer från kunderna.
Vi har under åren samlat ihop en massa recensioner från kunder som använder våra produkter. Nedan kan ni läsa en del av dem.
Ytterligare recensioner finns under varje produkt.

Recensioner

Namn: Lisa
Datum: 2018-11-15
TiKei
Åter igen imponerad av detta företag!! Supersnabb leverans, prisvärda produkter och naturligt och bra smink som ger ett LIKA bra resultat som märkessmink! Har använt Tikei sedan 2014 och har ingen anledning att sluta! Heja dem!
Namn: Sara
Datum: 2018-11-02
TiKei
Jag tycker produkterna är fantastiska! Och borstarna är supersköna mot huden och går fint att tvätta.
Jag ska köpa en platt borste för att undvika att det dammar, sen blir jag nog helt nöjd. Det märks att huden mår bättre och mineral primer är snällare mot huden än andra primers som jag testat. Det var också kanon att köpa prover för att prova ut vilken nyans som passar mig bäst.
Namn: Sandra. H
Datum: 2018-10-26
TiKei
Ni har fantastiska produkter! Jag har handlat hos er de senaste typ 10 åren. Skulle aldrig falla mig in att byta märke. Jag har riktig problemhud med både acne och extra kännslig (får lätt eksem av foundations) och era produkter är de enda som funkar på mig utan problem. Jag har tipsat alla jag känner om er och de är alla lika jävla nöjda som mig! Tack för att ni finns!
Namn: Elin
Datum: 2018-10-10
TiKei
Tikei's foundation är helt magisk! Så lätt och ser så naturlig ut på ansiktet. Tillsammans med deras kabuki-borste är det högsta betyg!
Ögonskuggorna är också otroligt fina, har testat många och är lika imponerad av alla.
Snabb frakt, har alltid haft produkterna i brevlådan dagen efter. Och för att inte tala om priserna på produkterna, wow! Tack, Tikei!
Namn: Agnes
Datum: 2018-09-13
TiKei
Riktigt bra produkter!
Fantastiska priser, snabb (och FRI!) leverans, trevlig hemsida och tillmötesgående kundtjänst.
Ett extra plus i kanten för att ni har så otroligt många nyanser på era foundation, samt små prov så att det är lätt att hitta sin rätta nyans.

Min hudvårdsrutin består nästan uteslutande av ekologiska, miljö- och hudvänliga produkter och era produkter är så bra att jag förmodligen aldrig kommer att vilja köpa något annat sminkmärke att använda på huden. Så fortsätt att göra ett strålande jobb.
Toppbetyg!

Skriv en recension


Bloggrecensioner

Här hittar du recensioner som våra kunder har lagt ut på sina bloggar.
Har du skrivit om våra produkter och vill få ditt inlägg länkat här?
Fyll i direktlänken till inlägget nedan så lägger vi in den!

2017-06-05 30 years of awesomeness: Recension av TiKei
2017-03-31 Trisiaa recenserar TiKei
2017-02-15 Mineralfoundation vs Flytande foundation
2017-02-06 Hannas sminkning med TiKei
2017-01-06 MinOsynligaSkugga recenserar TiKei
2016-10-16 Bästa mineralpudret!
2016-10-16 Vanjas recension av TiKei foundation
2016-02-21 Mattis: Täck dina finnar & dina Imperfections med Tikei
2015-06-03 Matilda: Första intrycket - tikei foundation
2015-05-27 Emmas recension av TiKei
2015-05-20 Joamfolis recension av TiKei
2015-04-11 YOUTUBE: Bas med TiKei
2015-04-10 Från röd känslig hy till normal hy med mineralsmink
2015-02-03 YOUTUBE - First Impression - Maja
2015-01-30 YOUTUBE - Hur fungerar det? - Amanda
2014-11-25 Natalies review av TiKei
2014-10-08 YOUTUBE: Helens foundationguide
2013-10-08 Matildas perfekta bas med TiKei minerals
2012-01-11 Beautify Diz recenserar TiKei
2011-07-18 Lulillan testar TiKei Mineralfoundation
Connect with us