Fri frakt inom Sverige
  Snabba leveranser
  kundtjanst@tikei.se
TIKÉI Mineral Cosmetics
Hem Support Recensioner

TIKÉI Recensioner - Så här säger våra kunder!


TIKÉI mineralsmink

Vi tycker att den bästa beskrivningen av TIKÉI är den som kommer från kunderna.
Vi har under åren samlat ihop en massa recensioner från kunder som använder våra produkter. Nedan kan ni läsa en del av dem.
Ytterligare recensioner finns under varje produkt.


RecensionerNamn: Hanna
2023-12-20
Betyg:
Jättenöjd! Så prisvärt och min acne har blivit mycket bättre med tikei. Kan bli lite torrt och kakigt under dagen vilket drar ner omdömet lite, men jag tror det är jag som behöver jobba på appliceringen och "grundarbetet" med vilka krämer jag tar på innan. Täcker acneärr, rodnad och mörka ringar alldeles utmärkt. Jag blandar färgerna R1 och P3 för att få till den perfekta färgen för just mig :)

Namn: Anna
2023-12-18
Betyg:
När BareMinerals tog bort min färg (Fair Matte) så hittade jag Tikei.
Jag har färgen Original R2 och R3 (som är mindre gul än BM) och är superduper nöjd med resultatet, mycket mer nöjd än med BM som jag haft i många år och det är mycket prisvärt! Jag har introducerat Tikei för många vänner i min närhet och alla är lika betagna av resultatet av foundationen (och ögonskuggorna) det blir slät fin hy, "dockansikte", är väldigt allergivänligt och innehåller inte en massa kemikalier.
Ögonskuggorna är väldigt fina, många är glansiga, glittriga. Nackdelen är att hemsidan och swatcharna är svåra matchade med verklighetsbilden. (Man kan beställa hem prisvärda prover med gratis frakt vilket är toppen). Hoppas det kommer större färgspektra och mer matta skuggor med tiden ;) <3
Läppstiften och läppglansarnas färgerna svårtolkade på hemsidan tillsammans med swatches, recensioner och sen jämföra det med verkligheten, vilken färg det är man beställer.
Alla testade produkter är superbra och dryga. Hoppas Tikei fortsätter vara den prisvärda och bästa foundation på marknaden. <3

Namn: Lena
2023-12-01
Betyg:
Har använt Tikei produkter i flertal år och är verkligen nöjd. Bra produkter, bra priser, snabba leveranser, fraktfritt och lättnavigerad webbshop..
Keep up the good work!

Namn: maria
2023-10-25
Betyg:
Har använt era produkter många år och vill inte ha nåt annat. En sak skulle jag dock önska, och det är nån skillnad i lock/färg så man slipper läsa den lilla texten när man letar genom dem alla. Men själva produkterna får 10/10 av mig.

Namn: Hanna
2023-10-24
Betyg:
Har använt era produkter i många år och är så nöjd. Har alltid haft problemhy där blemor eller liknande plötsligt blossar upp så har jag era lätta, härliga mineralprodukter att slänga på efter återfuktning. Huden kan andas och man får en fin täckning och finish. Så nöjd kund sedan ca 8 år tillbaka.


Skriv en recension

Betyg*  Connect with us

Mer info om nyhetsbrevet