FRI FRAKT INOM SVERIGE
 SNABBA LEVERANSER
 0706-280706 (07.30-15.30)
 kundtjanst@tikei.se
TIKÉI Mineral Cosmetics

TIKÉI Recensioner - Så här säger våra kunder!


TIKÉI mineralsmink

Vi tycker att den bästa beskrivningen av TIKÉI är den som kommer från kunderna.
Vi har under åren samlat ihop en massa recensioner från kunder som använder våra produkter. Nedan kan ni läsa en del av dem.
Ytterligare recensioner finns under varje produkt.


Recensioner

Namn: Linda
Datum: 2021-04-03
Är verkligen så nöjd med ert smink! Det bästa jag testat! Sitter hela dagen, lägger sig inte i fina linjer och täcker naturligt. Som att bli 10 år yngre!
Namn: Rossy
Datum: 2021-03-29
Älskar era produkter, har använt de i flera år. Älskar att det inte känns som man har något utan känns som mitt eget hud. Rekommenderade till min mamma och även hon använder de. Tack för att ni säljer en bra produkt. Har bara bra grejer att säga om produkterna.
Namn: Jennie
Datum: 2021-02-14
Tikei är magiskt! Jag har använt Tikei sedan 2013 och det finns inget som funkar lika bra på min hud som deras foundation. Det blir ett väldigt fint och naturligt resultat, men fortfarande täckande och den sitter fint på huden hela dagen.
Min hy är känslig och acnebenägen, men tack vare dessa produkter så har min hud blivit lugnare. Så glad att jag hittade er!
Namn: Jenny
Datum: 2021-02-03
Älskar Tikei. Har haft problemhy senaste åren och det enda sminket som inte gör huden sämre är Tikei (tycker dock att täckningsgraden kan vara något bättre för nu måste man lägga på lite mer lager). Kan aldrig använda något annat smink nu när jag upptäckt dom här. Vänner jag rekommenderat Tikei för har sagt detsamma :)

Jag arbetar med digital analys och jag tror för det första att det här företagen skulle gynnas av en mer professionell hemsida som följer samma layout genom alla flikar. För det andra, att man strukturerar upp källkoden för att genererar bättre matchningar i sökoptimeringen. Jag tror på det här företaget och deras produkter och det vore synd att man missar potentiella kunder pga tekniska aspekter som är relativt enkla att åtgärda. Bara ett tips för framtiden :)
Namn: Emma
Datum: 2021-01-26
Älskar Tikeis produkter! Helt klart de bästa jag använt och kan inte tänka mig att använda något annat märke.

Skriv en recension



Bloggrecensioner

Här hittar du recensioner som våra kunder har lagt ut på sina bloggar.
Har du skrivit om våra produkter och vill få ditt inlägg länkat här?
Fyll i direktlänken till inlägget nedan så lägger vi in den!

2017-06-05 30 years of awesomeness: Recension av TIKÉI
2017-03-31 Trisiaa recenserar TIKÉI
2017-02-15 Mineralfoundation vs Flytande foundation
2017-02-06 Hannas sminkning med TIKÉI
2017-01-06 MinOsynligaSkugga recenserar TIKÉI
2016-02-21 Mattis: Täck dina finnar & dina Imperfections med Tikei
2015-06-03 Matilda: Första intrycket - tikei foundation
2015-05-20 Joamfolis recension av TIKÉI
2015-04-11 YOUTUBE: Bas med TIKÉI
2015-04-10 Från röd känslig hy till normal hy med mineralsmink
2015-02-03 YOUTUBE - First Impression - Maja
2015-01-30 YOUTUBE - Hur fungerar det? - Amanda
2014-11-25 Natalies review av TIKÉI
2014-10-08 YOUTUBE: Helens foundationguide
2013-10-08 Matildas perfekta bas med TIKÉI minerals
2012-01-11 Beautify Diz recenserar TIKÉI
2011-07-18 Lulillan testar TIKÉI Mineralfoundation

Connect with us