TiKei Recensioner | TiKei.se
 Fri frakt inom Sverige
 Snabba leveranser
 0706-280706 (07.30-15.30)
 kundtjanst@tikei.se
TiKei Mineral Cosmetics
JUST NU: Borste Blender Borste Blender Ögonskuggsborste 69 kr

TiKei Recensioner - Så här säger våra kunder!

Tikei mineralsmink

Vi tycker att den bästa beskrivningen av TiKei är den som kommer från kunderna.
Vi har under åren samlat ihop en massa recensioner från kunder som använder våra produkter. Nedan kan ni läsa en del av dem.
Ytterligare recensioner finns under varje produkt.

Recensioner

Namn: Sarah
Datum: 2018-01-11
TiKei
Mycket bra foundation och consealer för mig med acne. Vill gärna undvika flytande produkter så dessa produkter är perfekta för detta. Dessutom finns fantastiskt urval för oss med väldigt ljus hy, i vanliga fall är alla mineralprodukter alldeles för mörka för mig. Har även provat Kabuki borsten som är så otroligt mjuk, så fler borstar ska definitivt testas.
Namn: Maria Lundgren
Datum: 2018-01-09
TiKei
Jag är så nöjd! Halkade in på sidan för att jag ville kunna köpa prover och det kunde jag ju! Det känns att produkterna är naturliga och lätta på huden. Superbra ögonskuggor med täckande effekt utan att bli kakiga. Läppglanset är mjukt och smidigt och kladdar inte. Ett plus är produkterna inte ha det där lukten som vissa smink kan ha.
Namn: Therese
Datum: 2017-12-21
TiKei
Jag har precis börjat använda tikei och använde primer och foundation i morse.
Vid lunchtid gick jag till systemet och fick till min förvåning visa legitimation.Det har inte hänt på 5 år och jag är 43 år! Är säker på att tikei spelar in och det säger en hel dell!

Tummen upp för denna härliga mineral makeup!
Namn: Åsa
Datum: 2017-12-18
TiKei
Älskar Tikei! Har väldigt väldigt känslig hy och har testat mycket smink som ska vara bra för just det. INGET har fungerat. Förutom Tikei????????????En ny värld öppnade sig och nu vågar jag äntligen sminka mig lite igen. Supersnabb leverans och många färgval i fantastiska nyanser. Dessutom mjuka och lättarbetade borstar för känslig hy.
Namn: Therese
Datum: 2017-12-11
TiKei
Så himla glad att jag testade tikeis smink! Inte nog med att det ger ett naturligt och fint resultat så är leveransen otroligt snabb! Har alltid fått mitt paket dagen efter bestämning. Aldrig varit med om så bra service! Heja er på Tikei!

Skriv en recension


Bloggrecensioner

Här hittar du recensioner som våra kunder har lagt ut på sina bloggar.
Har du skrivit om våra produkter och vill få ditt inlägg länkat här?
Fyll i direktlänken till inlägget nedan så lägger vi in den!

2017-06-05 30 years of awesomeness: Recension av TiKei
2017-03-31 Trisiaa recenserar TiKei
2017-02-15 Mineralfoundation vs Flytande foundation
2017-02-06 Hannas sminkning med TiKei
2017-01-06 MinOsynligaSkugga recenserar TiKei
2016-10-16 Bästa mineralpudret!
2016-10-16 Vanjas recension av TiKei foundation
2016-02-21 Mattis: Täck dina finnar & dina Imperfections med Tikei
2015-06-03 Matilda: Första intrycket - tikei foundation
2015-05-27 Emmas recension av TiKei
2015-05-20 Joamfolis recension av TiKei
2015-04-11 YOUTUBE: Bas med TiKei
2015-04-10 Från röd känslig hy till normal hy med mineralsmink
2015-02-03 YOUTUBE - First Impression - Maja
2015-01-30 YOUTUBE - Hur fungerar det? - Amanda
2014-11-25 Natalies review av TiKei
2014-10-08 YOUTUBE: Helens foundationguide
2013-10-08 Matildas perfekta bas med TiKei minerals
2012-01-11 Beautify Diz recenserar TiKei
2011-07-18 Lulillan testar TiKei Mineralfoundation