Fri frakt inom Sverige
 Snabba leveranser
 0706-280706 (07.30-15.30)
 kundtjanst@tikei.se
TiKei Mineral Cosmetics
JUST NU: Borste Portable Lip Brush Borste Portable Lip Brush Ihopfällbar läpp-pensel 59 kr

TiKei Recensioner - Så här säger våra kunder!

Tikei mineralsmink

Vi tycker att den bästa beskrivningen av TiKei är den som kommer från kunderna.
Vi har under åren samlat ihop en massa recensioner från kunder som använder våra produkter. Nedan kan ni läsa en del av dem.
Ytterligare recensioner finns under varje produkt.

Recensioner

Namn: Sara
Datum: 2020-05-13
Webb: Tikei
TiKei
Jag blev rekommenderad Tikei av min vän som är hudterapeut och har använt ert smink sen dess! Det ger en superhärlig känsla, naturligt resultat men fungerar också på fest. Det är jättebra guide i era beskrivningar för att hitta rätt toner och att ni har prover är också ett plus och det är väldigt drygt och håller länge. Bra pigment i alla puder.
För mig är det viktigt att det är giftfritt, naturligt och miljövänligt i den mån det går. Här kommer jag till ett framtida önskemål. Det hade känts ännu bättre om ni också kunde erbjuda refill på alla mineralpuder i tex nedbrytbar påse med rätt antal gram för vardera dosa eller vad som fungerar för alla parter. Jag kommer vilja fortsätta köpa ert smink livet ut tror jag men behöver inte en ny dosa varje gång.
Ni är fantastiska!

TiKei's kommentar: Hej Sara, Just nu finns refill i foundation, veil och primer. Men vi ser hela tiden över vårt sortiment. Tack för dina synpunkter.
Namn: Monica
Datum: 2020-05-10
TiKei
Klart en ny favorit alla dagar i veckan! Fick ett tips från en vän och började med att köpa provpaketet. Har nu haft och provat det som jag beställde under tre dagar och är supernöjd! Känns så lätt på ansiktet under hela dagen och sitter riktigt bra. En ny beställning är gjord och längtar redan att börja använda och byta ut smink till Tikei. Superbra presenttips till vänner.
Namn: Cecilia
Datum: 2020-04-19
TiKei
Jag har använt Tikeis mineralfoundation i fyra år nu, och trots att jag ibland kommer in på villospår och vill prova andra flytande foundations så återkommer jag alltid inom kort till Tikei. Bästa täckningen, fungerar både för naturlig look och för fest, bästa basen för min torra hy samt den mest generösa färgskalan med typ hur många toner som helst! Har fått över i stort sett alla mina vänner på Tikei samt även en hel del kunder. 10/10 stjärnor.
Namn: Melisa
Datum: 2020-03-27
TiKei
Det bästa sminket jag använt. Jag har superkänslig hy och får utslag av all smink jag provat men inte det här. Jag var på väg att ge upp och sluta sminka mig helt och hållet. Tack tack tack. Kommer aldrig köpa något annat smink, någonsin igen!
Namn: Maria
Datum: 2020-02-02
TiKei
Ääälskar Tikei! Fantastisk foundation, rouge, concealer och borstar. Tip top! Eftersom jag har barn är det dessutom sååå skönt att veta att sminket är giftfritt så en slipper oroa sig för att skada den känsliga barnhuden när en gosar!

Skriv en recension


Bloggrecensioner

Här hittar du recensioner som våra kunder har lagt ut på sina bloggar.
Har du skrivit om våra produkter och vill få ditt inlägg länkat här?
Fyll i direktlänken till inlägget nedan så lägger vi in den!

2017-06-05 30 years of awesomeness: Recension av TiKei
2017-03-31 Trisiaa recenserar TiKei
2017-02-15 Mineralfoundation vs Flytande foundation
2017-02-06 Hannas sminkning med TiKei
2017-01-06 MinOsynligaSkugga recenserar TiKei
2016-10-16 Bästa mineralpudret!
2016-10-16 Vanjas recension av TiKei foundation
2016-02-21 Mattis: Täck dina finnar & dina Imperfections med Tikei
2015-06-03 Matilda: Första intrycket - tikei foundation
2015-05-27 Emmas recension av TiKei
2015-05-20 Joamfolis recension av TiKei
2015-04-11 YOUTUBE: Bas med TiKei
2015-04-10 Från röd känslig hy till normal hy med mineralsmink
2015-02-03 YOUTUBE - First Impression - Maja
2015-01-30 YOUTUBE - Hur fungerar det? - Amanda
2014-11-25 Natalies review av TiKei
2014-10-08 YOUTUBE: Helens foundationguide
2013-10-08 Matildas perfekta bas med TiKei minerals
2012-01-11 Beautify Diz recenserar TiKei
2011-07-18 Lulillan testar TiKei Mineralfoundation
Connect with us