Fri frakt inom Sverige
  Snabba leveranser
  0706-280706 (07.30-15.30)
  kundtjanst@tikei.se
TIKÉI Mineral Cosmetics
Hem Support Recensioner

TIKÉI Recensioner - Så här säger våra kunder!


TIKÉI mineralsmink

Vi tycker att den bästa beskrivningen av TIKÉI är den som kommer från kunderna.
Vi har under åren samlat ihop en massa recensioner från kunder som använder våra produkter. Nedan kan ni läsa en del av dem.
Ytterligare recensioner finns under varje produkt.


RecensionerNamn: Sarah
2022-12-31
Betyg:
Bästa borstarna, har nu bytt ut så jag endast använder Tikei’s borstar. Lyckades få hem en kabuki som tappade ovanligt mycket strån. Ett Mail till kundservice och vips fick jag en ny hemskickad. Fantastisk service, snabb leverans, och det viktigaste: toppenbra borstar som håller sig fina länge. Jag har använt kabukin massa år, inget slår den.

Namn: Daniella
2022-11-30
Betyg:
Trogen kund sen 2012. Jag ÄLSKAR produkterna och det finns inget liknande på marknaden. Så tacksam att dessa finns, som är skonsamma för huden och ger helt fantastiska resultat.

Namn: Marie Karlsson
2022-11-27
Betyg:
Har använt Tikeis foundation original och rouge i många år och varit supernöjd. Provade nyligen foundation jojoba och den funkar tyvärr inte alls på mig då den lägger sig på ytan och framhäver alla fina linjer och skavanker i ansiktet. Rekommenderar originalet!

Namn: Hanna
2022-11-14
Betyg:
Har nog provat de flesta foundations under åren...Är supernöjd...får så fin slät hy med tikéis foundation utan att se jättesminkad ut och concealer funkar också bra trots att jag är väldigt gråblå under mina ögon

Namn: Malin
2022-10-01
Betyg:
Använder Tikéis foundation och är så himla nöjd! Har testat andra, dyra märken, men den här är billig och bäst! Jag har fet hy så jag kan bli lite blank under dagen, men då duttar jag bara lite försiktigt med papper så försvinner det, utan att någon täckning försvinner. :)


Skriv en recension

Betyg*  Connect with us