Fri frakt inom Sverige
 Snabba leveranser
 0706-280706 (07.30-15.30)
 kundtjanst@tikei.se
TiKei Mineral Cosmetics
JUST NU: Ögonskugga Java Ögonskugga Java 59 kr

TiKei Recensioner - Så här säger våra kunder!

Tikei mineralsmink

Vi tycker att den bästa beskrivningen av TiKei är den som kommer från kunderna.
Vi har under åren samlat ihop en massa recensioner från kunder som använder våra produkter. Nedan kan ni läsa en del av dem.
Ytterligare recensioner finns under varje produkt.

Recensioner

Namn: Diana
Datum: 2019-09-23
TiKei
Bästa foundation som jag har haft och då har jag testat mycket! Ser helt naturligt ut med fin lyster och man kan få helt täckande resultat om man vill det. Kommer aldrig byta foundation, så jag hoppas innerligt att den aldrig kommer att sluta produceras.
Namn: Jimena
Datum: 2019-08-08
TiKei
Jag är så glad över att ha hittat Tikei för många år sedan. Kommer aldrig sluta använda det här sminket. Veganskt och bra och så naturligt vacker man blir. Får många frågor på vad det är för smink jag använder. Då jag är barnyogalärare och yogar mycket själv så håller sminket väldigt bra och jag märker knappt att jag har det på mig. Snabb leverans, fantastiska kabuki borstar, vackra ögonskuggor, bäst bäst bäst! Tack för att ni gör så bra smink! Namaste ????
Namn: Emma
Datum: 2019-07-16
TiKei
Fantastiskt bra rouge! Håller hela dagen, många nyanser att välja mellan för mig som har lite mörkare färger. Beställde även kabukiborste från er som fungerar utmärkt, mjuk mot huden.
Super att man kan beställa små prover innan man bestämmer sig, varför har inte fler hade det alternativet?
Snabba leveranser och bra priser. Kommer fortsätta beställa från er.
Namn: Amanda
Datum: 2019-01-31
TiKei
Otroligt kär i läppstiftet i rosa nyans dom har! Har bara använt mineralsminket förut men tänkte testa läppstiftet också. Kan inte sluta använda det. Enda nackdelen är att den highlightar torrheter. Men desto större anledning att vårda läpparna bättre så... älskar den.
Namn: Olivia
Datum: 2018-11-19
TiKei
Väldigt snabb leverans till England! Jag beställde först prover och fick dessa på tredje arbetsdagen. Fick sedan de riktiga produkterna redan på andra arbetsdagen trots att det står att frakt utomlands kan ta betydligt längre tid. Hittills är jag väldigt nöjd med min nya concealer och foundation. Tack vare att ni erbjuder prover och att det finns guider här på hemsidan gick det snabbt att hitta rätt nyans. Grymma produkter, bra priser och snabb frakt. Allt man vill ha helt enkelt. Tack!

Skriv en recension


Bloggrecensioner

Här hittar du recensioner som våra kunder har lagt ut på sina bloggar.
Har du skrivit om våra produkter och vill få ditt inlägg länkat här?
Fyll i direktlänken till inlägget nedan så lägger vi in den!

2017-06-05 30 years of awesomeness: Recension av TiKei
2017-03-31 Trisiaa recenserar TiKei
2017-02-15 Mineralfoundation vs Flytande foundation
2017-02-06 Hannas sminkning med TiKei
2017-01-06 MinOsynligaSkugga recenserar TiKei
2016-10-16 Bästa mineralpudret!
2016-10-16 Vanjas recension av TiKei foundation
2016-02-21 Mattis: Täck dina finnar & dina Imperfections med Tikei
2015-06-03 Matilda: Första intrycket - tikei foundation
2015-05-27 Emmas recension av TiKei
2015-05-20 Joamfolis recension av TiKei
2015-04-11 YOUTUBE: Bas med TiKei
2015-04-10 Från röd känslig hy till normal hy med mineralsmink
2015-02-03 YOUTUBE - First Impression - Maja
2015-01-30 YOUTUBE - Hur fungerar det? - Amanda
2014-11-25 Natalies review av TiKei
2014-10-08 YOUTUBE: Helens foundationguide
2013-10-08 Matildas perfekta bas med TiKei minerals
2012-01-11 Beautify Diz recenserar TiKei
2011-07-18 Lulillan testar TiKei Mineralfoundation
Connect with us