Fri frakt inom Sverige
  Snabba leveranser
  0706-280706 (07.30-15.30)
  kundtjanst@tikei.se
TIKÉI Mineral Cosmetics
Hem Support Recensioner

TIKÉI Recensioner - Så här säger våra kunder!


TIKÉI mineralsmink

Vi tycker att den bästa beskrivningen av TIKÉI är den som kommer från kunderna.
Vi har under åren samlat ihop en massa recensioner från kunder som använder våra produkter. Nedan kan ni läsa en del av dem.
Ytterligare recensioner finns under varje produkt.


RecensionerNamn: Ninah
2021-11-13
Betyg:
Jag har använt era produkter sedan 2017. De produkter jag tyckt mest om är er Foundation, Finishing Veil Glow och era colour colour corrector concealers. Jag har mest använt er foundation under sommarhalvåret då det är den enda som fungerat för mig i värmen.
Riktigt bra mineralprodukter!

Namn: Carina
2021-11-13
Betyg:
Jag har använt er vanliga foundation i många år och har precis köpt er Foundation Jojoba. Jag gillar den verkligen! Framförallt är den krämigare än originalet vilket gör att huden känns mjuk och lite återfuktad. Dessutom tycker jag den täcker väldigt bra och går snabbt att bygga upp. Den har snabbt blivit en ny favorit hos mig!

Namn: Mikaela M
2021-11-10
Betyg:
Har alltid haft problem att hitta en bra foundation men upptäckte för några år sedan er. Nu har jag testat er jojoba Foundation och är supernöjd. Jag har lätt torr hud och den här trollar bort all torrhet. Färgen smälter lätt in i huden, den täcker bra utan att bli kakigt och sitter hela dagen. Helt sjukt att det fortfarande är så billigt, men jag klagar verkligen inte. Har testat massor av andra dyrare märken och ingen kommer i närheten av Tikei. Allt annat jag har provat har blivit kakigt, torrt och huden har stramat. Med er nya foundation behöver jag inte ens ha någon ansiktskräm under. Ni som inte har provat måste göra det, ni kan tacka mig sen. Köp hem några tester och ni kommer inte ångra er. Jag rekommenderar er egentligen för min egen skull och inte av vänlighet. Har ingen aning om hur känt Tikei är och hur det går för företaget. Ju mer som köper säkrar min tillgång till det enda märket som levt upp till mer än mina förväntningar på och mitt behov av mineralsmink.

Namn: Margaretha
2021-11-05
Betyg:
Jag har använt mineral veil glow i många år och tycker den ger det där lilla extra till make up:en. Efter det började jag med prover för både foundation och ögonskugga. Tog några år då jag ville göra slut på det jag hade. Men nu så…är så nöjd, många fina färger så det är svårt att välja och färgpigmenten är outstanding jämfört med ett annat mineralmärke jag testat. Har även hittat min foundationfärg och det blir så naturligt det ser inte ut som en kaka i ansiktet. Jag kan verkligen rekommendera Tikeis mineral makeup.

Namn: Linnea
2021-10-30
Betyg:
Använt er foundation i flera år nu och är supernöjd! Aldrig velat byta till något annat. Perfekt med så många nyanser och enkelt att bygga på till den täckning man vill ha. Använder er egen borste till också, superbra den också.


Skriv en recension

Betyg*  Connect with us