Fri frakt inom Sverige
  Snabba leveranser
  0706-280706 (07.30-15.30)
  kundtjanst@tikei.se
TIKÉI Mineral Cosmetics
Hem Support Recensioner

TIKÉI Recensioner - Så här säger våra kunder!


TIKÉI mineralsmink

Vi tycker att den bästa beskrivningen av TIKÉI är den som kommer från kunderna.
Vi har under åren samlat ihop en massa recensioner från kunder som använder våra produkter. Nedan kan ni läsa en del av dem.
Ytterligare recensioner finns under varje produkt.


RecensionerNamn: Johanna
2023-09-16
Betyg:
Så glad jag hittade detta märket! Otroligt bra puder, borstar och läpp produkter. Bra grejer till bra pris!

Namn: Tanja
2023-08-31
Betyg:
Jag har köpt x antal prover för att hitta rätt färg. Älskar att man kan göra det för att hitta sin favorit ????
Man kan också blanda för att få till det om man har den hudtonen jag har.
För mig som har fina linjer så har det varit svårt med puderprodukter som jag ju älskar, och flytande make-up produkter som man då rekommenderar, det sitter ju inte. Er jojoba-serie kom som en revolution för mig och jag älskar det jag testat hittills.
Och vilken pigmentering era övriga produkter har! Har köpt burkar där favoriterna ska fyllas i. Känner på mig att det blir många burkar framöver

Namn: Ami
2023-06-04
Betyg:
Har använt Tikeis produkter i flera år nu och är helnöjd. Fungerar utmärkt på min känsliga hy, det ser naturligt ut, det känns väldigt lätt på huden och det är prisvärt. Sminket sjunker ner fint i huden och håller hela dagen. Jag använder främst deras foundation, concealer, rouge, bronzer och läppcerat. Ett tips är att beställa en massa prover så att du kan hitta dina favoriter. Min absoluta favoritprodukt av Tikei är rouge gaze!

Namn: Annsofie
2023-05-12
Betyg:
Bra att man kan köpa prover från Tikei, annars hade jag nog inte beställt. Köpte sedan foundation med jojoba och blev smått chockad över hur bra den är. Jag har torr hy, blir lätt rödflammig i ansiktet, har fräknar och några fina linjer. Foundationen täcker rödflammigheten men låter ändå fräknarna synas igenom så det ser väldigt naturligt ut. Många andra foundations tycker jag lägger sej i fina linjer så de syns än mer, men inte den här. Jag köpte även ett rouge som ser naturligt och fint ut så jag är väldigt nöjd!

Namn: Emma
2023-04-13
Betyg:
Har använt tikei i över 6 år, även fast jag testat andra produkter under en viss tid har jag alltid kommit tillbaka. Är så oehört tacksam över dessa produkter som har sån fantastisk kvalite som även gäller för innehållet. Det visar sig i huden att det är snälla produkter som inte ger klåda, eksem eller tillför med massa hormoner!! Älskar det!


Skriv en recension

Betyg*  Connect with us