TiKei Recensioner | TIKÉI
  Fri frakt inom Sverige
  Snabba leveranser
  0706-280706 (07.30-15.30)
  kundtjanst@tikei.se
TIKÉI Mineral Cosmetics
Hem Support Recensioner

TIKÉI Recensioner - Så här säger våra kunder!


TIKÉI mineralsmink

Vi tycker att den bästa beskrivningen av TIKÉI är den som kommer från kunderna.
Vi har under åren samlat ihop en massa recensioner från kunder som använder våra produkter. Nedan kan ni läsa en del av dem.
Ytterligare recensioner finns under varje produkt.


RecensionerNamn: Therése
2022-04-12
Betyg:
Tyvärr väldigt lite pigment i de ögonskuggor jag testat. Innocent, Toffee och Princess blir bara ett ljust skimmer på mig. I övrigt snabb frakt och bra priser.

Namn: Ylva
2022-03-18
Betyg:
Bästa mineralsminket jag någonsin har provat! Det enda negativa är att jag inte upptäckte Tikei tidigare!! Superbra att man kan beställa prover av deras gedigna ”färgpalett”…..finns garanterat något som passar just din/min hudton. Deras foundation smälter in som en andra hud och är lätt att dosera, oavsett om man (som jag) vill ha ett mindre täckande resultat eller föredrar att bygga på med flera tunna lager för mera täckning.
TUSEN TACK för att ni finns TIKEI!!!??
Ps. Glömde nämna den ”räsersnabba” leveransen, låga priserna och trevliga bemötandet i kundtjänst!

Namn: Ida
2022-03-18
Betyg:
Har använt er foundation i flera år och kommer aldrig att byra. Den passar min känsliga hy alldeles perfekt, täcker bra och ger ett naturligt resultat. Är även väldigt nöjd med era concealers och har nu provat ögonbrynsskuggan. Håller samma goda kvalitet som alla era produkter. Supernöjd och tacksam för att äntligen ha hittat produkter som passar min torra och atopiska hud.

Namn: Linda
2022-01-16
Betyg:
Beställde ett kit med 2 foundation samt en bronser och en concealer. Beställde foundation jojoba och är mycket nöjd med resultatet. Bronzern är också jättefin och jag är nöjd. Gällande concealer Mint så får jag dock säga att den tyvärr inte motsvarade mina förväntningar, täcker inte alls särskilt bra. Så fortsätter använda min vanliga concealer.

Namn: Danijela
2021-12-10
Betyg:
Använder endast Tikei. Finns inget bättre på marknaden. Har aldrig gillat smink eller tyckte att det är roligt då jag hade alltid svårt att få det naturligt, tills jag började med era produkter. Har alla borstar och använder läppglans dagligen. Äntligen har jag hittat rätt färg för min hy och rekommenderar allt till alla. Foundation Jojoba är outstandig, smälter bra och håller hela dagen lång. Jätte bra med Instagram videos, innan applicerade jag för mycket till jag såg video hur lite det räcker egentligen. Längtar nu tills jag får leverans med läppstift så jag får den testad med.


Skriv en recension

Betyg*  Connect with us