Fri frakt inom Sverige
 Snabba leveranser
 0706-280706 (07.30-15.30)
 kundtjanst@tikei.se
TiKei Mineral Cosmetics
JUST NU: Fodral till Kabuki Fodral till Kabuki 59 kr

TiKei Recensioner - Så här säger våra kunder!

Tikei mineralsmink

Vi tycker att den bästa beskrivningen av TiKei är den som kommer från kunderna.
Vi har under åren samlat ihop en massa recensioner från kunder som använder våra produkter. Nedan kan ni läsa en del av dem.
Ytterligare recensioner finns under varje produkt.

Recensioner

Namn: Emma
Datum: 2019-07-16
TiKei
Fantastiskt bra rouge! Håller hela dagen, många nyanser att välja mellan för mig som har lite mörkare färger. Beställde även kabukiborste från er som fungerar utmärkt, mjuk mot huden.
Super att man kan beställa små prover innan man bestämmer sig, varför har inte fler hade det alternativet?
Snabba leveranser och bra priser. Kommer fortsätta beställa från er.
Namn: Amanda
Datum: 2019-01-31
TiKei
Otroligt kär i läppstiftet i rosa nyans dom har! Har bara använt mineralsminket förut men tänkte testa läppstiftet också. Kan inte sluta använda det. Enda nackdelen är att den highlightar torrheter. Men desto större anledning att vårda läpparna bättre så... älskar den.
Namn: Olivia
Datum: 2018-11-19
TiKei
Väldigt snabb leverans till England! Jag beställde först prover och fick dessa på tredje arbetsdagen. Fick sedan de riktiga produkterna redan på andra arbetsdagen trots att det står att frakt utomlands kan ta betydligt längre tid. Hittills är jag väldigt nöjd med min nya concealer och foundation. Tack vare att ni erbjuder prover och att det finns guider här på hemsidan gick det snabbt att hitta rätt nyans. Grymma produkter, bra priser och snabb frakt. Allt man vill ha helt enkelt. Tack!
Namn: Lisa
Datum: 2018-11-15
TiKei
Åter igen imponerad av detta företag!! Supersnabb leverans, prisvärda produkter och naturligt och bra smink som ger ett LIKA bra resultat som märkessmink! Har använt Tikei sedan 2014 och har ingen anledning att sluta! Heja dem!
Namn: Sara
Datum: 2018-11-02
TiKei
Jag tycker produkterna är fantastiska! Och borstarna är supersköna mot huden och går fint att tvätta.
Jag ska köpa en platt borste för att undvika att det dammar, sen blir jag nog helt nöjd. Det märks att huden mår bättre och mineral primer är snällare mot huden än andra primers som jag testat. Det var också kanon att köpa prover för att prova ut vilken nyans som passar mig bäst.

Skriv en recension


Bloggrecensioner

Här hittar du recensioner som våra kunder har lagt ut på sina bloggar.
Har du skrivit om våra produkter och vill få ditt inlägg länkat här?
Fyll i direktlänken till inlägget nedan så lägger vi in den!

2017-06-05 30 years of awesomeness: Recension av TiKei
2017-03-31 Trisiaa recenserar TiKei
2017-02-15 Mineralfoundation vs Flytande foundation
2017-02-06 Hannas sminkning med TiKei
2017-01-06 MinOsynligaSkugga recenserar TiKei
2016-10-16 Bästa mineralpudret!
2016-10-16 Vanjas recension av TiKei foundation
2016-02-21 Mattis: Täck dina finnar & dina Imperfections med Tikei
2015-06-03 Matilda: Första intrycket - tikei foundation
2015-05-27 Emmas recension av TiKei
2015-05-20 Joamfolis recension av TiKei
2015-04-11 YOUTUBE: Bas med TiKei
2015-04-10 Från röd känslig hy till normal hy med mineralsmink
2015-02-03 YOUTUBE - First Impression - Maja
2015-01-30 YOUTUBE - Hur fungerar det? - Amanda
2014-11-25 Natalies review av TiKei
2014-10-08 YOUTUBE: Helens foundationguide
2013-10-08 Matildas perfekta bas med TiKei minerals
2012-01-11 Beautify Diz recenserar TiKei
2011-07-18 Lulillan testar TiKei Mineralfoundation
Connect with us