TiKei Recensioner | TiKei.se
 Fri frakt inom Sverige
 Snabba leveranser
 0706-280706 (07.30-15.30)
 kundtjanst@tikei.se
TiKei Mineral Cosmetics
JUST NU: Borste Angled Liner Borste Angled Liner 69 kr

TiKei Recensioner - Så här säger våra kunder!

Tikei mineralsmink

Vi tycker att den bästa beskrivningen av TiKei är den som kommer från kunderna.
Vi har under åren samlat ihop en massa recensioner från kunder som använder våra produkter. Nedan kan ni läsa en del av dem.
Ytterligare recensioner finns under varje produkt.

Recensioner

Namn: Pegz
Datum: 2017-10-10
TiKei
Sluta aldrig med ert smink Tikei! Jag älskar varenda produkt jag har köpt, ni har bra priser och leveransen är superb.
Namn: Anette
Datum: 2017-07-12
TiKei
Tack Tikei. Har under 1 års tid haft stora problem med allergi i ansiktet. Provat rouge puder och läppstift från flera olika märken. Fått fruktansvärd klåda i ansiktet. Främst runt läpparna och ögonlocken. Tack vare era prover kunde jag testa utan att betala en förmögenhet. Bara det är ett plus. Att jag av någon anledning dessutom inte får klåda av er kosmetika är fantastiskt. Rekommenderar varmt företaget och så klart produkterna. Snabb leverans och bra priser. Bara gott att säga. Lycka till.
Namn: Malin
Datum: 2017-06-03
TiKei
Förutom att Tikei har jättebra och billigt mineralsmink har de också jättebra service. De svarar snabbt på mail och ersätter eller lagar skadade produkter utan kostnad. De ersatte min gamla borste som gick sönder efter några månader med en helt ny och processen gick jättefort och enkelt. Jag älskar alla borstar jag har från Tikei, dom är mjuka och sköna mot huden och håller för att tvättas en gång i veckan.
Tikeis stora utbud av foundationnyanser är också det bästa om man är riktigt blek som jag. Jag har testat foundation, concealer, ögonskuggor, rouge, bronzer, primer, läppstift och jag älskar alla produkter. Jag använder deras foundation+ögonskuggor i princip varje dag jag sminkar mig. (Nej jag har inget negativt att säga!)
Namn: Alexandra
Datum: 2017-05-31
TiKei
Jag började använda Tikei för ungefär två år sedan, eftersom jag inte kunde hitta någon foundation som var tillräckligt ljus för min hy och jag är sååå glad att jag började! Har testat så många flytande foundations men alla har varit för orangea/gula i tonen för mig, samtidigt som de känts väldigt tunga på hyn. Er foundation kan jag verkligen inte hitta något som helst fel med! Den är billig, dryg, lätt på huden, täckande och i rätt färg! Använder C1 varje dag, tillsammans med concealern i mint och er mineral primer. Sedan slänger jag på lite läppstift (det brukar bli Boston, alltså den är så sjukt fin) och mascara and that's it! Lätt bästa sminket jag har testat! 10/10
Namn: Charlotte
Datum: 2017-05-15
TiKei
Så himla nöjd, supersnabb leverans! Toppen att man kan beställa billiga småprover så att man hittar rätt nyans =)

Skriv en recension


Bloggrecensioner

Här hittar du recensioner som våra kunder har lagt ut på sina bloggar.
Har du skrivit om våra produkter och vill få ditt inlägg länkat här?
Fyll i direktlänken till inlägget nedan så lägger vi in den!

2017-06-05 30 years of awesomeness: Recension av TiKei
2017-03-31 Trisiaa recenserar TiKei
2017-02-15 Mineralfoundation vs Flytande foundation
2017-02-06 Hannas sminkning med TiKei
2017-01-06 MinOsynligaSkugga recenserar TiKei
2016-10-16 Bästa mineralpudret!
2016-10-16 Vanjas recension av TiKei foundation
2016-02-21 Mattis: Täck dina finnar & dina Imperfections med Tikei
2015-06-03 Matilda: Första intrycket - tikei foundation
2015-05-27 Emmas recension av TiKei
2015-05-20 Joamfolis recension av TiKei
2015-04-11 YOUTUBE: Bas med TiKei
2015-04-10 Från röd känslig hy till normal hy med mineralsmink
2015-02-03 YOUTUBE - First Impression - Maja
2015-01-30 YOUTUBE - Hur fungerar det? - Amanda
2014-11-25 Natalies review av TiKei
2014-10-08 YOUTUBE: Helens foundationguide
2013-10-08 Matildas perfekta bas med TiKei minerals
2012-01-11 Beautify Diz recenserar TiKei
2011-07-18 Lulillan testar TiKei Mineralfoundation