FRI FRAKT INOM SVERIGE
 SNABBA LEVERANSER
 0706-280706 (07.30-15.30)
 kundtjanst@tikei.se
TIKÉI Mineral Cosmetics

TIKÉI Recensioner - Så här säger våra kunder!


TIKÉI mineralsmink

Vi tycker att den bästa beskrivningen av TIKÉI är den som kommer från kunderna.
Vi har under åren samlat ihop en massa recensioner från kunder som använder våra produkter. Nedan kan ni läsa en del av dem.
Ytterligare recensioner finns under varje produkt.


Recensioner

Namn: Miriam
Datum: 2021-01-20
Helt sjukt! Köpte Tikeis ögonskugga i Mocca år 2011, har använt den i princip varje dag i (på riktigt) 10 år. Den tog slut häromdagen och som tur var hade jag en till på lager. Fantastisk hållbarhet, otroligt dryg! Ger för övrigt en jättefin färg som är lätt att jobba med. WOW säger jag bara!
Namn: Kim
Datum: 2021-01-06
Har använt Tikei sedan 2016 och älskar det! Bästa foundation jag provat, täcker bra, sitter bra och min hy har blivit bättre av att använda den. Dessutom är priset så bra, en burk håller länge! Borstarna är superbra och ögonskuggor och rouge/bronzers är dryga och väl pigmenterade. Kommer aldrig byta till något annat märke! Tack för att ni gör så bra smink! :)
Namn: Hanna
Datum: 2021-01-02
Mycket bra foundation! Cencealern är i ljus färg har jag också använt och tycker den är bra. Men foundation är min favorit. Använt i två år neutral 2 foundation , har väl ljus problemhy med period-akne med varma inslag. Huden får andas samtidigt som de täckts. Brukar använda setting spray också så sitter de hela dagen.
Namn: Annica Wedin
Datum: 2020-12-31
Har använt mig av Tikeis produkter i flera år nu och är super nöjd. Innan provade jag på flera märken för att kunna täcka min Rosacea hud på ett bra och skonsamt sätt utan att förvärra hyn men inte lyckats. Med Tikei är huden lugn och täcker bra och jag kommer inte att byta märke något mera.
Namn: Nina
Datum: 2020-12-29
Jag gillar verkligen Tikeis produkter!

Det viktigaste för mig är att det ska gå snabbt att sminka sig, jag är tvåbarnsmamma och har sällan tid att stå framför spegeln i tio minuter på morgonen när barnen ska iväg till förskolan och jag ska till jobbet. Det går snabbt och ger ett bra resultat med Tikeis produkter.

Sminket känns lätt på huden och det är bra att det finns så många nyanser av foundation så jag kan hitta eller blanda till en som passar min hudton. Alltid supernöjd!

Skriv en recension



Bloggrecensioner

Här hittar du recensioner som våra kunder har lagt ut på sina bloggar.
Har du skrivit om våra produkter och vill få ditt inlägg länkat här?
Fyll i direktlänken till inlägget nedan så lägger vi in den!

2017-06-05 30 years of awesomeness: Recension av TIKÉI
2017-03-31 Trisiaa recenserar TIKÉI
2017-02-15 Mineralfoundation vs Flytande foundation
2017-02-06 Hannas sminkning med TIKÉI
2017-01-06 MinOsynligaSkugga recenserar TIKÉI
2016-02-21 Mattis: Täck dina finnar & dina Imperfections med Tikei
2015-06-03 Matilda: Första intrycket - tikei foundation
2015-05-20 Joamfolis recension av TIKÉI
2015-04-11 YOUTUBE: Bas med TIKÉI
2015-04-10 Från röd känslig hy till normal hy med mineralsmink
2015-02-03 YOUTUBE - First Impression - Maja
2015-01-30 YOUTUBE - Hur fungerar det? - Amanda
2014-11-25 Natalies review av TIKÉI
2014-10-08 YOUTUBE: Helens foundationguide
2013-10-08 Matildas perfekta bas med TIKÉI minerals
2012-01-11 Beautify Diz recenserar TIKÉI
2011-07-18 Lulillan testar TIKÉI Mineralfoundation

Connect with us