Fri frakt inom Sverige
 Snabba leveranser
 0706-280706 (07.30-15.30)
 kundtjanst@tikei.se
TiKei Mineral Cosmetics
JUST NU: Ögonskugga Gossip Ögonskugga Gossip 59 kr

TiKei Recensioner - Så här säger våra kunder!

Tikei mineralsmink

Vi tycker att den bästa beskrivningen av TiKei är den som kommer från kunderna.
Vi har under åren samlat ihop en massa recensioner från kunder som använder våra produkter. Nedan kan ni läsa en del av dem.
Ytterligare recensioner finns under varje produkt.

Recensioner

Namn: Linda
Datum: 2017-11-07
TiKei
Har ofta haft problem med smink som täpper igen porerna eller irriterar huden! Fick nys om tikei via en tjejkompis och har använt alla deras produkter sedan dess! Älskar att dom är så lätta på huden och inte täpper igen porerna eller irriterar. Har även gjort allergitester med produkterna som inte visade något. Supernöjd och rekommenderar dom verkligen!
Namn: Emelie
Datum: 2017-10-27
TiKei
Jag är så nöjd med Tikei. Har använt mig av deras produkter i över fem år och kan rekommendera det till alla som vill prova på mineral smink. Snabb leverans och bra service!
Namn: Pegz
Datum: 2017-10-10
TiKei
Sluta aldrig med ert smink Tikei! Jag älskar varenda produkt jag har köpt, ni har bra priser och leveransen är superb.
Namn: Anette
Datum: 2017-07-12
TiKei
Tack Tikei. Har under 1 års tid haft stora problem med allergi i ansiktet. Provat rouge puder och läppstift från flera olika märken. Fått fruktansvärd klåda i ansiktet. Främst runt läpparna och ögonlocken. Tack vare era prover kunde jag testa utan att betala en förmögenhet. Bara det är ett plus. Att jag av någon anledning dessutom inte får klåda av er kosmetika är fantastiskt. Rekommenderar varmt företaget och så klart produkterna. Snabb leverans och bra priser. Bara gott att säga. Lycka till.
Namn: Malin
Datum: 2017-06-03
TiKei
Förutom att Tikei har jättebra och billigt mineralsmink har de också jättebra service. De svarar snabbt på mail och ersätter eller lagar skadade produkter utan kostnad. De ersatte min gamla borste som gick sönder efter några månader med en helt ny och processen gick jättefort och enkelt. Jag älskar alla borstar jag har från Tikei, dom är mjuka och sköna mot huden och håller för att tvättas en gång i veckan.
Tikeis stora utbud av foundationnyanser är också det bästa om man är riktigt blek som jag. Jag har testat foundation, concealer, ögonskuggor, rouge, bronzer, primer, läppstift och jag älskar alla produkter. Jag använder deras foundation+ögonskuggor i princip varje dag jag sminkar mig. (Nej jag har inget negativt att säga!)

Skriv en recension


Bloggrecensioner

Här hittar du recensioner som våra kunder har lagt ut på sina bloggar.
Har du skrivit om våra produkter och vill få ditt inlägg länkat här?
Fyll i direktlänken till inlägget nedan så lägger vi in den!

2017-06-05 30 years of awesomeness: Recension av TiKei
2017-03-31 Trisiaa recenserar TiKei
2017-02-15 Mineralfoundation vs Flytande foundation
2017-02-06 Hannas sminkning med TiKei
2017-01-06 MinOsynligaSkugga recenserar TiKei
2016-10-16 Bästa mineralpudret!
2016-10-16 Vanjas recension av TiKei foundation
2016-02-21 Mattis: Täck dina finnar & dina Imperfections med Tikei
2015-06-03 Matilda: Första intrycket - tikei foundation
2015-05-27 Emmas recension av TiKei
2015-05-20 Joamfolis recension av TiKei
2015-04-11 YOUTUBE: Bas med TiKei
2015-04-10 Från röd känslig hy till normal hy med mineralsmink
2015-02-03 YOUTUBE - First Impression - Maja
2015-01-30 YOUTUBE - Hur fungerar det? - Amanda
2014-11-25 Natalies review av TiKei
2014-10-08 YOUTUBE: Helens foundationguide
2013-10-08 Matildas perfekta bas med TiKei minerals
2012-01-11 Beautify Diz recenserar TiKei
2011-07-18 Lulillan testar TiKei Mineralfoundation
Connect with us