FRI FRAKT INOM SVERIGE
 SNABBA LEVERANSER
 0706-280706 (07.30-15.30)
 kundtjanst@tikei.se
TIKÉI Mineral Cosmetics

TIKÉI Recensioner - Så här säger våra kunder!


TIKÉI mineralsmink

Vi tycker att den bästa beskrivningen av TIKÉI är den som kommer från kunderna.
Vi har under åren samlat ihop en massa recensioner från kunder som använder våra produkter. Nedan kan ni läsa en del av dem.
Ytterligare recensioner finns under varje produkt.


Recensioner

Namn: Katja Engström
Datum: 2019-12-13
TIKÉI
Vill bara tacka er för att ni är så bra! Har varit kund i flertal år nu. Förpackningarna är idag jättesmarta och alltid välfyllda. Inget fusk med halvtomma burkar som annars är så vanligt. Emballaget vid leverans är miljömedvetet. Snabba leveranser. Produkterna är bra i alla steg. Miljöbra, djurvänliga, människovänliga och av hög kvalitet. Priserna är humana och rättvisa. Stort utbud att välja på. NI ÄR BÄST! Tack igen och God jul och gott nytt år på er.??
Namn: Diana
Datum: 2019-09-23
TIKÉI
Bästa foundation som jag har haft och då har jag testat mycket! Ser helt naturligt ut med fin lyster och man kan få helt täckande resultat om man vill det. Kommer aldrig byta foundation, så jag hoppas innerligt att den aldrig kommer att sluta produceras.
Namn: Jimena
Datum: 2019-08-08
TIKÉI
Jag är så glad över att ha hittat Tikei för många år sedan. Kommer aldrig sluta använda det här sminket. Veganskt och bra och så naturligt vacker man blir. Får många frågor på vad det är för smink jag använder. Då jag är barnyogalärare och yogar mycket själv så håller sminket väldigt bra och jag märker knappt att jag har det på mig. Snabb leverans, fantastiska kabuki borstar, vackra ögonskuggor, bäst bäst bäst! Tack för att ni gör så bra smink! Namaste ????
Namn: Emma
Datum: 2019-07-16
TIKÉI
Fantastiskt bra rouge! Håller hela dagen, många nyanser att välja mellan för mig som har lite mörkare färger. Beställde även kabukiborste från er som fungerar utmärkt, mjuk mot huden.
Super att man kan beställa små prover innan man bestämmer sig, varför har inte fler hade det alternativet?
Snabba leveranser och bra priser. Kommer fortsätta beställa från er.
Namn: Amanda
Datum: 2019-01-31
TIKÉI
Otroligt kär i läppstiftet i rosa nyans dom har! Har bara använt mineralsminket förut men tänkte testa läppstiftet också. Kan inte sluta använda det. Enda nackdelen är att den highlightar torrheter. Men desto större anledning att vårda läpparna bättre så... älskar den.

Skriv en recension



Bloggrecensioner

Här hittar du recensioner som våra kunder har lagt ut på sina bloggar.
Har du skrivit om våra produkter och vill få ditt inlägg länkat här?
Fyll i direktlänken till inlägget nedan så lägger vi in den!

2017-06-05 30 years of awesomeness: Recension av TIKÉI
2017-03-31 Trisiaa recenserar TIKÉI
2017-02-15 Mineralfoundation vs Flytande foundation
2017-02-06 Hannas sminkning med TIKÉI
2017-01-06 MinOsynligaSkugga recenserar TIKÉI
2016-02-21 Mattis: Täck dina finnar & dina Imperfections med Tikei
2015-06-03 Matilda: Första intrycket - tikei foundation
2015-05-20 Joamfolis recension av TIKÉI
2015-04-11 YOUTUBE: Bas med TIKÉI
2015-04-10 Från röd känslig hy till normal hy med mineralsmink
2015-02-03 YOUTUBE - First Impression - Maja
2015-01-30 YOUTUBE - Hur fungerar det? - Amanda
2014-11-25 Natalies review av TIKÉI
2014-10-08 YOUTUBE: Helens foundationguide
2013-10-08 Matildas perfekta bas med TIKÉI minerals
2012-01-11 Beautify Diz recenserar TIKÉI
2011-07-18 Lulillan testar TIKÉI Mineralfoundation

Connect with us