FRI FRAKT INOM SVERIGE
 SNABBA LEVERANSER
 0706-280706 (07.30-15.30)
 kundtjanst@tikei.se
TIKÉI Mineral Cosmetics

TIKÉI Recensioner - Så här säger våra kunder!


TIKÉI mineralsmink

Vi tycker att den bästa beskrivningen av TIKÉI är den som kommer från kunderna.
Vi har under åren samlat ihop en massa recensioner från kunder som använder våra produkter. Nedan kan ni läsa en del av dem.
Ytterligare recensioner finns under varje produkt.


Recensioner

Namn: Cecilia
Datum: 2020-04-19
TIKÉI
Jag har använt Tikeis mineralfoundation i fyra år nu, och trots att jag ibland kommer in på villospår och vill prova andra flytande foundations så återkommer jag alltid inom kort till Tikei. Bästa täckningen, fungerar både för naturlig look och för fest, bästa basen för min torra hy samt den mest generösa färgskalan med typ hur många toner som helst! Har fått över i stort sett alla mina vänner på Tikei samt även en hel del kunder. 10/10 stjärnor.
Namn: Melisa
Datum: 2020-03-27
TIKÉI
Det bästa sminket jag använt. Jag har superkänslig hy och får utslag av all smink jag provat men inte det här. Jag var på väg att ge upp och sluta sminka mig helt och hållet. Tack tack tack. Kommer aldrig köpa något annat smink, någonsin igen!
Namn: Maria
Datum: 2020-02-02
TIKÉI
Ääälskar Tikei! Fantastisk foundation, rouge, concealer och borstar. Tip top! Eftersom jag har barn är det dessutom sååå skönt att veta att sminket är giftfritt så en slipper oroa sig för att skada den känsliga barnhuden när en gosar!
Namn: Agneta
Datum: 2019-12-31
TIKÉI
Har torr, högkänslig hud som knappt tål någonting och till slut gav jag upp att sminka mig alls.. Men nu har jag äntligen hittat TiKei och jag kommer aldrig att byta till något annat. Underbara produkter rakt igenom och tack vare så bra system med provbeställning så är det lätt att hitta rätt färger, vilket gör att man undviker felköp. Vill tipsa om, om du som jag har väldigt yttorr hud, att smörja in dig på kvällen med en lite rikare kräm som får suga in, så blir sminket morgonen därpå mycket lättare att få jämn och fin även på torra partier. Kabukiborsten är den bästa jag provat så den bör du absolut köpa! Trodde jag hade en mjuk sådan sedan innan, men vad fel jag hade..
Namn: Lisa
Datum: 2019-12-26
TIKÉI
ÄLSKAR Tikei och försöker få fler att konvertera till er. Har beställt massor under julkalendern och jag gillar hur ni packar produkterna. En produkt glömdes i en av mina beställningar, jag mailade kundtjänst som fixade problemet direkt samt skickade med ett lip balm som

Skriv en recension



Bloggrecensioner

Här hittar du recensioner som våra kunder har lagt ut på sina bloggar.
Har du skrivit om våra produkter och vill få ditt inlägg länkat här?
Fyll i direktlänken till inlägget nedan så lägger vi in den!

2017-06-05 30 years of awesomeness: Recension av TIKÉI
2017-03-31 Trisiaa recenserar TIKÉI
2017-02-15 Mineralfoundation vs Flytande foundation
2017-02-06 Hannas sminkning med TIKÉI
2017-01-06 MinOsynligaSkugga recenserar TIKÉI
2016-02-21 Mattis: Täck dina finnar & dina Imperfections med Tikei
2015-06-03 Matilda: Första intrycket - tikei foundation
2015-05-20 Joamfolis recension av TIKÉI
2015-04-11 YOUTUBE: Bas med TIKÉI
2015-04-10 Från röd känslig hy till normal hy med mineralsmink
2015-02-03 YOUTUBE - First Impression - Maja
2015-01-30 YOUTUBE - Hur fungerar det? - Amanda
2014-11-25 Natalies review av TIKÉI
2014-10-08 YOUTUBE: Helens foundationguide
2013-10-08 Matildas perfekta bas med TIKÉI minerals
2012-01-11 Beautify Diz recenserar TIKÉI
2011-07-18 Lulillan testar TIKÉI Mineralfoundation

Connect with us