FRI FRAKT INOM SVERIGE
 SNABBA LEVERANSER
 0706-280706 (07.30-15.30)
 kundtjanst@tikei.se
TIKÉI Mineral Cosmetics

TIKÉI Recensioner - Så här säger våra kunder!


TIKÉI mineralsmink

Vi tycker att den bästa beskrivningen av TIKÉI är den som kommer från kunderna.
Vi har under åren samlat ihop en massa recensioner från kunder som använder våra produkter. Nedan kan ni läsa en del av dem.
Ytterligare recensioner finns under varje produkt.


Recensioner

Namn: Therese
Datum: 2020-12-13
Bra foundation, snabb leverans och bra service!
Namn: Anna
Datum: 2020-12-09
Jag har använt produkter från Tikéi i snart 10 år. Underbart resultat varenda gång. När man väl lärt sig att använda produkten räcker den i evigheter. Väldigt dryg! Och det går fort att applicera då det jämnar ut sig självt efter en stunds kontakt med huden.
Det bästa är att huden hela tiden kan andas, det ger en frisk hy trots flitigt användande. Under ansträngning sitter sminket kvar, fläckar inte av sig men är ändå enkel att tvätta bort på kvällen. Pga det stora urvalet av färger och nyanser så finns det något som passar vid varje tillfälle.
Namn: Joanna
Datum: 2020-12-09
Jag är supernöjd med era produkter och snabba leveranser!
Fantastiska produkter !
Rekommenderar starkt!
Namn: Sarah
Datum: 2020-12-08
Har använt foundation från Tikei i flera år, fantastisk produkt som aldrig irriterar min känsliga hy. Känns lätt på huden och ger ett fint, naturligt resultat. Går att bygga upp i flera lager beroende på hur mycket täckning man vill ha. Stort plus också för de nya förpackningarna, ser lyxigt ut!
Namn: Hanna Andersson
Datum: 2020-11-25
Alltså använt dessa produkter i säkert 6 år och de har aldrig svikit mig. De lägger sig så fint på huden och håller bra under dagen!!

Skriv en recension



Bloggrecensioner

Här hittar du recensioner som våra kunder har lagt ut på sina bloggar.
Har du skrivit om våra produkter och vill få ditt inlägg länkat här?
Fyll i direktlänken till inlägget nedan så lägger vi in den!

2017-06-05 30 years of awesomeness: Recension av TIKÉI
2017-03-31 Trisiaa recenserar TIKÉI
2017-02-15 Mineralfoundation vs Flytande foundation
2017-02-06 Hannas sminkning med TIKÉI
2017-01-06 MinOsynligaSkugga recenserar TIKÉI
2016-02-21 Mattis: Täck dina finnar & dina Imperfections med Tikei
2015-06-03 Matilda: Första intrycket - tikei foundation
2015-05-20 Joamfolis recension av TIKÉI
2015-04-11 YOUTUBE: Bas med TIKÉI
2015-04-10 Från röd känslig hy till normal hy med mineralsmink
2015-02-03 YOUTUBE - First Impression - Maja
2015-01-30 YOUTUBE - Hur fungerar det? - Amanda
2014-11-25 Natalies review av TIKÉI
2014-10-08 YOUTUBE: Helens foundationguide
2013-10-08 Matildas perfekta bas med TIKÉI minerals
2012-01-11 Beautify Diz recenserar TIKÉI
2011-07-18 Lulillan testar TIKÉI Mineralfoundation

Connect with us