Fri frakt inom Sverige
 Snabba leveranser
 0706-280706 (07.30-15.30)
 kundtjanst@tikei.se
TiKei Mineral Cosmetics
JUST NU: Ögonskugga Cocoa Ögonskugga Cocoa Snygg som eyeliner! 59 kr

TiKei Recensioner - Så här säger våra kunder!

Tikei mineralsmink

Vi tycker att den bästa beskrivningen av TiKei är den som kommer från kunderna.
Vi har under åren samlat ihop en massa recensioner från kunder som använder våra produkter. Nedan kan ni läsa en del av dem.
Ytterligare recensioner finns under varje produkt.

Recensioner

Namn: Kajsa
Datum: 2018-06-12
TiKei
Vill berömma er för sjukt snabb frakt! Beställde igår och idag hade jag produkterna.
Sedan jag började använda era foundations har jag slutat få stora finnar i ansiktet. Ansiktet blir heller inte sådär spegelblank då man använder vanlig foundation. Har hittat den perfekta nyansen till mitt ansikte som går åt det gula hållet. Tack för att ni finns och att ni har så bra produkter.
Namn: Linda
Datum: 2018-04-26
TiKei
Älskar er foundation! Har haft lite problemhy innan med acne i perioder och sedan jag började använda era produkter är den helt borta! Så himla nöjd och har varit i flera år.
Namn: Åsa Mårtensson
Datum: 2018-04-19
TiKei
Helt fantastiska produkter...
Har använt dem endast några veckor men min rocasea har blivit mycket bättre bara på dessa veckor jämför mot innan när jag användt annan flytande foundation.
Det som är som enormt bra är att jag hittat min perfekta matchning vilket jag aldrig hittat innan.
Tack för bra produkter..
Namn: Amanda
Datum: 2018-04-17
TiKei
Idag fick jag hem mitt testkit och hunnit testa produkterna och gud vad jag älskar dem redan. Så sjukt bra och lätt på huden. Kommer definitivt handla här i fortsättningen.
Namn: Kristina
Datum: 2018-04-15
TiKei
Jag har nu testat olika produkter från Tikei under en längre tid. Jag har fastnat för ögonskuggorna Gossip och Eclipse som jag tycker är bra matta basskuggor för mig med grönmelerade ögon som inte gillar blanka eller glittrande ögonskuggor. Jag använder också rougerna Delight och Cherish. Delight är lite mer gult i, vilket egentligen inte passar mig men blir nog snygg nu när man får lite färg framöver. Som flera andra väntar jag på matta läppstift. De läppstift jag testade, Toronto och Lissabon, kändes bra på mina känsliga läppar, men jag trivs inte med den pärlermorliknande glansen. Jag tycker Tikei har jättebra och prisvärda produkter, och det är trevligt att kunna handla direkt av ett svenska sminkmärke.

Skriv en recension


Bloggrecensioner

Här hittar du recensioner som våra kunder har lagt ut på sina bloggar.
Har du skrivit om våra produkter och vill få ditt inlägg länkat här?
Fyll i direktlänken till inlägget nedan så lägger vi in den!

2017-06-05 30 years of awesomeness: Recension av TiKei
2017-03-31 Trisiaa recenserar TiKei
2017-02-15 Mineralfoundation vs Flytande foundation
2017-02-06 Hannas sminkning med TiKei
2017-01-06 MinOsynligaSkugga recenserar TiKei
2016-10-16 Bästa mineralpudret!
2016-10-16 Vanjas recension av TiKei foundation
2016-02-21 Mattis: Täck dina finnar & dina Imperfections med Tikei
2015-06-03 Matilda: Första intrycket - tikei foundation
2015-05-27 Emmas recension av TiKei
2015-05-20 Joamfolis recension av TiKei
2015-04-11 YOUTUBE: Bas med TiKei
2015-04-10 Från röd känslig hy till normal hy med mineralsmink
2015-02-03 YOUTUBE - First Impression - Maja
2015-01-30 YOUTUBE - Hur fungerar det? - Amanda
2014-11-25 Natalies review av TiKei
2014-10-08 YOUTUBE: Helens foundationguide
2013-10-08 Matildas perfekta bas med TiKei minerals
2012-01-11 Beautify Diz recenserar TiKei
2011-07-18 Lulillan testar TiKei Mineralfoundation
Connect with us