FRI FRAKT INOM SVERIGE
 SNABBA LEVERANSER
 0706-280706 (07.30-15.30)
 kundtjanst@tikei.se
TIKÉI Mineral Cosmetics

TIKÉI Recensioner - Så här säger våra kunder!


TIKÉI mineralsmink

Vi tycker att den bästa beskrivningen av TIKÉI är den som kommer från kunderna.
Vi har under åren samlat ihop en massa recensioner från kunder som använder våra produkter. Nedan kan ni läsa en del av dem.
Ytterligare recensioner finns under varje produkt.


Recensioner

Namn: Nina
Datum: 2020-12-29
Jag gillar verkligen Tikeis produkter!

Det viktigaste för mig är att det ska gå snabbt att sminka sig, jag är tvåbarnsmamma och har sällan tid att stå framför spegeln i tio minuter på morgonen när barnen ska iväg till förskolan och jag ska till jobbet. Det går snabbt och ger ett bra resultat med Tikeis produkter.

Sminket känns lätt på huden och det är bra att det finns så många nyanser av foundation så jag kan hitta eller blanda till en som passar min hudton. Alltid supernöjd!
Namn: Nina
Datum: 2020-12-29
Jag gillar verkligen Tikeis produkter!

Det viktigaste för mig är att det ska gå snabbt att sminka sig, jag är tvåbarnsmamma och har sällan tid att stå framför spegeln i tio minuter på morgonen när barnen ska iväg till förskolan och jag ska till jobbet. Det går snabbt och ger ett bra resultat med Tikeis produkter.

Sminket känns lätt på huden och det är bra att det finns så många nyanser av foundation så jag kan hitta eller blanda till en som passar min hudton. Alltid supernöjd!
Namn: Sofi
Datum: 2020-12-19
Bästa foundation som finns på marknaden, till det priset dessutom!!! Utklassar alla andra, även deras borstar är oslagbara!
Namn: Sunna
Datum: 2020-12-18
Jag älskar verkligen Tikeis produkter!
Använder deras foundation varje dag sedan tre år.
Jag har extremt känslig hy som lugnade ner sig oerhört mycket så fort jag bytte till Tikei. Fått så fin hy mycket tack vare dem.
Deras nyanser för ljus hy är jättebra. Älskar att det går att blanda två så man får exakt rätt färg om man går från vinterblek till solkysst.
Deras ögonskugga har också jättefina mättade färger!
Har bara bra erfarenhet av Tikei och kan ärligt säga att de förbättrat mitt liv.
Namn: Frida
Datum: 2020-12-17
Älskar Tikeis foundation! Har använt den i flera år, och gillar att det är en mineralfoundation utan irriterande och tilltäppande ämnen, då jag haft problem med acne.
Det går att hitta precis rätt färg, och jag tycker att pudret täcker bra och känns lätt på huden.
Ett plus är dessutom snabb leverans och trevlig kundservice :)

Skriv en recension



Bloggrecensioner

Här hittar du recensioner som våra kunder har lagt ut på sina bloggar.
Har du skrivit om våra produkter och vill få ditt inlägg länkat här?
Fyll i direktlänken till inlägget nedan så lägger vi in den!

2017-06-05 30 years of awesomeness: Recension av TIKÉI
2017-03-31 Trisiaa recenserar TIKÉI
2017-02-15 Mineralfoundation vs Flytande foundation
2017-02-06 Hannas sminkning med TIKÉI
2017-01-06 MinOsynligaSkugga recenserar TIKÉI
2016-02-21 Mattis: Täck dina finnar & dina Imperfections med Tikei
2015-06-03 Matilda: Första intrycket - tikei foundation
2015-05-20 Joamfolis recension av TIKÉI
2015-04-11 YOUTUBE: Bas med TIKÉI
2015-04-10 Från röd känslig hy till normal hy med mineralsmink
2015-02-03 YOUTUBE - First Impression - Maja
2015-01-30 YOUTUBE - Hur fungerar det? - Amanda
2014-11-25 Natalies review av TIKÉI
2014-10-08 YOUTUBE: Helens foundationguide
2013-10-08 Matildas perfekta bas med TIKÉI minerals
2012-01-11 Beautify Diz recenserar TIKÉI
2011-07-18 Lulillan testar TIKÉI Mineralfoundation

Connect with us