FRI FRAKT INOM SVERIGE
 SNABBA LEVERANSER
 0706-280706 (07.30-15.30)
 kundtjanst@tikei.se
TIKÉI Mineral Cosmetics

TIKÉI Recensioner - Så här säger våra kunder!


TIKÉI mineralsmink

Vi tycker att den bästa beskrivningen av TIKÉI är den som kommer från kunderna.
Vi har under åren samlat ihop en massa recensioner från kunder som använder våra produkter. Nedan kan ni läsa en del av dem.
Ytterligare recensioner finns under varje produkt.


Recensioner

Namn: Jennie
Datum: 2021-02-14
Tikei är magiskt! Jag har använt Tikei sedan 2013 och det finns inget som funkar lika bra på min hud som deras foundation. Det blir ett väldigt fint och naturligt resultat, men fortfarande täckande och den sitter fint på huden hela dagen.
Min hy är känslig och acnebenägen, men tack vare dessa produkter så har min hud blivit lugnare. Så glad att jag hittade er!
Namn: Jenny
Datum: 2021-02-03
Älskar Tikei. Har haft problemhy senaste åren och det enda sminket som inte gör huden sämre är Tikei (tycker dock att täckningsgraden kan vara något bättre för nu måste man lägga på lite mer lager). Kan aldrig använda något annat smink nu när jag upptäckt dom här. Vänner jag rekommenderat Tikei för har sagt detsamma :)

Jag arbetar med digital analys och jag tror för det första att det här företagen skulle gynnas av en mer professionell hemsida som följer samma layout genom alla flikar. För det andra, att man strukturerar upp källkoden för att genererar bättre matchningar i sökoptimeringen. Jag tror på det här företaget och deras produkter och det vore synd att man missar potentiella kunder pga tekniska aspekter som är relativt enkla att åtgärda. Bara ett tips för framtiden :)
Namn: Emma
Datum: 2021-01-26
Älskar Tikeis produkter! Helt klart de bästa jag använt och kan inte tänka mig att använda något annat märke.
Namn: Agnes Myhrén Sjögren
Datum: 2021-01-26
Ni är helt fantastiska!

Jag la en beställning igår förmiddags och redan idag låg paketet i brevlådan. Man behöver m.a.o. aldrig oroa sig över att något ska ta slut för när det väl gör det är ni SÅ snabba att leverera en ny burk/ påse.

Jag älskar er foundation och det faktum att man kan få en superlätt täckning som ser riktigt naturlig ut och som dessutom går att bättra på inför kvällen (efter en hel dags användning) utan att det ser kakigt eller konstigt ut.

Att man dessutom har möjligheten att köpa en refillpåse istället för att köpa en ny plastburk varje gång är riktigt bra och miljövänligt! Man behöver ju heller aldrig råka köpa fel färg på ögonskugga eller dylikt då man tryggt kan köpa ett prov istället för att köpa en hel burk i fel kulör som bara blir stående.

Det enda som kunde vara bättre är väl provburkarna, som kan vara svåra att öppna utan att spilla. Förstår dock att det är svårt att få till en liten bra burk som inte kostar för mycket.

Sluta aldrig med det ni gör för jag aldrig varit så nöjd med ett kosmetikamärke-/ företag som ni.

Tack! / Vänligen Agnes
Namn: Miriam
Datum: 2021-01-20
Helt sjukt! Köpte Tikeis ögonskugga i Mocca år 2011, har använt den i princip varje dag i (på riktigt) 10 år. Den tog slut häromdagen och som tur var hade jag en till på lager. Fantastisk hållbarhet, otroligt dryg! Ger för övrigt en jättefin färg som är lätt att jobba med. WOW säger jag bara!

Skriv en recension



Bloggrecensioner

Här hittar du recensioner som våra kunder har lagt ut på sina bloggar.
Har du skrivit om våra produkter och vill få ditt inlägg länkat här?
Fyll i direktlänken till inlägget nedan så lägger vi in den!

2017-06-05 30 years of awesomeness: Recension av TIKÉI
2017-03-31 Trisiaa recenserar TIKÉI
2017-02-15 Mineralfoundation vs Flytande foundation
2017-02-06 Hannas sminkning med TIKÉI
2017-01-06 MinOsynligaSkugga recenserar TIKÉI
2016-02-21 Mattis: Täck dina finnar & dina Imperfections med Tikei
2015-06-03 Matilda: Första intrycket - tikei foundation
2015-05-20 Joamfolis recension av TIKÉI
2015-04-11 YOUTUBE: Bas med TIKÉI
2015-04-10 Från röd känslig hy till normal hy med mineralsmink
2015-02-03 YOUTUBE - First Impression - Maja
2015-01-30 YOUTUBE - Hur fungerar det? - Amanda
2014-11-25 Natalies review av TIKÉI
2014-10-08 YOUTUBE: Helens foundationguide
2013-10-08 Matildas perfekta bas med TIKÉI minerals
2012-01-11 Beautify Diz recenserar TIKÉI
2011-07-18 Lulillan testar TIKÉI Mineralfoundation

Connect with us