FRI FRAKT INOM SVERIGE
 SNABBA LEVERANSER
 0706-280706 (07.30-15.30)
 kundtjanst@tikei.se
TIKÉI Mineral Cosmetics

TIKÉI Recensioner - Så här säger våra kunder!


TIKÉI mineralsmink

Vi tycker att den bästa beskrivningen av TIKÉI är den som kommer från kunderna.
Vi har under åren samlat ihop en massa recensioner från kunder som använder våra produkter. Nedan kan ni läsa en del av dem.
Ytterligare recensioner finns under varje produkt.


Recensioner

Namn: Agnes Myhrén Sjögren
Datum: 2021-01-26
Ni är helt fantastiska!

Jag la en beställning igår förmiddags och redan idag låg paketet i brevlådan. Man behöver m.a.o. aldrig oroa sig över att något ska ta slut för när det väl gör det är ni SÅ snabba att leverera en ny burk/ påse.

Jag älskar er foundation och det faktum att man kan få en superlätt täckning som ser riktigt naturlig ut och som dessutom går att bättra på inför kvällen (efter en hel dags användning) utan att det ser kakigt eller konstigt ut.

Att man dessutom har möjligheten att köpa en refillpåse istället för att köpa en ny plastburk varje gång är riktigt bra och miljövänligt! Man behöver ju heller aldrig råka köpa fel färg på ögonskugga eller dylikt då man tryggt kan köpa ett prov istället för att köpa en hel burk i fel kulör som bara blir stående.

Det enda som kunde vara bättre är väl provburkarna, som kan vara svåra att öppna utan att spilla. Förstår dock att det är svårt att få till en liten bra burk som inte kostar för mycket.

Sluta aldrig med det ni gör för jag aldrig varit så nöjd med ett kosmetikamärke-/ företag som ni.

Tack! / Vänligen Agnes
Namn: Miriam
Datum: 2021-01-20
Helt sjukt! Köpte Tikeis ögonskugga i Mocca år 2011, har använt den i princip varje dag i (på riktigt) 10 år. Den tog slut häromdagen och som tur var hade jag en till på lager. Fantastisk hållbarhet, otroligt dryg! Ger för övrigt en jättefin färg som är lätt att jobba med. WOW säger jag bara!
Namn: Kim
Datum: 2021-01-06
Har använt Tikei sedan 2016 och älskar det! Bästa foundation jag provat, täcker bra, sitter bra och min hy har blivit bättre av att använda den. Dessutom är priset så bra, en burk håller länge! Borstarna är superbra och ögonskuggor och rouge/bronzers är dryga och väl pigmenterade. Kommer aldrig byta till något annat märke! Tack för att ni gör så bra smink! :)
Namn: Hanna
Datum: 2021-01-02
Mycket bra foundation! Cencealern är i ljus färg har jag också använt och tycker den är bra. Men foundation är min favorit. Använt i två år neutral 2 foundation , har väl ljus problemhy med period-akne med varma inslag. Huden får andas samtidigt som de täckts. Brukar använda setting spray också så sitter de hela dagen.
Namn: Annica Wedin
Datum: 2020-12-31
Har använt mig av Tikeis produkter i flera år nu och är super nöjd. Innan provade jag på flera märken för att kunna täcka min Rosacea hud på ett bra och skonsamt sätt utan att förvärra hyn men inte lyckats. Med Tikei är huden lugn och täcker bra och jag kommer inte att byta märke något mera.

Skriv en recension



Bloggrecensioner

Här hittar du recensioner som våra kunder har lagt ut på sina bloggar.
Har du skrivit om våra produkter och vill få ditt inlägg länkat här?
Fyll i direktlänken till inlägget nedan så lägger vi in den!

2017-06-05 30 years of awesomeness: Recension av TIKÉI
2017-03-31 Trisiaa recenserar TIKÉI
2017-02-15 Mineralfoundation vs Flytande foundation
2017-02-06 Hannas sminkning med TIKÉI
2017-01-06 MinOsynligaSkugga recenserar TIKÉI
2016-02-21 Mattis: Täck dina finnar & dina Imperfections med Tikei
2015-06-03 Matilda: Första intrycket - tikei foundation
2015-05-20 Joamfolis recension av TIKÉI
2015-04-11 YOUTUBE: Bas med TIKÉI
2015-04-10 Från röd känslig hy till normal hy med mineralsmink
2015-02-03 YOUTUBE - First Impression - Maja
2015-01-30 YOUTUBE - Hur fungerar det? - Amanda
2014-11-25 Natalies review av TIKÉI
2014-10-08 YOUTUBE: Helens foundationguide
2013-10-08 Matildas perfekta bas med TIKÉI minerals
2012-01-11 Beautify Diz recenserar TIKÉI
2011-07-18 Lulillan testar TIKÉI Mineralfoundation

Connect with us