Varukorg (0 kr)
FRI FRAKT
Till kassan
KUNDTJÄNST 0706-280706
TiKei Mineral Cosmetics

Recensioner
Charlotte
Så himla nöjd, supersnabb leverans! Toppen att man kan beställa billiga småprover så att man hittar rätt ny...
Läs mer
Matilda
Om du funderar på att testa Tikei - tveka inte!

Efter att ha använt Tikei's produkter i närmare 3 år &a...

Läs mer
Elsa
Det bästa jag har testat! jag känner inte att jag har smink på mig och det är så naturligt. Alla som har kä...
Läs mer
Annelie
Bästa minrealprodukter jag prövat! Jag har väldigt känslig och problemhy så vill gärna täcka så my...
Läs mer
Johanna H
Jag har använt Tikei i ett par år nu och upphör aldrig att förvånas över hur bra resultat jag får! Smi...
Läs mer

Köpvillkor

TiKei AB

Piongatan 43
25374 Helsingborg
Sverige

Organisationsnummer: 556796-2344
Godkänd för F-skatt.

Priser

Alla priser är inklusive svensk moms (gäller inom EU). Momsen dras av i kassan för kunder utanför EU.
Alla priser är i SEK (svenska kronor).
Ändras momsen förbehåller vi oss rätten att ändra priserna till motsvarande momssats.
Det pris som visas vid köptillfället är det som gäller. Vi reserverar oss dock mot eventuella skrivfel och tekniska problem.

Beställning

Alla beställningar sker via webbshopen. Behöver du hjälp med beställningen så får du gärna ringa eller maila till oss så lägger vi in beställningen till dig. I de fall du inte beställer via hemsidan så kan du endast betala med faktura eller förskottsbetalning. Om du beställer via mail så tänk på att ange ditt namn, din adress, ditt personnummer (vid fakturabetalning) och gärna ditt telefonnummer så att vi kan ringa om det behövs.
Minimiorder är 30 kr.

Beställningar utanför Sverige

Leverans sker inom EU + vissa internationella länder och ordern måste betalas i förskott med Paypal eller med kort. Fraktkostnaden är 39 för beställningar inom EU och 49 kr för beställningar utanför EU.

Leverans

Vi skickar alltid senast arbetsdagen efter beställning och leveransen tar oftast 1-2 dagar. Vi ansvarar dock inte för eventuella förseningar som beror på Posten.
Vid tillfälligt slut på varan kan det ta något längre tid. Leveransbesked skickas till kund via e-post vid eventuella förseningar.
Leveranstiden till länder inom EU är ungefär 3-5 arbetsdagar, men ibland kan det ta upp till 10 arbetsdagar.
Tullkostnader kan tillkomma beroende av lagstiftningen i det land till vilket beställningen levereras. Eventuella avgifter för moms och tull betalas av kunden.

Leveranssätt

Alla leveranser skickas med Posten som paket, varubrev eller brev.
Det är kundens ansvar att ange en giltig och korrekt leveransadress.
Om TiKei.se får tillbaka ett paket som skickats till fel adress eller ej hämtats ut, så åligger det kunden att betala ny frakt.
Om ett paket har skickats till en av kunden angiven felaktig adress eller tillfällig adress så skickar vi inte om eller återbetalar förrän paketet har kommit i retur (vilket inte är säkert att så sker, då Posten kan ha levererat det till den felaktiga adressen).

Fraktpriser

Alla beställningar inom Sverige är fraktfria.
Vid beställningar utanför Sverige men inom EU är fraktkostnaden 39 kr. Vid beställningar utanför EU är fraktkostnaden 49 kr.

Förpackningar

Prover förpackas i små plastburkar. Foundation, rouge, ögonskuggor och övriga tillverkade produkter förpackas i plastburkar med sil. Allt som säljs på tikei.se har fullständig innehållsdeklaration.

Orderbekräftelse

När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse via e-post med information om din beställning.
Ta för vana att alltid kontrollera din orderbekräftelse så att allt ser OK ut, skulle det vara något du undrar över så kontakta oss omedelbart.
Det är bra om du sparar orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuella kontakter med oss. När du kontaktar oss är det bra om du har ordernummer antecknat.

Åldersgräns

Du som beställer måste vara över 18 år gammal eller ha målsmans tillstånd.

Returrätt

Du har full returrätt inom 14 dagar från det att du mottagit varorna. Du betalar själv returfrakten.
Varan ska återlämnas i välvårdat skick och görs inte detta, så kan du komma att debiteras för eventuell värdeminskning.
På grund av hygieniska skäl gäller ångerrätten ej för sminkprodukter som är använda eller där plomberingen är bruten. Ångerrätten gäller ej heller för prover.
För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer och vilken bank det tillhör. Du behöver inte ange någon speciell anledning för din retur. Kontakta oss innan du returnerar något så att vi vet att det är på väg.
Skicka inte mot postförskott. Vi löser inte ut paketet. Glöm inte att frankera, vi löser inte ut paket som inte är frankerade.
Returer skickas till: TiKei AB, Bårslövsvägen 3, 25373 Gantofta.

Reklamationer

Upptäcks fel på varan, om det saknas något i försändelsen eller om du har mottagit fel vara skall detta reklameras till oss senast 14 dagar efter det att du mottagit ditt paket. Kontakta alltid oss innan du returnerar något.
Vi står i dessa fall för returfrakten.
Tänk på att spara produkten så att vi kan se vad som är fel med den. I vissa fall kan den behöva skickas tillbaka och i vissa fall räcker det med ett foto. Vi betalar inte tillbaka pengarna om ni har slängt produkten!

Skador på paket

Om paketet är skadat vid leverans ska du genast göra en reklamation hos ditt utlämningsställe. För att vara på den säkra sidan bör du ha för vana att alltid se över emballaget när du hämtar ditt paket. Hämta ej ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan.

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

Övrigt

I övrigt gäller konsumentköplagen.
ERBJUDANDE!
Borstar Travel Kit
Borstar Travel Kit
Perfekt till resan

Just-nu-pris:
199 kr
Connect with us
Blogg  Blogg
Guider, Artiklar & Tips
TiKei AB 2011  Adress: TiKei AB, Piongatan 43, 253 74 Helsingborg  E-post: kundtjanst@tikei.se  Telefon: 0706-280706 (Helgfri mån-fre 07.30-15.30) 

Visa  Mastercard  Handelsbanken  Swedbank  Nordea  SEB  Paypal  Faktura 14 dagar